0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
To ξέρω βρε παιδιά, αλλά στην περίπτωσή μου στην οποία αναφέρομαι και μόνο σε αυτήν , εγώ φέτος είμαι στην πόλη μου, και οι προσφερόμενες θέσεις είναι όλες μέσα στην πόλη.Δε με έβαλαν στο σχολείο δίπλα στο σπίτι μου, με έβαλαν σε σχολείο 20λεπτά με τα πόδια,δεν έγινε και κάτι.Αν ήμουν 2η χρονιά στην ίδια περιοχή και ήθελα να έχω τα ίδια παιδιά ή οποιονδήποτε άλλο λόγο θα με ενδιέφερε.Τώρα ξεκινάω από την αρχή, με καινούρια παιδιά και συναδέλφους οπότε δε με πειράζει όποια τοποθέτηση.Αν οι υπόλοιποι συνάδελφοι έχουν προτιμήσεις είμαι σίγουρη ότι θα το διεκδικήσουν,αλλά δε νομίζω πως τους συμφέρει ,γιατί στα κριτήρια κινδυνεύουν και νομίζω πως είχαν ήδη τοποθετηθεί στις προτιμήσεις τους..
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 04:24:34 pmTo ξέρω βρε παιδιά, αλλά στην περίπτωσή μου στην οποία αναφέρομαι και μόνο σε αυτήν , εγώ φέτος είμαι στην πόλη μου, και οι προσφερόμενες θέσεις είναι όλες μέσα στην πόλη.Δε με έβαλαν στο σχολείο δίπλα στο σπίτι μου, με έβαλαν σε σχολείο 20λεπτά με τα πόδια,δεν έγινε και κάτι.Αν ήμουν 2η χρονιά στην ίδια περιοχή και ήθελα να έχω τα ίδια παιδιά ή οποιονδήποτε άλλο λόγο θα με ενδιέφερε.Τώρα ξεκινάω από την αρχή, με καινούρια παιδιά και συναδέλφους οπότε δε με πειράζει όποια τοποθέτηση.Αν οι υπόλοιποι συνάδελφοι έχουν προτιμήσεις είμαι σίγουρη ότι θα το διεκδικήσουν,αλλά δε νομίζω πως τους συμφέρει ,γιατί στα κριτήρια κινδυνεύουν και νομίζω πως είχαν ήδη τοποθετηθεί στις προτιμήσεις τους.. Παρεξηγησες tttzzzΟταν λεμε οτι πρεπει να υπαρχει διαφανεια στην τοποθετηση των αναπληρωτων δεν το λεω με σκοπο να ξυπναω 10 λεπτα πριν χτυπησει το κουδουνι ή να συναντησω το ιδιο παρεακι στο σχολειο και να πηγαινουμε για κανα καφε μετα. Απο τη στιγμη που εχω το δικαιωμα να επιλεξω, προτιμω να παω στο εεεεκ της πολης μου, μιας και δουλευω χρονια με αυτισμο παρα σε τμημα ενταξης με μαθησιακα κυριως. Γιατι να μην το διεκδικησω?Αν δε γινεται καλως αλλα θ ακανω χρηση της αιτησης και θα περιμενω αιτιολογημενη τοποθετηση.συμφωνώ οτι πρέπει να διεκδισούμε αν έχουμε αυτό το νόμιμο δικαίωμα...όλοι μας δεν είμαστε ειδικοί σε όλα...Υ.Γ. Προσωπικα εχω οργωσει ολη την αττικη και το κοντινοτερο πλαισιο που δουλευα ηταν 40 λεπτα με το αμαξι. Επιμενω γιατι καποιοι ειναι πολυ θρασσεις και εξαπατουν τον καινουριο συνηθως. Ισως εδω στην Αθηνα να επιμενουμε περισσοτερο διοτι η κινηση εχει φτασει σε τοσο ταγικο σημειο που ακομα και αν γλυτωνεις 10 λεπτα ειναι σημαντικο
Καλημέρα, μέρες προσπαθώ να πάρω στο υπουργείο παιδείας και ή μιλάει ή δεν το σηκώνουν. Μήπως κάποιος που επικοινώνησε ρώτησε και για το πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής στήριξης;