*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010  (Αναγνώστηκε 574296 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nikonana

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010
« Απάντηση #3262 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 10:48:51 pm »
Καταρχήν θέλω να ξεκαθαρισω ότι δεν έχω καμια διάθεση αντιπαράθεσης.Ελπίζω να το κατανοείς.
Αλλά, διάβασα την 6η παράγραφο και θεωρώ ότι δεν αναφέρεται αποκλειστικά σε Π.Σ.
Εκεί γράφει ότι ο εκπαιδευτικός θα υποστηρίζει το παιδί παράλληλα με τον εκπαιδευτικό της γενικής τάξης.
Αυτό δεν μπορει να υπονοει και το τμημα ενταξης;;;;Λέω τώρα εγώ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος nikonana

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3263 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 10:49:36 pm »
Πιστοποιητικό υγείας έχω γιατί πέρσι δούλεψα ως ωρομίσθια και το έχω από πέρσι.
Τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να προσκομίσω είναι
1. πτυχιο επικυρωμενο
2. πιστοπ.υγειας
3. μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είμαι συνταξιουχος
4. πραξη ανληψης
5. ταυτοτητα
6. βεβαιωσ.προυπηρεσιας
7. πιστοποιητ.οικογ.καταστασης
8. μια φορμα με τα στοιχεια μου που μου την εδωσαν να την συμπληρωσω
9. μεταπτυχιακο που δεν εχω εγω
10. φορολογ.δηλωση
11. αντιγραφο που να φαινεταο ΑΜΚΑ και αρ.μητρωου
12. λογαριασμο εθνικης
13. και μια ακομη υπευθυνη δηλωση

Οπότε όταν θα τα συγκεντρωσω μεσα στην άλλη εβδομάδα θα μου δώσει και το έγγραφο το οποίο ήταν νομίζω η συμβαση

Τελος παντων, θα παω κι εγω αυριο και θα δω τι θα μου πουν
Επομενως θα ειμαστε σε επαφη
Καληνυχτα
Καληνύχτα και από εμένα.
Αύριο το μεσημέρι θα είμαι πάλι εδώ...

Αποσυνδεδεμένος gmork

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3264 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 10:56:46 pm »
Καταρχήν θέλω να ξεκαθαρισω ότι δεν έχω καμια διάθεση αντιπαράθεσης.Ελπίζω να το κατανοείς.
Αλλά, διάβασα την 6η παράγραφο και θεωρώ ότι δεν αναφέρεται αποκλειστικά σε Π.Σ.
Εκεί γράφει ότι ο εκπαιδευτικός θα υποστηρίζει το παιδί παράλληλα με τον εκπαιδευτικό της γενικής τάξης.
Αυτό δεν μπορει να υπονοει και το τμημα ενταξης;;;;Λέω τώρα εγώ...

Εννοειται οτι δεν υπαρχει διαθεση αντιπαραθεσης. Θα διοχετευσω τα νευρα μου αλλου σε καμια απεργια, πορεια... 8)
Εννοειται οτι συμμετεχει στη στηριξη και ο δασκαλος της γενικης αλλά στη σχολικη ταξη, αν προσεξες...αρα Π.Σ.
Στο μαυλο μου ειναι Π.Σ. και μονο.Αλλωστε ειχα μιλησει με τον ιδιο τον Αλεβιζο προ μηνων και ειχε ξεκαθαρισει οτι ειναι Π.Σ. (επικληση στην αυθεντια ε? ;D)
Αυριο εδω θα ειμαστε, καληνυχτα

Αποσυνδεδεμένος k.m

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3265 στις: Οκτωβρίου 01, 2010, 12:49:26 am »
kalo mhna se olous!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος delan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Carpe diem
    • Προφίλ
« Απάντηση #3266 στις: Οκτωβρίου 01, 2010, 01:13:42 am »
Καλό μήνα! Να δούμε τι μας επιφυλάσσει..
Μην αφήνεις τίποτα ανείπωτο... :-)

Αποσυνδεδεμένος marilou99

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3267 στις: Οκτωβρίου 01, 2010, 09:27:18 am »
Καλημέρα σε όλους!
Το υπουργείο στο χαρτί που στέλνει στις Δευτερόβαθμιες με τα ονόματα όσων προσελήφθησαν με το πρόγραμμα γράφει ότι είναι  "ΜΟΝΟ για Π.Σ" . Σας το λέω δίοτι το είδα! Με κεφαλαία και υπογραμμισμένο το μόνο. Το πρόβλημά τους όμως είναι ότι πουθενά δεν αναφερεται η λέξη: "ως αναπληρωτές" αλλά λέεει γενικώς " προσλαμβάνονται οι εκπαιδευτικοί τάδε και τάδε, πλήρους ωραρίου στα πλάισια του πραγράμματος ταδε". Κατά τα άλλα δεν γνωρίζαν τίποτα.Παραλίγο να μην με αφήσουν να παρουσιαστώ κιόλας. Ούτε πότε θα μας φωνάξουν γνωρίζουν, ούτε για την επιμόφωση..τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος nikonana

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3268 στις: Οκτωβρίου 01, 2010, 01:31:31 pm »
Παισιά ε΄γω προσλήφθηκα με το πρόγραμμα και πήγα σήμερα στο σχολείο και δεν υπάρχει παιδι για Π.Σ. Υπάρχουν μόνο Τ.Ε.
Τι μπορώ να κάνω τώρα εγώ;;;;

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3269 στις: Οκτωβρίου 01, 2010, 01:37:51 pm »
Παισιά ε΄γω προσλήφθηκα με το πρόγραμμα και πήγα σήμερα στο σχολείο και δεν υπάρχει παιδι για Π.Σ. Υπάρχουν μόνο Τ.Ε.
Τι μπορώ να κάνω τώρα εγώ;;;;

Περιμένεις συνάδελφε, δεν πας στο Τ.Ε..
Το ότι σε τοποθέτησαν εκεί δεν σημαίνει ότι θα μείνεις και εκεί απαραίτητα. Δεν ξέρουν που να σε βάλουν.
Για την ώρα περιμένεις για να σε επιμορφώσουν, μέχρι τότε δεν κάνεις ΤΙΠΟΤΑ.

Όσο για το άλλο που είπε κάποιος άλλος συνάδελφος για τους Α΄ Φάση που κάνουν Π.Σ. , να ξέρουν ότι ουδεμία σχέση έχουν με αυτούς του προγράμματος.

Αποσυνδεδεμένος nikonana

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3270 στις: Οκτωβρίου 01, 2010, 01:52:28 pm »
Δηλαδή θα πάω τώρα εγώ τη Δευτέρα στο σχολέιο και θα τους πω ότι δεν θα κάνω μάθημα;;;;
Εν τω μεταξύ μόλις πήρα τηλέφωνο τωρα στη ΔΙΔΕ και η κοπέλα δεν ήξερε να μου απαντήσει και μου έδωσε ένα τηλέφωνο μάλλον κάποιος προιστάμενος θα είναι που γνωρίζει το θέμα αλλά μου είπαν πως είναι εκτός γραφείου.
Την Δευτέρα τώρα θα τον πάρω.
Αλλά είμαι πολύ αγχωμένη για το θέμα.
Kinegiros ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά νιώθω πως δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Και αν μου πει ο διευθυντής να του το αποδείξω αυτό που λέω;;;;Τι θα του πω;;;;

Αποσυνδεδεμένος amer

• Πλήρες μέλος
  • πε03
    • Προφίλ
« Απάντηση #3271 στις: Οκτωβρίου 01, 2010, 03:30:26 pm »
Παιδιά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει στην εξής περίπτωση: έστω ότι στη δήλωση περιοχών έχει επιλέξει κάποιος 1) ΑΚΩ στην περιοχή Α 2)ΑΜΩ στην περιοχή Α 3) ΑΚΩ στην περιοχή

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #3272 στις: Οκτωβρίου 01, 2010, 03:34:27 pm »
Παιδιά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει στην εξής περίπτωση: έστω ότι στη δήλωση περιοχών έχει επιλέξει κάποιος 1) ΑΚΩ στην περιοχή Α 2)ΑΜΩ στην περιοχή Α 3) ΑΚΩ στην περιοχή

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3273 στις: Οκτωβρίου 01, 2010, 03:41:08 pm »
Δηλαδή θα πάω τώρα εγώ τη Δευτέρα στο σχολέιο και θα τους πω ότι δεν θα κάνω μάθημα;;;;
Εν τω μεταξύ μόλις πήρα τηλέφωνο τωρα στη ΔΙΔΕ και η κοπέλα δεν ήξερε να μου απαντήσει και μου έδωσε ένα τηλέφωνο μάλλον κάποιος προιστάμενος θα είναι που γνωρίζει το θέμα αλλά μου είπαν πως είναι εκτός γραφείου.
Την Δευτέρα τώρα θα τον πάρω.
Αλλά είμαι πολύ αγχωμένη για το θέμα.
Kinegiros ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά νιώθω πως δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Και αν μου πει ο διευθυντής να του το αποδείξω αυτό που λέω;;;;Τι θα του πω;;;;

Συνάδελφε όλα θα πάνε καλά, περίμενε να σε ενημερώσουν. Μέχρι τότε είσαι στην αναμονή.
Αν σε ρωτήσει κάποιος τι ρόλο βαράς, πες την αλήθεια ότι προσλήφθηκες σε ένα πρόγραμμα το οποίο θα σε επιμορφώσει για να στηρίζεις παιδιά στην τάξη. Μέχρι να γίνει αυτό περιμένεις και δεν αναλαμβάνεις τίποτα άλλο. Δεν προβλέπεται θα πεις. Ααααα ναι πάντα με χαμόγελο ! Σύντομα θα σας καλέσουν πάντως μην ανησυχείς, άλλωστε οι συνάδελφοί σου έχουν να παρουσιαστούν μέχρι την δευτέρα όπως λέει η ανακοίνωση του υπουργείο. Από δευτέρα τα νεότερα !

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3274 στις: Οκτωβρίου 01, 2010, 03:59:37 pm »
πάρε να διαβάσεις και κάτι σχετικό, θα σας ενημερώσουν υποθέτω κάποια στιγμή, ελπίζω νωρίτερα από το Νοέμβρη που λέει οτι θα γίνει η επιμόρφωση !
Στην Ελλάδα είσαι, αν δεν τρέξεις εσύ δεν κάνεις δουλειά. Ενημέρωση από υπουργείο θα ζητήσετε Τμήμα Ειδικής Αγωγής, ούτε απο τον Δ/ντη του Σχολείου ούτε από την Δ/νση. Μέχρι τότε περιμένεις.

Ρεπορτάζ:esos.gr
Το υπ. Παιδείας εξέδωσε την ακόλουθη εγκύκλιο:
Ένα μείζον θέμα για το εκπαιδευτικό σύστημα και εν γένει για το κοινωνικό κράτος αποτελεί η ουσιαστική ένταξη στο εκπαιδευτικό σύστημα και η διαρκής υποστήριξη στην εκπαιδευτική διαδικασία των μαθητών με

αναπηρία ή/και με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.
Στο ισχύον θεσμικό πλαίσιο προβλέπεται η εκπαίδευση των μαθητών αυτών είτε σε ειδικά σχολεία, είτε σε Τμήματα Ένταξης (Τ.Ε) ή/και η δυνατότητα  συνεκπαίδευσης αυτών των μαθητών στο γενικό σχολείο με τη μορφή παράλληλης στήριξης .
Η στήριξη των μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, με σκοπό τη μείωση της πρόωρης   αποχώρησης    από το σχολικό περιβάλλον  έχει τεθεί ως στρατηγική προτεραιότητα από τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής. Επίσης, η πρόσβαση στην  εκπαίδευση  και η κατάλληλη εκπαιδευτική υποστήριξή τους έχουν τεθεί ως προϋποθέσεις για την παροχή ίσων ευκαιριών στον τομέα της εκπαίδευσης.
Για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού, για το σχολικό έτος 2010-11 και 2011-12,  η Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης έχει προγραμματίσει την υλοποίηση του παραπάνω «Προγράμματος εξειδικευμένης Εκπ/κής υποστήριξης…» στα πλαίσια  του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2007-2013.
Στόχος της Υπηρεσίας μας, σύμφωνα με τις διεθνείς τάσεις και την αρχή του σχολείου για όλους, είναι η θεσμοθέτηση και υλοποίηση της εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης των ΑμεΑ στα σχολεία γενικής  εκπαίδευσης.
Αυτό προϋποθέτει να έχουμε κατάλληλα επιμορφωμένο εκπαιδευτικό προσωπικό το οποίο θα υποστηρίζει τους μαθητές στη σχολική τάξη παράλληλα με τον εκπαιδευτικό της γενικής τάξης.
Το προσωπικό αυτό θα προσληφθεί, θα επιμορφωθεί και θα υποστηρίζεται επιστημονικά και συμβουλευτικά, από κατάλληλους  φορείς της Υπηρεσίας μας.
Ο ν. 3879/2010 (ΦΕΚ 163/τΑ΄/21-10-2010 Ανάπτυξη της Δια

Αποσυνδεδεμένος spithas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3275 στις: Οκτωβρίου 02, 2010, 12:07:17 am »
Εγώ λέω να κάνω την πάπια...παπαπα...

δεν θα πρέπει να μας ενημερώσουν επίσημα στο σχολείο για το ΠΕΚ?????? μόνοι μας θα τα ψάχνουμε και αυτά;;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32928
  • Τελευταία: Special ed
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1185899
  • Σύνολο θεμάτων: 19496
  • Σε σύνδεση σήμερα: 762
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)