*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010  (Αναγνώστηκε 551504 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010
« Απάντηση #2898 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2010, 11:16:17 pm »
Και μάλιστα τώρα επιβεβαίωσα μερικά ονόματα....και όχι μόνο είναι ΠΕ70 (κάτι που το λέει ξεκάθαρα και στο site του Υπουργείου) είναι και μηδενικής προυπηρεσίας......ΞΕΦΤΙΛΑΡΑ!! Έτσι αντιμετωπίζει το κράτος μας τα παιδιά με σοβαρά προβλήματα....και κάτσε εσύ με ένα και δύο μεταπτυχιακά στην ειδική και εμπειρία....να πάρεις για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ τα ψίχουλα των 22χρονων ΠΕ70....Γιτί βάζω το χέρι μου στην φωτιά πως δεν πρόκειται να είναι 288 οι ΠΕ02 και ΠΕ03!!
Εδώ πλέον θιγόμαστε ΄και εμπαιζόμαστε κραυγαλέα ως κλάδος,αλλά κυρίως αντιμετωπίζονται τα παιδιά με σοβαρά προβλήματα....ως θέσεις για να χαρεί η ΔΟΕ άλλη μια φορά....!! Την στιγμή που μπορούν να πάνε άτομα που μπορούν να προσφέρουν πολλά περισσότερα...και εδώ δεν χωράει να πούμε πως δεν παίζει πάντα ρόλο η εμπειρία και τα μεταπτυχιακά....σε τόσο σοβαρές καταστάσεις παίζει και παραπαίζει ρόλο!!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος ealevrid

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ Ο2.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #2899 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2010, 11:21:21 pm »
εμ πήραν όλους με προυπηρεσία και ξεκίνησαν από της μηδενικής..
288 είναι ήδη πολλοί...
τι να πω..
τι μπορούμε να κάνουμε;;
να τηλεφωνήσουμε στο υπουργείο;; θα μας ακούσει κάποιος υπεύθυνος;;

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2900 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2010, 11:39:25 pm »
που να πάρουμε να πάρουμε!!! σε ποιο τηλ. είναι κανείς εκεί; που είναι οι αντιπρόσωποί μας!!!!!!!  >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2901 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 12:00:29 am »
που να πάρουμε να πάρουμε!!! σε ποιο τηλ. είναι κανείς εκεί; που είναι οι αντιπρόσωποί μας!!!!!!!  >:( >:(
Γυαλίζουν τα παπούτσια του Μπράτη...... ??? ??? ???

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2902 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 12:09:27 am »
Δεν κατάλαβα... Πήραν δασκάλους γενικής αγωγής για ειδική αγωγή παιδιών; Του Δημοτικού μόνο φαντάζομαι... ???
Έχουν οι δάσκαλοι τέτοια εκπαίδευση στην σχολή τους;
Αν όχι υπάρχει πρόβλημα...
Εσείς της ειδικής αγωγής εκπαιδευεστε για όλες της ηλικίες;; Για Α' θμια και

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2903 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 12:20:05 am »
Δεν κατάλαβα... Πήραν δασκάλους γενικής αγωγής για ειδική αγωγή παιδιών; Του Δημοτικού μόνο φαντάζομαι... ???
Έχουν οι δάσκαλοι τέτοια εκπαίδευση στην σχολή τους;
Αν όχι υπάρχει πρόβλημα...
Εσείς της ειδικής αγωγής εκπαιδευεστε για όλες της ηλικίες;; Για Α' θμια και

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος gflower

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2904 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 12:30:01 am »
ΛΩΡΑ συμφωνω απόλυτα μαζί σου, το θεμα ειναι οτι στη πρωτοβαθμια υπαρχει μια ειδικοτητα και υπαρχει ενοτητα (δεν αναφερομαι στους νηπιαγωγους αλλα μονο στους δασκαλους) ενω στη δευτεροβαθμια πολλες ειδικοτητες που αλληλοσπαράσσονται.....και τα αποτελεσματα τα βλεπουμε!! Ειμαστε ανυπαρκτοι...

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2905 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 12:33:44 am »
δεν έχουμε καμία αντιπροσώπευση...που είναι ένας κ. Καψαλάκης της δευτεροβάθμιας; πουθενά....

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2906 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 12:37:22 am »
ΛΩΡΑ συμφωνω απόλυτα μαζί σου, το θεμα ειναι οτι στη πρωτοβαθμια υπαρχει μια ειδικοτητα και υπαρχει ενοτητα (δεν αναφερομαι στους νηπιαγωγους αλλα μονο στους δασκαλους) ενω στη δευτεροβαθμια πολλες ειδικοτητες που αλληλοσπαράσσονται.....και τα αποτελεσματα τα βλεπουμε!! Ειμαστε ανυπαρκτοι...
Έτσι είναι...το ξέρω....αλλά εδώ μιλάμε πλέον για ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ του Υπουργείου....μπορεί να δημιουργηθούν άσχημες καταστάσεις αν πάνε ανειδίκευτοι σε τόσα ιδιαίτερα περιστατικά.....έχουμε πάτημα και σοβαρά επιχειρήματα σ'αυτήν την περίπτωση....
Έχω ακούσει ανάλογα περιστατικά....γι αυτό ωρύομαι!! Δεν υπάρχει ρε παιδιά κάποιος σύλλογος της ειδικής; Υπάρχει...Δεν θυμάμαι πώς τον λένε όμως....πρέπει να έρχόμαστε σε επαφή και μ'αυτούς....

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2907 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 12:45:20 am »
Όποιος αισθάνεται ότι δεν έχει αντιπροσώπευση δημιουργεί μία...

Μελετήστε το θέμα, ζητήστε διευκρινήσεις από το υπουργείο, συναντηθείτε και ορίστε τον τρόπο δράσης...
Απευθυνθείτε και στους συλλόγους των γονέων των παιδιών...
Είναι και ανευθυνο απέναντι στους 22χρονους νέους ανειδίκευτους δασκάλους που πρέπει να ανιμετωπίσουν πραγματικά δύκολες καταστάσεις...
Εγώ μετά από 20ετή διδακτική εμπειρία σε Α'θμια και

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2908 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 12:51:12 am »
Όποιος αισθάνεται ότι δεν έχει αντιπροσώπευση δημιουργεί μία...

Μελετήστε το θέμα, ζητήστε διευκρινήσεις από το υπουργείο, συναντηθείτε και ορίστε τον τρόπο δράσης...
Απευθυνθείτε και στους συλλόγους των γονέων των παιδιών...
Είναι και ανευθυνο απέναντι στους 22χρονους νέους ανειδίκευτους δασκάλους που πρέπει να ανιμετωπίσουν πραγματικά δύκολες καταστάσεις...
Εγώ μετά από 20ετή διδακτική εμπειρία σε Α'θμια και

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2909 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 12:57:53 am »
μέσα κ εγώ...σας καληνυχτώ και ελπίζω από Δευτέρα να έχουμε καλύτερα νέα....

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2910 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 03:09:16 am »
1. Δηλαδή Λώρα το πρόβλημα σου είναι αφου επιχειρηματολόγησες λέγοντας

Παράθεση
Σε τέτοια περιστατικά δεν έχει σημασία ακόμη κι αν το παιδί είναι 8 χρονών αν είσαι δάσκαλος ή φιλόλογος ή μαθηματικός 9με εξαίρεση τους νηπιαγωγούς που θα απευθύνονται στα πολύ μικρά παιδιά) ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΣΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΕΧΕΙΣ!!

με συγχωρείς αλλά ΔΙΑΦΩΝΩ. Το ότι είσαι ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ή εγώ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ είμαστε τελείως ακατάλληλοι να μπουμε για παράλληλη στήριξη στην τάξη. Όσο εξειδίκευση και αν εχεις δεν έχεις τα προσόντα του ΔΑΣΚΑΛΟΥ με ή χωρίς εξειδίκευση.

2. Το ότι μπορεί να πάρουν όπως και πήραν από πίνακα τις γενικής το ξέραμε το έλεγε και στην προκήρυξη και αφού δεν υπάρχουν άλλοι πήραν από αυτούς που ήταν διαθέσιμοι να εκπαιδευτούν και να υποστηρίξουν αυτά τα παιδιά.

3. λες
Παράθεση
πιστεύεις πως θα καλέσουν άλλους 288 ΠΕ02 και ΠΕ03 στο πρόγραμμα;;
εγώ λέω ότι τα παιδιά για συνεκπαίδευση στην Α/θμια είναι πολύ περισσότερα από ότι στην Δ/θμια, αφού αρκετά από αυτά είτε σταματάνε το σχολείο μετά το δημοτικό είτε πάνε σε αυτοτελής ΣΜΕΑΕ. Οπότε υπόθεση μου είναι ότι θα είναι λιγότερα τα άτομα γιαυτό τον λόγο.
Εσύ όμως έχεις πληροφορίες για κάτι διαφορετικό? δεν μου δίνεις αυτή την εντύπωση πάντως.

4. Το υπουργείο στέλνει ότι έχει ...στην Α/θμια έστειλαν από τους πίνακες γενικής αφού υποθέτω ότι τους προσέλαβαν όλους από την ειδική (ας το τσεκάρει αυτό κάποιος). Από εμάς θα στείλει ότι έχει ΛΩΡΑ τι δουλειά έχει το μεταπτυχιακό και το τριαξονικό ? αυτά έχουν ληφθεί υπόψη στους πίνακες και από εκεί θα πάρει. Δεν βγάζει νόημα η διαμαρτυρία μερικών.

5. ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ να το πως γιατί είμαι σίγουρος ότι εκεί είναι που έχετε κάποιοι πρόβλημα. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΣ Α/ΘΜΙΑ.

6. Α και κάτι άλλο, ξέρετε και διαμαρτήριστε με ποιο τρόπο θα γίνει το πρόγραμμα ? ξέρετε δηλαδή αν η εκπαιδευση των συναδέλφων θα προηγηθεί ή αν θα ακολουθήσει ή ότι τέλος πάντων ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
 Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι η λογική λέει ότι πρώτα θα εκπαιδευτούν και μετά θα μπουν στην τάξη όπου και θα υποστηρίζονται συνεχώς....
Εδώ ήμαστε να δούμε ποιος θα βγει αληθινός.

Χαλαρώνουμε δεν προτρέχουμε και δεν μιζεριάζουμε, κρίνουμε αφού δούμε όλα τα δεδομένα και το κυριότερο δεν παρουσιάζουμε ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ως την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Άντε συνάδελφοι ελπίζω να σας πάρουν στο πρόγραμμα αυτό, γιατί
1. έχει χαρτί επίσημο
 2. σίγουρη δουλειά για τα επόμενα 2-3 χρόνια
 αλλά βασική προϋπόθεση είναι να γουστάρετε να δουλέψετε παράλληλη στήριξη ή οποία είναι ΔΥΣΚΟΛΗ και πρέπει να την αγαπάς αλλιώς......
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 03:11:07 am από kinegiros »

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2911 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 01:21:19 pm »
1. Δηλαδή Λώρα το πρόβλημα σου είναι αφου επιχειρηματολόγησες λέγοντας

Παράθεση
Σε τέτοια περιστατικά δεν έχει σημασία ακόμη κι αν το παιδί είναι 8 χρονών αν είσαι δάσκαλος ή φιλόλογος ή μαθηματικός 9με εξαίρεση τους νηπιαγωγούς που θα απευθύνονται στα πολύ μικρά παιδιά) ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΣΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΕΧΕΙΣ!!

με συγχωρείς αλλά ΔΙΑΦΩΝΩ. Το ότι είσαι ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ή εγώ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ είμαστε τελείως ακατάλληλοι να μπουμε για παράλληλη στήριξη στην τάξη. Όσο εξειδίκευση και αν εχεις δεν έχεις τα προσόντα του ΔΑΣΚΑΛΟΥ με ή χωρίς εξειδίκευση.

2. Το ότι μπορεί να πάρουν όπως και πήραν από πίνακα τις γενικής το ξέραμε το έλεγε και στην προκήρυξη και αφού δεν υπάρχουν άλλοι πήραν από αυτούς που ήταν διαθέσιμοι να εκπαιδευτούν και να υποστηρίξουν αυτά τα παιδιά.

3. λες
Παράθεση
πιστεύεις πως θα καλέσουν άλλους 288 ΠΕ02 και ΠΕ03 στο πρόγραμμα;;
εγώ λέω ότι τα παιδιά για συνεκπαίδευση στην Α/θμια είναι πολύ περισσότερα από ότι στην Δ/θμια, αφού αρκετά από αυτά είτε σταματάνε το σχολείο μετά το δημοτικό είτε πάνε σε αυτοτελής ΣΜΕΑΕ. Οπότε υπόθεση μου είναι ότι θα είναι λιγότερα τα άτομα γιαυτό τον λόγο.
Εσύ όμως έχεις πληροφορίες για κάτι διαφορετικό? δεν μου δίνεις αυτή την εντύπωση πάντως.

4. Το υπουργείο στέλνει ότι έχει ...στην Α/θμια έστειλαν από τους πίνακες γενικής αφού υποθέτω ότι τους προσέλαβαν όλους από την ειδική (ας το τσεκάρει αυτό κάποιος). Από εμάς θα στείλει ότι έχει ΛΩΡΑ τι δουλειά έχει το μεταπτυχιακό και το τριαξονικό ? αυτά έχουν ληφθεί υπόψη στους πίνακες και από εκεί θα πάρει. Δεν βγάζει νόημα η διαμαρτυρία μερικών.

5. ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ να το πως γιατί είμαι σίγουρος ότι εκεί είναι που έχετε κάποιοι πρόβλημα. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΣ Α/ΘΜΙΑ.

6. Α και κάτι άλλο, ξέρετε και διαμαρτήριστε με ποιο τρόπο θα γίνει το πρόγραμμα ? ξέρετε δηλαδή αν η εκπαιδευση των συναδέλφων θα προηγηθεί ή αν θα ακολουθήσει ή ότι τέλος πάντων ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
 Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι η λογική λέει ότι πρώτα θα εκπαιδευτούν και μετά θα μπουν στην τάξη όπου και θα υποστηρίζονται συνεχώς....
Εδώ ήμαστε να δούμε ποιος θα βγει αληθινός.

Χαλαρώνουμε δεν προτρέχουμε και δεν μιζεριάζουμε, κρίνουμε αφού δούμε όλα τα δεδομένα και το κυριότερο δεν παρουσιάζουμε ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ως την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Άντε συνάδελφοι ελπίζω να σας πάρουν στο πρόγραμμα αυτό, γιατί
1. έχει χαρτί επίσημο
 2. σίγουρη δουλειά για τα επόμενα 2-3 χρόνια
 αλλά βασική προϋπόθεση είναι να γουστάρετε να δουλέψετε παράλληλη στήριξη ή οποία είναι ΔΥΣΚΟΛΗ και πρέπει να την αγαπάς αλλιώς......

Kαλά με σένα δεν θα μπω καν στον κόπο να μιλήσω....το κόμπλεξ περισσεύει...μου θυμίζεις έναν συμμαθητή μου που επειδή δεν τον παίζανε τα παιδιά (ήταν λίγο περίεργο παιδί εως δύστροπο) έβγαινε και έλεγε πάντα το αντίθετο από τους άλλους για να τους πάει κόντρα!!
Και η δική σου η παρουσία στο φόρουμ αυτό δείχνει...όχι μόνο μ'εμένα (ουκ ολίγες φορές) αλλά και με άλλο κόσμο!
Τα επιχειρήματά μου τα έθεσα και δεν θα τα αναλύσω ξανά!!
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ Π.Χ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ.....
Έχει και εμπειρία,από πρακτικη στα πλαίσια του μεταπτυχιακού (τουλάχιστον στα της Αγγλίας) και έχει ξανααντιμετωπίσει περιπτώσεις ειδικής αγωγής εν γένει...Μάλλον όμως δεν έχεις ιδέα τι κάνουν σε μερικά μεταπτυχιακά!
Αν θυμηθείς τον εαυτό σου πώς ήταν μόλις τέλειωσες την σχολή...έλα και πες μου αν θα μπορούσες χωρίς καμία εξειδίκευση και διδακτική πείρα να αντιμετωπίσεις ένα πολύ άρρωστο παιδί που ενδεχομένως να κάνει μάθημα σπίτι του....
Και το θέμα εδ'ω δεν εδώ Α'θμια και

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182745
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 733