*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010  (Αναγνώστηκε 573876 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
Απ: Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010
« Απάντηση #3248 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 07:48:38 pm »
όταν γυρίσουν οι συνάδελφοι από την επιμόρφωση που θα κάνουν τώρα, θα σας πουν τι θα κάνουν ... μέχρι τότε δεν κάνουν τίποτα. Προσέξτε μην μπας και κανένας δ/ντης τους βάλει να κάνουν μάθημα.....οι του προγράμματος έχουν άλλο πρόγραμμα  ;D

α να ξέρεις ότι αν δεν έχεις κάνει ΠΕΚ πέρσι ή πρόπερσι πάτε και εσείς οι αναπληρωτές πεκ φέτος

ναι το έμαθα κι αυτό!
εμένα μου έστειλε η διδε χαρτί για την επιμόρφωση όσων προσελήφθησαν με αυτό το πρόγραμμα! :o
για τα πεκ δεν μας ήρθε τίποτα στο σχολείο!
φαντάζομαι θα μας ενημερώσουν πότε και πως που!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος gmork

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3249 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 08:52:34 pm »
όταν γυρίσουν οι συνάδελφοι από την επιμόρφωση που θα κάνουν τώρα, θα σας πουν τι θα κάνουν ... μέχρι τότε δεν κάνουν τίποτα. Προσέξτε μην μπας και κανένας δ/ντης τους βάλει να κάνουν μάθημα.....οι του προγράμματος έχουν άλλο πρόγραμμα  ;D

α να ξέρεις ότι αν δεν έχεις κάνει ΠΕΚ πέρσι ή πρόπερσι πάτε και εσείς οι αναπληρωτές πεκ φέτος

ναι το έμαθα κι αυτό!
εμένα μου έστειλε η διδε χαρτί για την επιμόρφωση όσων προσελήφθησαν με αυτό το πρόγραμμα! :o

1.Τι αναφερει το εγγραφο για την επιμορφωση οσων προσεληφθησαν με το προγραμμα?
2.Δηλαδή αλλο τα πεκ και αλλο η επιμορφωση του προγράμματος?αν ναι. θα παραμορφωθουμε μου φαινετα
3. mitsy, σου θετω καποια ερωτηματα στην παραλληλη στηριξη στα διαφορα για εκπαιδευση ;D

Αποσυνδεδεμένος nikonana

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3250 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 09:02:50 pm »
Εγώ αύριο θα πάω στο σχολείο και φαντάζομαι ότι θα συναντήσω και τον συνάδελφο μαθηματικό που προσλήφθηκε για αυτό το πρόγραμμα.
Οπότε θα τον ρωτήσω και αυτόν αν γνωρίζει κάτι και το τι θα κάνυομε με αυτό το πρακτικό.
Αλλά σας λέω ότι εμένα μου φάνηκε ότι ο διευθυντής δεν έχει ιδέα για το πρόγραμμα αυτό...Δηλαδή με υποδέχτηκε σαν φιλόλογο για το τμήμα ένταξης.
Τι να πω...

Αποσυνδεδεμένος nikonana

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3251 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 09:04:55 pm »

ναι το έμαθα κι αυτό!
mitsy όταν λες ότι σου ηρθε χαρτί για την επιμόρφωση τι εννοείς;;
Σου το έστειλαν προσωπικά από την διδε;;Έίναι δηλαδή προσωπικό;;;΄Η αφορά όλους;;;;Αλλά εσύ αν θυμάμαι καλά ήσουν στην α' φάση και όχι στο πρόγραμμα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #3252 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 09:12:34 pm »
ήρθε χαρτί για όλους τους συναδέλφους!
ένα για τον καθένα! ;D
και ναι είμαστε α' φάση!καμία σχέση με το πρόγραμμα!
πραγματικά δεν πρέπει να ξέρουν τι γίνεται γενικώς!!!
υπομονή!

Αποσυνδεδεμένος gmork

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3253 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 09:14:11 pm »
Εγώ αύριο θα πάω στο σχολείο και φαντάζομαι ότι θα συναντήσω και τον συνάδελφο μαθηματικό που προσλήφθηκε για αυτό το πρόγραμμα.
Οπότε θα τον ρωτήσω και αυτόν αν γνωρίζει κάτι και το τι θα κάνυομε με αυτό το πρακτικό.
Αλλά σας λέω ότι εμένα μου φάνηκε ότι ο διευθυντής δεν έχει ιδέα για το πρόγραμμα αυτό...Δηλαδή με υποδέχτηκε σαν φιλόλογο για το τμήμα ένταξης.
Τι να πω...

Να πεις στο διευθυντη να παρει τηλεφωνο στο γραφειο της διευθυνσης που εγινε η προσληψη για να τον ενημερωσουν περι τινος προκειται. Και αν δεν ξερουν οιυτε αυτοι (διολου απιθανο) να προυν στο υπουργειο να μαθουν, ειναι υποχρεωμενοι, δε θα τους ενημερωνουμε παντα εμεις με το τι ειναι το ενα και το αλλο, οσο ομιχλωδες ειναι το τοπιο γι αυτους αλλο τοσο ειναι και για εμας, ολοι θα ρωτησουμε και θα μαθουμε αλλα ας κουνηθουν κι αυτοι λιγο. Καθε φορα που πηγαινω στη γενικη και λεω οτι ειμαι της ειδικης (τ.ε. παραλληλη στηριξη) με κοιτανε σαν εξωγηινο, λες και δεν εχει παρει κατι το αυτι τους
Πίεσε nikoanna, κι εγω αυτο θα κανω αν μου πει τι ειναι αυτο δεν ξερω...θα του π[ω ο, τι ξερω και απο κει και περα τηλ. στη διευθυνση

Αποσυνδεδεμένος nikonana

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3254 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 09:36:49 pm »
Τι να πω...

Να πεις στο διευθυντη να παρει τηλεφωνο στο γραφειο της διευθυνσης που εγινε η προσληψη για να τον ενημερωσουν περι τινος προκειται. Και αν δεν ξερουν οιυτε αυτοι (διολου απιθανο) να προυν στο υπουργειο να μαθουν, ειναι υποχρεωμενοι, δε θα τους ενημερωνουμε παντα εμεις με το τι ειναι το ενα και το αλλο, οσο ομιχλωδες ειναι το τοπιο γι αυτους αλλο τοσο ειναι και για εμας, ολοι θα ρωτησουμε και θα μαθουμε αλλα ας κουνηθουν κι αυτοι λιγο. Καθε φορα που πηγαινω στη γενικη και λεω οτι ειμαι της ειδικης (τ.ε. παραλληλη στηριξη) με κοιτανε σαν εξωγηινο, λες και δεν εχει παρει κατι το αυτι τους
Πίεσε nikoanna, κι εγω αυτο θα κανω αν μου πει τι ειναι αυτο δεν ξερω...θα του π[ω ο, τι ξερω και απο κει και περα τηλ. στη διευθυνση

Ωραία, ας υποθέσουμε όμως ότι εγώ δεν κάνω καμία τέτοια κίνηση και εργαστώ στο Τ.Ε., ποιο είναι το πρόβλημα;;;(θα κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου)
Επίσης, υπάρχει κάπου διευκρυνισμένο π.χ. στην εγκύκλιο, ότι το πρόγραμμα είναι μόνο για Π.Σ.;;;
Δηλαδή αναφέρεται κάπου ρητά;;;;Ή απλά ακούγεται;;;
Γιατί αν οντως αναφέρεται κάπου να το ξέρω να ε΄χω μαζί μου και κάποιο αποδεικτικό γιατί στο κάτω κάτω μπορεί να μου πει ο διευθυντής που το λέει ότι είσαι για παράλληλη σ΄τηριξη;;

Αποσυνδεδεμένος gmork

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3255 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 10:21:47 pm »
Τι να πω...

Ωραία, ας υποθέσουμε όμως ότι εγώ δεν κάνω καμία τέτοια κίνηση και εργαστώ στο Τ.Ε., ποιο είναι το πρόβλημα;;;(θα κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου)
Επίσης, υπάρχει κάπου διευκρυνισμένο π.χ. στην εγκύκλιο, ότι το πρόγραμμα είναι μόνο για Π.Σ.;;;
Δηλαδή αναφέρεται κάπου ρητά;;;;Ή απλά ακούγεται;;;
Γιατί αν οντως αναφέρεται κάπου να το ξέρω να ε΄χω μαζί μου και κάποιο αποδεικτικό γιατί στο κάτω κάτω μπορεί να μου πει ο διευθυντής που το λέει ότι είσαι για παράλληλη σ΄τηριξη;;
Στο γραφειο που ανελαβες υπηρεσια δεν σου εδωσαν υπηρεσιακο σημειωμα οπου αναφερεται που θα τοποθετηθεις, με ποια ιειδικοτητα και σε ποιο πλαισιο? Εμενα μου εδωσαν και αναφερει ξεκαθαρα οτι θα ειναι για Π.Σ. χωρις ωστονο να αναγραφεται οτι γινεται στο πλαισιο του προγραμματος αν και νομιζω οτι ειναι λεπτομερεια να υπαρχει το σημειωμα οχι ομως στο πρακτικο...εγω θα το βαλω στο πρακτικο να ειμαι καλυμμενη, ποτε δεν ξερεις

Αποσυνδεδεμένος nikonana

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3256 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 10:28:46 pm »
Δεν μου έδωσαν τίποτα εκτός από ένα χαρτί εις τριπλουν που έπρεπε να προσκομίσω στον ΟΑΕΔ, είναι αναγγελία πρόσληψησ ουσιαστικά. Τίποτα άλλο δεν μου έδωσαν.

Αποσυνδεδεμένος nikonana

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3257 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 10:30:25 pm »
ΑΑΑ!!!Υπήρχε η αλήθεια είναι ακόμη ένα έγγραφο, το οποίο όμως κράτησε η κοπέλα εκεί και θα μου το δώσει όταν της πάω όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για να προσκομίσω. Ὅπότε μπορεί να αναφέρεται εκεί κάτι σχετικό...

Αποσυνδεδεμένος gmork

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3258 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 10:31:32 pm »
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=10657

Στην 6η παραγραφο αναφερει οτι το προσωπικο του προγραμματος πρεπει να επιμορφωθει για να στηριξει τους μαθητες στην ταξη με το καθηγητη τηε γενικης ταξης. Το προγραμμα ειναι μονο Π.Σ. και ουχι Τ.Ε. Απλώς μερικοι της πρωτης φασης ανελαβαν Π.Σ. διοτι ουτως η αλλως σε τοποθετουν σε οποιο ειδικο πλαισιο υπαρχουν κενα. Τωρα αν οι συναδελφοι της α φασης με Π.Σ. ανηκουν στο προγραμμα δε γνωριζω... αλλά γιατι οχι?
Εμπρος στο δρομο της επιμορφωσης που χαραξε το υπουργειο!

Αποσυνδεδεμένος gmork

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3259 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 10:37:19 pm »
ΑΑΑ!!!Υπήρχε η αλήθεια είναι ακόμη ένα έγγραφο, το οποίο όμως κράτησε η κοπέλα εκεί και θα μου το δώσει όταν της πάω όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για να προσκομίσω. Ὅπότε μπορεί να αναφέρεται εκεί κάτι σχετικό...

Δεν ξερω αν ειναι αυτο. Το υπηρεσιακο σημειωμα ειναι σαν να λεμε...γεια σας, ηρθα με ταδε ειδικοτητα και για να κανω αυτο. Εγω δεν κατεθεσα τα δικαιολογητικα γιατι πρεπει να παω σε ααααλλο γραφειο και μου το εδωσε κανονικά. Δηλαδη το πιστοποιητικο υγειας (αν δεν το εχεις) που θα το καταθεσεις σε καποιους μηνες τοτε θα παρεις το χαρτι που λες?

Υ.Γ. Αν εχεις μεταπτυχιακο κανε ξεχωριστη αιτηση για το επιδομα, αλλιως δε θα το δεις ποτέ...

Αποσυνδεδεμένος nikonana

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3260 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 10:43:55 pm »
Πιστοποιητικό υγείας έχω γιατί πέρσι δούλεψα ως ωρομίσθια και το έχω από πέρσι.
Τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να προσκομίσω είναι
1. πτυχιο επικυρωμενο
2. πιστοπ.υγειας
3. μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είμαι συνταξιουχος
4. πραξη ανληψης
5. ταυτοτητα
6. βεβαιωσ.προυπηρεσιας
7. πιστοποιητ.οικογ.καταστασης
8. μια φορμα με τα στοιχεια μου που μου την εδωσαν να την συμπληρωσω
9. μεταπτυχιακο που δεν εχω εγω
10. φορολογ.δηλωση
11. αντιγραφο που να φαινεταο ΑΜΚΑ και αρ.μητρωου
12. λογαριασμο εθνικης
13. και μια ακομη υπευθυνη δηλωση

Οπότε όταν θα τα συγκεντρωσω μεσα στην άλλη εβδομάδα θα μου δώσει και το έγγραφο το οποίο ήταν νομίζω η συμβαση

Αποσυνδεδεμένος gmork

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3261 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 10:48:24 pm »
Πιστοποιητικό υγείας έχω γιατί πέρσι δούλεψα ως ωρομίσθια και το έχω από πέρσι.
Τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να προσκομίσω είναι
1. πτυχιο επικυρωμενο
2. πιστοπ.υγειας
3. μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είμαι συνταξιουχος
4. πραξη ανληψης
5. ταυτοτητα
6. βεβαιωσ.προυπηρεσιας
7. πιστοποιητ.οικογ.καταστασης
8. μια φορμα με τα στοιχεια μου που μου την εδωσαν να την συμπληρωσω
9. μεταπτυχιακο που δεν εχω εγω
10. φορολογ.δηλωση
11. αντιγραφο που να φαινεταο ΑΜΚΑ και αρ.μητρωου
12. λογαριασμο εθνικης
13. και μια ακομη υπευθυνη δηλωση

Οπότε όταν θα τα συγκεντρωσω μεσα στην άλλη εβδομάδα θα μου δώσει και το έγγραφο το οποίο ήταν νομίζω η συμβαση

Τελος παντων, θα παω κι εγω αυριο και θα δω τι θα μου πουν
Επομενως θα ειμαστε σε επαφη
Καληνυχτα

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32928
  • Τελευταία: Special ed
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1185873
  • Σύνολο θεμάτων: 19496