0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nikonana στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 10:43:55 pmΠιστοποιητικό υγείας έχω γιατί πέρσι δούλεψα ως ωρομίσθια και το έχω από πέρσι.Τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να προσκομίσω είναι1. πτυχιο επικυρωμενο2. πιστοπ.υγειας3. μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είμαι συνταξιουχος4. πραξη ανληψης5. ταυτοτητα6. βεβαιωσ.προυπηρεσιας7. πιστοποιητ.οικογ.καταστασης8. μια φορμα με τα στοιχεια μου που μου την εδωσαν να την συμπληρωσω9. μεταπτυχιακο που δεν εχω εγω10. φορολογ.δηλωση11. αντιγραφο που να φαινεταο ΑΜΚΑ και αρ.μητρωου12. λογαριασμο εθνικης13. και μια ακομη υπευθυνη δηλωσηΟπότε όταν θα τα συγκεντρωσω μεσα στην άλλη εβδομάδα θα μου δώσει και το έγγραφο το οποίο ήταν νομίζω η συμβασηΤελος παντων, θα παω κι εγω αυριο και θα δω τι θα μου πουνΕπομενως θα ειμαστε σε επαφηΚαληνυχτα
Πιστοποιητικό υγείας έχω γιατί πέρσι δούλεψα ως ωρομίσθια και το έχω από πέρσι.Τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να προσκομίσω είναι1. πτυχιο επικυρωμενο2. πιστοπ.υγειας3. μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είμαι συνταξιουχος4. πραξη ανληψης5. ταυτοτητα6. βεβαιωσ.προυπηρεσιας7. πιστοποιητ.οικογ.καταστασης8. μια φορμα με τα στοιχεια μου που μου την εδωσαν να την συμπληρωσω9. μεταπτυχιακο που δεν εχω εγω10. φορολογ.δηλωση11. αντιγραφο που να φαινεταο ΑΜΚΑ και αρ.μητρωου12. λογαριασμο εθνικης13. και μια ακομη υπευθυνη δηλωσηΟπότε όταν θα τα συγκεντρωσω μεσα στην άλλη εβδομάδα θα μου δώσει και το έγγραφο το οποίο ήταν νομίζω η συμβαση
Καταρχήν θέλω να ξεκαθαρισω ότι δεν έχω καμια διάθεση αντιπαράθεσης.Ελπίζω να το κατανοείς.Αλλά, διάβασα την 6η παράγραφο και θεωρώ ότι δεν αναφέρεται αποκλειστικά σε Π.Σ.Εκεί γράφει ότι ο εκπαιδευτικός θα υποστηρίζει το παιδί παράλληλα με τον εκπαιδευτικό της γενικής τάξης.Αυτό δεν μπορει να υπονοει και το τμημα ενταξης;;;;Λέω τώρα εγώ...
Παισιά ε΄γω προσλήφθηκα με το πρόγραμμα και πήγα σήμερα στο σχολείο και δεν υπάρχει παιδι για Π.Σ. Υπάρχουν μόνο Τ.Ε. Τι μπορώ να κάνω τώρα εγώ;;;;
Παιδιά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει στην εξής περίπτωση: έστω ότι στη δήλωση περιοχών έχει επιλέξει κάποιος 1) ΑΚΩ στην περιοχή Α 2)ΑΜΩ στην περιοχή Α 3) ΑΚΩ στην περιοχή
Δηλαδή θα πάω τώρα εγώ τη Δευτέρα στο σχολέιο και θα τους πω ότι δεν θα κάνω μάθημα;;;;Εν τω μεταξύ μόλις πήρα τηλέφωνο τωρα στη ΔΙΔΕ και η κοπέλα δεν ήξερε να μου απαντήσει και μου έδωσε ένα τηλέφωνο μάλλον κάποιος προιστάμενος θα είναι που γνωρίζει το θέμα αλλά μου είπαν πως είναι εκτός γραφείου.Την Δευτέρα τώρα θα τον πάρω.Αλλά είμαι πολύ αγχωμένη για το θέμα.Kinegiros ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά νιώθω πως δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Και αν μου πει ο διευθυντής να του το αποδείξω αυτό που λέω;;;;Τι θα του πω;;;;