0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
όταν γυρίσουν οι συνάδελφοι από την επιμόρφωση που θα κάνουν τώρα, θα σας πουν τι θα κάνουν ... μέχρι τότε δεν κάνουν τίποτα. Προσέξτε μην μπας και κανένας δ/ντης τους βάλει να κάνουν μάθημα.....οι του προγράμματος έχουν άλλο πρόγραμμα α να ξέρεις ότι αν δεν έχεις κάνει ΠΕΚ πέρσι ή πρόπερσι πάτε και εσείς οι αναπληρωτές πεκ φέτος
Παράθεση από: kinegiros στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 07:44:42 pmόταν γυρίσουν οι συνάδελφοι από την επιμόρφωση που θα κάνουν τώρα, θα σας πουν τι θα κάνουν ... μέχρι τότε δεν κάνουν τίποτα. Προσέξτε μην μπας και κανένας δ/ντης τους βάλει να κάνουν μάθημα.....οι του προγράμματος έχουν άλλο πρόγραμμα α να ξέρεις ότι αν δεν έχεις κάνει ΠΕΚ πέρσι ή πρόπερσι πάτε και εσείς οι αναπληρωτές πεκ φέτοςναι το έμαθα κι αυτό!εμένα μου έστειλε η διδε χαρτί για την επιμόρφωση όσων προσελήφθησαν με αυτό το πρόγραμμα! για τα πεκ δεν μας ήρθε τίποτα στο σχολείο!φαντάζομαι θα μας ενημερώσουν πότε και πως που!
Εγώ αύριο θα πάω στο σχολείο και φαντάζομαι ότι θα συναντήσω και τον συνάδελφο μαθηματικό που προσλήφθηκε για αυτό το πρόγραμμα. Οπότε θα τον ρωτήσω και αυτόν αν γνωρίζει κάτι και το τι θα κάνυομε με αυτό το πρακτικό.Αλλά σας λέω ότι εμένα μου φάνηκε ότι ο διευθυντής δεν έχει ιδέα για το πρόγραμμα αυτό...Δηλαδή με υποδέχτηκε σαν φιλόλογο για το τμήμα ένταξης.Τι να πω...
Παράθεση από: nikonana στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 09:02:50 pmΕγώ αύριο θα πάω στο σχολείο και φαντάζομαι ότι θα συναντήσω και τον συνάδελφο μαθηματικό που προσλήφθηκε για αυτό το πρόγραμμα. Οπότε θα τον ρωτήσω και αυτόν αν γνωρίζει κάτι και το τι θα κάνυομε με αυτό το πρακτικό.Αλλά σας λέω ότι εμένα μου φάνηκε ότι ο διευθυντής δεν έχει ιδέα για το πρόγραμμα αυτό...Δηλαδή με υποδέχτηκε σαν φιλόλογο για το τμήμα ένταξης.Τι να πω...Να πεις στο διευθυντη να παρει τηλεφωνο στο γραφειο της διευθυνσης που εγινε η προσληψη για να τον ενημερωσουν περι τινος προκειται. Και αν δεν ξερουν οιυτε αυτοι (διολου απιθανο) να προυν στο υπουργειο να μαθουν, ειναι υποχρεωμενοι, δε θα τους ενημερωνουμε παντα εμεις με το τι ειναι το ενα και το αλλο, οσο ομιχλωδες ειναι το τοπιο γι αυτους αλλο τοσο ειναι και για εμας, ολοι θα ρωτησουμε και θα μαθουμε αλλα ας κουνηθουν κι αυτοι λιγο. Καθε φορα που πηγαινω στη γενικη και λεω οτι ειμαι της ειδικης (τ.ε. παραλληλη στηριξη) με κοιτανε σαν εξωγηινο, λες και δεν εχει παρει κατι το αυτι τουςΠίεσε nikoanna, κι εγω αυτο θα κανω αν μου πει τι ειναι αυτο δεν ξερω...θα του π[ω ο, τι ξερω και απο κει και περα τηλ. στη διευθυνση
Παράθεση από: gmork στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 09:14:11 pmΠαράθεση από: nikonana στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 09:02:50 pmΕγώ αύριο θα πάω στο σχολείο και φαντάζομαι ότι θα συναντήσω και τον συνάδελφο μαθηματικό που προσλήφθηκε για αυτό το πρόγραμμα. Οπότε θα τον ρωτήσω και αυτόν αν γνωρίζει κάτι και το τι θα κάνυομε με αυτό το πρακτικό.Αλλά σας λέω ότι εμένα μου φάνηκε ότι ο διευθυντής δεν έχει ιδέα για το πρόγραμμα αυτό...Δηλαδή με υποδέχτηκε σαν φιλόλογο για το τμήμα ένταξης.Τι να πω...Να πεις στο διευθυντη να παρει τηλεφωνο στο γραφειο της διευθυνσης που εγινε η προσληψη για να τον ενημερωσουν περι τινος προκειται. Και αν δεν ξερουν οιυτε αυτοι (διολου απιθανο) να προυν στο υπουργειο να μαθουν, ειναι υποχρεωμενοι, δε θα τους ενημερωνουμε παντα εμεις με το τι ειναι το ενα και το αλλο, οσο ομιχλωδες ειναι το τοπιο γι αυτους αλλο τοσο ειναι και για εμας, ολοι θα ρωτησουμε και θα μαθουμε αλλα ας κουνηθουν κι αυτοι λιγο. Καθε φορα που πηγαινω στη γενικη και λεω οτι ειμαι της ειδικης (τ.ε. παραλληλη στηριξη) με κοιτανε σαν εξωγηινο, λες και δεν εχει παρει κατι το αυτι τουςΠίεσε nikoanna, κι εγω αυτο θα κανω αν μου πει τι ειναι αυτο δεν ξερω...θα του π[ω ο, τι ξερω και απο κει και περα τηλ. στη διευθυνσηΩραία, ας υποθέσουμε όμως ότι εγώ δεν κάνω καμία τέτοια κίνηση και εργαστώ στο Τ.Ε., ποιο είναι το πρόβλημα;;;(θα κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου)Επίσης, υπάρχει κάπου διευκρυνισμένο π.χ. στην εγκύκλιο, ότι το πρόγραμμα είναι μόνο για Π.Σ.;;;Δηλαδή αναφέρεται κάπου ρητά;;;;Ή απλά ακούγεται;;;Γιατί αν οντως αναφέρεται κάπου να το ξέρω να ε΄χω μαζί μου και κάποιο αποδεικτικό γιατί στο κάτω κάτω μπορεί να μου πει ο διευθυντής που το λέει ότι είσαι για παράλληλη σ΄τηριξη;;
ΑΑΑ!!!Υπήρχε η αλήθεια είναι ακόμη ένα έγγραφο, το οποίο όμως κράτησε η κοπέλα εκεί και θα μου το δώσει όταν της πάω όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για να προσκομίσω. Ὅπότε μπορεί να αναφέρεται εκεί κάτι σχετικό...
Πιστοποιητικό υγείας έχω γιατί πέρσι δούλεψα ως ωρομίσθια και το έχω από πέρσι.Τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να προσκομίσω είναι1. πτυχιο επικυρωμενο2. πιστοπ.υγειας3. μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είμαι συνταξιουχος4. πραξη ανληψης5. ταυτοτητα6. βεβαιωσ.προυπηρεσιας7. πιστοποιητ.οικογ.καταστασης8. μια φορμα με τα στοιχεια μου που μου την εδωσαν να την συμπληρωσω9. μεταπτυχιακο που δεν εχω εγω10. φορολογ.δηλωση11. αντιγραφο που να φαινεταο ΑΜΚΑ και αρ.μητρωου12. λογαριασμο εθνικης13. και μια ακομη υπευθυνη δηλωσηΟπότε όταν θα τα συγκεντρωσω μεσα στην άλλη εβδομάδα θα μου δώσει και το έγγραφο το οποίο ήταν νομίζω η συμβαση