*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010  (Αναγνώστηκε 551740 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος amer

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • πε03
    • Προφίλ
Απ: Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010
« Απάντηση #2730 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:42:50 am »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος LG_Shine

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2731 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 12:05:21 pm »
παιδια...ελεος ειναι σε ποιον θα πεσεις τελικα...
μου το εκλεισε και καταμουτρα...ηταν φοβερα εκνευρισμενη..και μου λεει "δεν ξερουμε τιποτα..εινια πολυ νωρις ακο,η για β φαση"
δεν ξεροιυμε τιποτα...και μπαμ...μου το κοπαναει και καταμουτρα.....
:(

Αποσυνδεδεμένος gflower

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2732 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 12:16:28 pm »
Οπως ακριβως το ειπες...ειναι που θα πεσεις! εγω πριν πηρα στο 2103443797 ηταν ευγενικη μπορω να πω...

Αποσυνδεδεμένος gmork

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2733 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 01:52:42 pm »
Συναδελφοι, δεν καταλαβαινω τι παιζει!
Καποιοι γνωστοι μου που τους πηραν α φαση τοποθετηθηκαν σε παραλληλη στηριξη και μιλαμε για αθηνα οπου υπαρχουν κενα σε Τ.Ε. που δουλευαν χρονια. Τι θα μεινει για το περιβοητο προγραμμα?Εκτος κι αν μας κοροιδευαν και εμας και τους γονεις, κλεισαν τα Τ.Ε. και λιγοστεψαν τα κενα. Εσεις τι εχετε ακουσει?

Υ.Γ. Παραδειγμα απο α/θμια. Δασκαλα εστελνε τα παιδακια της στο Τ.Ε. για αποκατασταση των δυσκολιων τους διοτι δεν ηξερε η γυναικα και πολυ καλα επραττε. Φετος ο δασκαλος του Τ.Ε. συνταξιοδοτηθηκε και το Τ.Ε. στελεχωθηκε απο τη συγκεκριμενη δασκαλα. Για γελια ή για κλαματα???Επαναλαμβανω μιλαμε για Αθηνα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος gflower

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2734 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 02:20:16 pm »
Και μενα αυτα μου ειπαν απο δευτεροβαθμια Θεσ/νικης gmork, δε ξερω τι κενα θα μεινουν αν τοποθετησουν πολλους απο την α φαση σε παραλληλη στηριξη....

Αποσυνδεδεμένος kafi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2735 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 03:19:16 pm »
Καλησπέρα! Σχετικά με κάποιες καταγγελίες που έγιναν και αφορούσαν συγκεκριμένο άτομο τρίτεκνο και με πτυχίο του 2009 που ήταν στην α' φάση αναπληρωτών, κινήθηκε κάποιος άμεσα ενδιαφερόμενος(που έχασε δηλ. για λίγο τη σειρά του) και αν ναι τι απαντήσεις πήρε; Είμαστε αρκετοί που έχουμε αυτή την απορία!

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #2736 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 04:24:34 pm »
To ξέρω βρε παιδιά, αλλά στην περίπτωσή μου στην οποία αναφέρομαι και μόνο σε αυτήν , εγώ φέτος είμαι στην πόλη μου, και οι προσφερόμενες θέσεις είναι όλες μέσα στην πόλη.Δε με έβαλαν στο σχολείο δίπλα στο σπίτι μου, με έβαλαν σε σχολείο 20λεπτά με τα πόδια,δεν έγινε και κάτι.Αν ήμουν 2η χρονιά στην ίδια περιοχή και ήθελα να έχω τα ίδια παιδιά ή οποιονδήποτε άλλο λόγο θα με ενδιέφερε.Τώρα ξεκινάω από την αρχή, με καινούρια παιδιά και συναδέλφους οπότε δε με πειράζει όποια τοποθέτηση.Αν οι υπόλοιποι συνάδελφοι έχουν προτιμήσεις είμαι σίγουρη ότι θα το διεκδικήσουν,αλλά δε νομίζω πως τους συμφέρει ,γιατί στα κριτήρια κινδυνεύουν και νομίζω πως είχαν ήδη τοποθετηθεί στις προτιμήσεις τους.. ;) :P
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος gmork

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2737 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 06:23:01 pm »
To ξέρω βρε παιδιά, αλλά στην περίπτωσή μου στην οποία αναφέρομαι και μόνο σε αυτήν , εγώ φέτος είμαι στην πόλη μου, και οι προσφερόμενες θέσεις είναι όλες μέσα στην πόλη.Δε με έβαλαν στο σχολείο δίπλα στο σπίτι μου, με έβαλαν σε σχολείο 20λεπτά με τα πόδια,δεν έγινε και κάτι.Αν ήμουν 2η χρονιά στην ίδια περιοχή και ήθελα να έχω τα ίδια παιδιά ή οποιονδήποτε άλλο λόγο θα με ενδιέφερε.Τώρα ξεκινάω από την αρχή, με καινούρια παιδιά και συναδέλφους οπότε δε με πειράζει όποια τοποθέτηση.Αν οι υπόλοιποι συνάδελφοι έχουν προτιμήσεις είμαι σίγουρη ότι θα το διεκδικήσουν,αλλά δε νομίζω πως τους συμφέρει ,γιατί στα κριτήρια κινδυνεύουν και νομίζω πως είχαν ήδη τοποθετηθεί στις προτιμήσεις τους.. ;) :P

Παρεξηγησες tttzzz
Οταν λεμε οτι πρεπει να υπαρχει διαφανεια στην τοποθετηση των αναπληρωτων δεν το λεω με σκοπο να ξυπναω 10 λεπτα πριν χτυπησει το κουδουνι ή να συναντησω το ιδιο παρεακι στο σχολειο και να πηγαινουμε για κανα καφε μετα. Απο τη στιγμη που εχω το δικαιωμα να επιλεξω, προτιμω να παω στο εεεεκ της πολης μου, μιας και δουλευω χρονια με αυτισμο παρα σε τμημα ενταξης με μαθησιακα κυριως. Γιατι να μην το διεκδικησω?Αν δε γινεται καλως αλλα θ ακανω χρηση της αιτησης και θα περιμενω αιτιολογημενη τοποθετηση.

Υ.Γ. Προσωπικα εχω οργωσει ολη την αττικη και το κοντινοτερο πλαισιο που δουλευα ηταν 40 λεπτα με το αμαξι. Επιμενω γιατι καποιοι ειναι πολυ θρασσεις και εξαπατουν τον καινουριο συνηθως. Ισως εδω στην Αθηνα να επιμενουμε περισσοτερο διοτι η κινηση εχει φτασει σε τοσο ταγικο σημειο που ακομα και αν γλυτωνεις 10 λεπτα ειναι σημαντικο :)

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2738 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 07:08:09 pm »

Παρεξηγησες tttzzz
Οταν λεμε οτι πρεπει να υπαρχει διαφανεια στην τοποθετηση των αναπληρωτων δεν το λεω με σκοπο να ξυπναω 10 λεπτα πριν χτυπησει το κουδουνι ή να συναντησω το ιδιο παρεακι στο σχολειο και να πηγαινουμε για κανα καφε μετα. Απο τη στιγμη που εχω το δικαιωμα να επιλεξω, προτιμω να παω στο εεεεκ της πολης μου, μιας και δουλευω χρονια με αυτισμο παρα σε τμημα ενταξης με μαθησιακα κυριως. Γιατι να μην το διεκδικησω?Αν δε γινεται καλως αλλα θ ακανω χρηση της αιτησης και θα περιμενω αιτιολογημενη τοποθετηση.

συμφωνώ οτι πρέπει να διεκδισούμε αν έχουμε αυτό το νόμιμο δικαίωμα...όλοι μας δεν είμαστε ειδικοί σε όλα...
Υ.Γ. Προσωπικα εχω οργωσει ολη την αττικη και το κοντινοτερο πλαισιο που δουλευα ηταν 40 λεπτα με το αμαξι. Επιμενω γιατι καποιοι ειναι πολυ θρασσεις και εξαπατουν τον καινουριο συνηθως. Ισως εδω στην Αθηνα να επιμενουμε περισσοτερο διοτι η κινηση εχει φτασει σε τοσο ταγικο σημειο που ακομα και αν γλυτωνεις 10 λεπτα ειναι σημαντικο :)

Αποσυνδεδεμένος FOX85

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2739 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 07:09:50 pm »
na elpizoume?????????

Αποσυνδεδεμένος k.m

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2740 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 10:40:38 am »
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! ;D
Μόλις επικοινώνησα με το υπουργείο και μου είπαν οτι δεν έχουν εικόνα για τη β φάση και συλλέγουν πληροφορίες για τα κενά  της παράλληλες στηριξης!!!!! Ρώτησα συγκεκριμένα για πε 02... νεότερα θα έχουν τέλος Σεπτέμβρη!! :-\

Αποσυνδεδεμένος kafi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2741 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 10:53:21 am »
Καλημέρα, μέρες προσπαθώ να πάρω στο υπουργείο παιδείας και ή μιλάει ή δεν το σηκώνουν. Μήπως κάποιος που επικοινώνησε ρώτησε και για το πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής στήριξης;

Αποσυνδεδεμένος k.m

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2742 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 01:11:19 pm »
Καλημέρα, μέρες προσπαθώ να πάρω στο υπουργείο παιδείας και ή μιλάει ή δεν το σηκώνουν. Μήπως κάποιος που επικοινώνησε ρώτησε και για το πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής στήριξης;
Πήρα σήμερα και μου είπαν οτι μαζεύουν πληροφορίες...νεότερα απο τέλος Σεπτέμβρη!!!!

Αποσυνδεδεμένος baba ganouz

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2743 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 01:17:44 pm »
μπορουμε να δουμε καπου το νεο πινακα; δλδ τη σειρα μας μετα την α φαση. το αρχειο που υπαρχει pde.gr ΠΕ02-πινακας αναπληρωτων μετα την α φαση ειδικης ειναι λαθος. μαλλον ειναι απο τη γενικη αγωγη.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182772
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)