0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Οκτωβρίου 04, 2010, 04:37:57 pmΠαράθεση από: amer στις Οκτωβρίου 04, 2010, 04:23:07 pmΠαιδιά να ρωωτήσω κάτι αν ξέρετε...μετά τη β φάση αναπληρωτών ειδικής θα ακολουθήσουν προσλήψεις άμω και ωρομισθίων? ή τελειώνουμε εκεί..ξέρετε κάτι?Τα κενά είναι ίδια με πέρσι...επίσης στην ειδική δεν γίνεται η σύμπτηξη τμημάτων εύκολα (που μειώνει θέσεις) και εφόσον τόσα χρόναι δεν φτάνουν ποτέ οι 2 φάσεις ΑΚΩ μόνο για να καλυφθούν τα κενά...η λογική λέει πως θα πάρουν....π.χ ο νομός Λασιθίου που ξέρω πήρε μόνο έναν ΑΚΩ ΠΕ02 στην Α φάση και υπάρχουν ακόμη 4 κενά....δηλαδή και έναν ακόμη ΑΚΩ να στείλουν στην
Παράθεση από: amer στις Οκτωβρίου 04, 2010, 04:23:07 pmΠαιδιά να ρωωτήσω κάτι αν ξέρετε...μετά τη β φάση αναπληρωτών ειδικής θα ακολουθήσουν προσλήψεις άμω και ωρομισθίων? ή τελειώνουμε εκεί..ξέρετε κάτι?Τα κενά είναι ίδια με πέρσι...επίσης στην ειδική δεν γίνεται η σύμπτηξη τμημάτων εύκολα (που μειώνει θέσεις) και εφόσον τόσα χρόναι δεν φτάνουν ποτέ οι 2 φάσεις ΑΚΩ μόνο για να καλυφθούν τα κενά...η λογική λέει πως θα πάρουν....π.χ ο νομός Λασιθίου που ξέρω πήρε μόνο έναν ΑΚΩ ΠΕ02 στην Α φάση και υπάρχουν ακόμη 4 κενά....δηλαδή και έναν ακόμη ΑΚΩ να στείλουν στην
Παιδιά να ρωωτήσω κάτι αν ξέρετε...μετά τη β φάση αναπληρωτών ειδικής θα ακολουθήσουν προσλήψεις άμω και ωρομισθίων? ή τελειώνουμε εκεί..ξέρετε κάτι?
αυτο ειναι μονο για δευτεροβάθμια κ.μ.?[/quoteΝαι, μου το αποσαφήνισε ότι μιλούσε για δευτεροβάθμια.Πήρα στο 2103442194, αν είναι πάρτε και εσείς για να μάθουμε περισσότερα νέα
Την ίδιες πληροφορίες πήρα κι εγώ πριν από λίγο. Οι προσλήψεις που ανακοινώθηκαν χθες ήταν για ''έκτακτες'' ανάγκες και -αν όχι σήμερα- μέσα στη βδομάδα θα ακολουθήσουν και οι επόμενες προσλήψεις