*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010  (Αναγνώστηκε 551616 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010
« Απάντηση #2702 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 03:28:42 pm »
 στις πόσες σελίδες λετε να φτάσουμε μέχρι να βγεί η β φάση; στις 100 πάλι....αρχίστε αν είναι να γράφεται γρήγορα  ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος panagopou

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2703 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 03:33:19 pm »
στην α ηλειας μαλλον αυριο η τοποθετηση των αναπληρωτων..σημερα απλα παρουσιαστηκα στη δευτεροβαθμια και καταθεσα τα χαρτια μου.

Αποσυνδεδεμένος bf44

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2704 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 03:35:26 pm »
'Εχω την εντύπωση ότι στους ΠΕ02 ΕΑ οι τρίτεκνοι εξαντλήθηκαν (με τελευταίο τον 2667). Στα άτομα, όμως, που είναι να προσληφθούν πρέπει να υπολογίζετε και 20 περίπου ονόματα που ήταν πριν το 171 και προφανώς μη έχοντας βάλει το κουτάκι περιμένουν το άνοιγμα κενών σε συγκεκριμένες περιοχές της προτίμησής τους.
... and never look back

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2705 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 03:37:54 pm »

Εγώ θα διαφωνήσω για το θέμα των τριτέκνων κλπ.

Και επειδή το βλέπω χωρίς συμφέρον (δεν είμαι τρίτεκνος, δεν διεκδικώ θέση αναπληρωτή αφού είμαι μόνιμος) και έχω περάσει από το στάδιο του αναπληρωτή, πιστεύω ότι είμαι αντικειμενικός.
Στο σύνταγμα προβλέπονται ειδικές ρυθμίσεις για κοινωνικούς λόγους. Όπως υπάρχει για τους πολύτεκνους υπάρχει και για τους τρίτεκνους υπάρχει και για τους αμεα υπάρχει και για τους άρρωστους κλπ κλπ.  Η λογική "αυτή τσάμπα παίρνουν θέσεις" και άλλα που ακούστηκαν, τώρα είναι εναντίον των τριτεκνων αύριο θα είναι εναντίον όλων των άλλων που απλά είναι λίγο διαφορετικοί από εμάς.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος nikonana

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2706 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 03:46:37 pm »
Δηλαδή όταν μιλάς για 5 τμήματα ένταξης εννοείς ένα τμήμα για κάθε σχολέιο;;;;
Ή μπορεί σε κάποιο σχολειο να λειτουργούν 2 ή 3 τμήματα ένταξης;;
Το ρωτάω γιατί εγώ πέρσι ήμουν στην Ξάνθη σε τμήματα ένταξης γυμνασιου ως ωρομίσθια και είχαμε παιδιά και από Α,

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #2707 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 03:57:16 pm »
A  Κοζάνης πάντως με το που παρουσιαστήκαμε μας είχαν ήδη τοποθετημένους..Καλές τοποθετήσεις και στους υπόλοιπους :)
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2708 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 04:02:45 pm »
Δηλαδή όταν μιλάς για 5 τμήματα ένταξης εννοείς ένα τμήμα για κάθε σχολέιο;;;;
Ή μπορεί σε κάποιο σχολειο να λειτουργούν 2 ή 3 τμήματα ένταξης;;
Το ρωτάω γιατί εγώ πέρσι ήμουν στην Ξάνθη σε τμήματα ένταξης γυμνασιου ως ωρομίσθια και είχαμε παιδιά και από Α,

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2709 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 04:03:57 pm »
A  Κοζάνης πάντως με το που παρουσιαστήκαμε μας είχαν ήδη τοποθετημένους..Καλές τοποθετήσεις και στους υπόλοιπους :)

τηλεφωνικά κάνατε τις δηλώσεις ?

Αποσυνδεδεμένος nero

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2710 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 04:23:55 pm »
Να ρωτήσω κάτι...ακούγεται ότι τα μόρια της ειδικής αγωγής δεν θα μεταφέρονται στη γενική..έχετε ακούσει τπτ τετοιο? Είναι δυνατόν να ισχύσει?
που ακούγεται αυτό;
δεν υπαρχει τετοιο θεμα..........ο καθενας βεβαια εχει δικαιωμα να λεει οτι θελει!!

Αποσυνδεδεμένος nero

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2711 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 04:26:34 pm »
αν κάνεις ανάληψη υπηρεσίας στην ειδική αγωγή και στη συνέχεια σε καλέσουν στην γενική,μπορείς να παραιτηθεις και να πας γενική χωρις συνέπειες;;
το εχουμε ξαναπει απο φετος ισχυει και αυτο, η εγκυκλιος το λεει καθαρα "και αντιστροφως"...

Αποσυνδεδεμένος gmork

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2712 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 04:35:12 pm »
Και αναρωτιομουν γιατι η περιοχη μου δεν εδωσε πολλα κενα. Στο σχολειο που ημουν (εεεεκ) πηγαν με αποσπαση 3 μονιμοι. Και οι 3 χωρις τυπικα προσοντα+χωρις προϋπηρεσια στην ειδικη αγωγη. Ο ενας μαλιστα με ειδικοτητα που δεν του "επιτρεπει" να δουλεψει γλωσσα αλλα του ανεθεσαν το μαθημα σε καποια τμηματα. Πώς σας φαινεται? Εμενα μου φαινεται οτι κανουν ο, τι γουσταρουν στις δευτεροβαθμιες.
Να βγαλω το γενικο συμπερασμα οτι οπου δεν εδωσαν κενα πηγαν μονιμοι?

Αποσυνδεδεμένος vik_

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2713 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 04:46:17 pm »
αν κάνεις ανάληψη υπηρεσίας στην ειδική αγωγή και στη συνέχεια σε καλέσουν στην γενική,μπορείς να παραιτηθεις και να πας γενική χωρις συνέπειες;;
το εχουμε ξαναπει απο φετος ισχυει και αυτο, η εγκυκλιος το λεει καθαρα "και αντιστροφως"...
Ναι ισχύει..μου το είπαν απο το υπουργείο που πήρα τηλ. γιατί μου έτυχε να με καλέσουν αναπληρώτρια και σε πρωτοβάθμια και στην ειδική αγωγή οπότε παραιτήθηκα απο πρωτοβάθμια και πήγα στην ειδική αγωγή..

Αποσυνδεδεμένος nero

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2714 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 04:48:32 pm »
αυτο με τους πολυτεκνους ειναι πλεον αντισυνταγματικο διοτι στην ουσια δεν εχουμε ολοι ισες ευκαιριες...δεν μπορουν να παιρνουν 3τεκνο της θεσης 2000 και να αφηνουν εξω ατομοτης θεσης 40...δεν γινεται...δεν παει αλλο...σε λιγο θα διοριζονται μοναχα οι πολυτεκνοι...αυτο δεν ειναι κοινωνικο κριτηριο...ειναι αδικο και αξεστο πια...και στην τελικη οπως και μια αλλη συναδελφος προειπε , αυτοι που εχουν 1 ή 2 παιδια δεν έχουν ανάγκες???μοναχα οι εχοντες 3 και ανω παιδια έχουν?και ναι...να παιρνουν τον διπλασιο μισθο απο εναν αλλο που δεν εχει παιδια ΑΛΛΑ αφου διοριστει οπως ακριβως ολοι μας προσπαθουμε να διοριστουμε..με ισους ορους και ισο αγωνα.
ΑΙΣΧΟΣΣΣΣ ΠΙΑ...ντροπη >:(
Και όχι τίποτε άλλο....αλλά οι συγκεκριμένοι δεν πρόκειται να διοριστούν με την προυπηρεσία...οι περισσότεοι είναι η πρώτη φορά που δουλεύουν και δεν θα συμπληρώσουν με τίποτα τους 30 μήνες πάνω κάτω που χρειάζεται για να διοριστείς με το 40% (με βάση τα φετινά δεδομένα).....οπότε το συμπέρασμα.......ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΟΠΙΑΣΑΝ!
Γιατί όσο κοπιάζει κάποιος με 3 παιδιά το ίδιο κοπιάζει και κάποιος ακόμη και χωρίς παιδιά που έχει φτάσει 40 χρονών,με μεταπτυχιακά,με χρόνια δουλειά στα φροντιστήρια ή μπορεί και κάπου αλλού!! Ήμαρτον πια!! Και το είπα και αλλού....τα ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ!!! Το να σου ρχονται αναποδιές δεν είναι επιλογή κανενός!!
εκτος απο το να συμφωνησω εχω να προσθεσω οτι σε συζητησεις με γνωστους που εχουν 2 παιδια (αλλα και 1) εχει ειπωθει οτι θελουν να κανουν 3 για να διοριστουν!!ελπιζω σαν καλοι γονεις που θα ειναι να εχουν την ειλικρινεια να πουν στο παιδι οταν μεγαλωσει λιγο τον κυριο λογο υπαρξης του...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 04:50:25 pm από nero »

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2715 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 05:58:14 pm »
μόλις έστειλα mail στο alfavita μπας και μάθουν αυτοί κάτι παραπάνω για τη β φάση, το πότε, αριθμό, το πρόγραμμα εξειδικευμένης, ΑΚΩ/ ΑΜΩ....μόλις έβγαλαν ανακολινωση για επόμενες φάσεις γενικής μέχρι 24/9....ας βγάουν και για μας κάτι παρόμοιο να έχουμε μια ελπίδα.... ;) ελπίζω οτι θα ανταποκριθούν....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182752
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)