*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010  (Αναγνώστηκε 550027 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chob

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010
« Απάντηση #3430 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 09:35:32 pm »
Τι θα γίνει βρε παιδια? Σαν πολύ δεν παει η κοροιδία? ΄Κανένα νέο με το πότε θα βγει η β φάση??

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος rose-PEO2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3431 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 09:38:16 pm »
Απευθύνομαι σε όσους έχουν προσληφθεί ήδη!!Υπάρχουν μόνιμοι στα ειδικά σχολεία ή στα τμήματα ένταξης που δουλεύετε οι οποίοι δεν έχουν τις προϋποθέσεις του νόμου?

Αποσυνδεδεμένος ealevrid

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ Ο2.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #3432 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 09:51:08 pm »
Σωστά αύριο απεργία...
οπότε Παρασκευή..να τελειώσει η εβδομάδα ευχάριστα.. :P

Αποσυνδεδεμένος sixtir

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3433 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 10:39:07 pm »
Σωστά αύριο απεργία...
οπότε Παρασκευή..να τελειώσει η εβδομάδα ευχάριστα.. :P

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος pde86

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3434 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 10:39:45 pm »
Μήπως γνωρίζει κανείς πού μπορούμε να βρούμε τους εκκαθαρισμένους πίνακες ειδικής αγωγής μετά την πρώτη φάση και τις προσλήψεις για το πρόγραμμα;
"They who dream by day are cognizant of many things which escape those who dream only by night."
E.A.P.

Αποσυνδεδεμένος ealevrid

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ Ο2.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #3435 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 10:53:06 pm »
Μήπως γνωρίζει κανείς πού μπορούμε να βρούμε τους εκκαθαρισμένους πίνακες ειδικής αγωγής μετά την πρώτη φάση και τις προσλήψεις για το πρόγραμμα;

πραγματικά αν μπορούσε κάποιος να κάτσει να τους κάνει..

και από Δευτέρα ναι ας βγουν αρκεί τα κενά να είναι πολλά και εκεί που επιθυμεί ο καθένας

Αποσυνδεδεμένος gmork

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3436 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 11:20:25 pm »
Απευθύνομαι σε όσους έχουν προσληφθεί ήδη!!Υπάρχουν μόνιμοι στα ειδικά σχολεία ή στα τμήματα ένταξης που δουλεύετε οι οποίοι δεν έχουν τις προϋποθέσεις του νόμου?

Στο σχολείο που ήμουν πριν 2 χρόνια υπάρχουν 2 μόνιμοι (αποσπαστηκαν φετος) τα τυπικά προσόντα των οποίων αμφισβητούνται. Αν ήταν όλα οκ δε θα απέφευγαν εντεχνως να δηλώσουν τα προσόντα τους(σεμιναριο, μεταπτ., διδακτ., προϋπηρεσια στη Ε.Α.) στους παλιους συναδελφους που εξακολουθουν να δουλευουν εκει και, ξερετε τωρα, εχουν αρχισει τα σχολια. Ενας τριτος συναδελφος εχει υποβάλει στη Δ/θμια γραπτό ερωτημα με αριθμο πρωτοκόλλου και περιμενει απαντηση σε 2 μηνες του ειπαν. Εντωμεταξυ εμαθα πριν 10 μερες περιπου οτι ο 1 εξ αυτων πηρε απόσπαση σε αλλο ειδικο πλαισιο...ακομα πιο κοντα στο σπιτι του. Παρόλο που μενω στην Αθηνα μερικες φορες ο κοσμος ειναι πολυυυυ μικρος...

Αποσυνδεδεμένος kafi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3437 στις: Οκτωβρίου 07, 2010, 12:09:12 am »

Στο σχολείο που ήμουν πριν 2 χρόνια υπάρχουν 2 μόνιμοι (αποσπαστηκαν φετος) τα τυπικά προσόντα των οποίων αμφισβητούνται. Αν ήταν όλα οκ δε θα απέφευγαν εντεχνως να δηλώσουν τα προσόντα τους(σεμιναριο, μεταπτ., διδακτ., προϋπηρεσια στη Ε.Α.) στους παλιους συναδελφους που εξακολουθουν να δουλευουν εκει και, ξερετε τωρα, εχουν αρχισει τα σχολια. Ενας τριτος συναδελφος εχει υποβάλει στη Δ/θμια γραπτό ερωτημα με αριθμο πρωτοκόλλου και περιμενει απαντηση σε 2 μηνες του ειπαν. Εντωμεταξυ εμαθα πριν 10 μερες περιπου οτι ο 1 εξ αυτων πηρε απόσπαση σε αλλο ειδικο πλαισιο...ακομα πιο κοντα στο σπιτι του. Παρόλο που μενω στην Αθηνα μερικες φορες ο κοσμος ειναι πολυυυυ μικρος...
Να διευκρινίσω αρχικά ότι δεν είμαι σε κάποιο σχολείο. Πέρυσι παρακολουθούσα ένα σεμινάριο στις σχολές γονέων σχετικό με ΑΜΕΑ το οποίο επίσης παρακολουθούσε ένας μαθηματικός αποσπασμένος για 2 χρόνια σε ειδικό σχολείο χωρίς τα τυπικά προσόντα ειδικής αγωγής. Φέτος φίλη μου που δουλεύει σε δημοτικό σχολείο ειδικής αγωγής μου είπε ότι ο διευθυντής είναι δάσκαλος χωρίς επιπλέον εξειδίκευση στον τομέα αυτό. Ακόμη γνωρίζω περίπτωση φιλολόγου στην περιοχή μου η οποία ήταν υπεράριθμη και την έβαλαν σε ειδικό σχολείο. Το συμπέρασμα λοιπόν δικό σου...

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3438 στις: Οκτωβρίου 07, 2010, 12:13:10 am »

για την ιστορία ο μόνιμος ακόμα και με 1 διδακτικό έτος (10 μήνες) προϋπηρεσία μπορεί να πάρει απόσπαση στην ε.α.ε. και τίποτα άλλο

επίσης μερικές φορές υπάρχουν συνάδελφοι που έχουν παιδί 67% αναπηρία και δεν θέλουν να το πουν

Αποσυνδεδεμένος gmork

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3439 στις: Οκτωβρίου 07, 2010, 12:55:27 am »

για την ιστορία ο μόνιμος ακόμα και με 1 διδακτικό έτος (10 μήνες) προϋπηρεσία μπορεί να πάρει απόσπαση στην ε.α.ε. και τίποτα άλλο

επίσης μερικές φορές υπάρχουν συνάδελφοι που έχουν παιδί 67% αναπηρία και δεν θέλουν να το πουν

Ξερω την ιστορία και τι πρεπει να διαθετει καποιος μονιμος για αποσπαση στην ειδικη, το αναφερω αλλωστε για την προϋπηρεσια στην ειδικη, δε διαθετουν.
Οσο για τα παιδια με αναπηρια χμ...καποιοι ναι εχουν και δικαιωμα τους να μην το λενε, αυτοι οι 2 οχι ομως  δεν εχουν παιδια με εεα...εκει πηγαινε οτι ο κοσμος ειναι πολυυυυ μικρος. Μαλιστα στη μια εχει ανατεθει μαθημα το οποιο επισημα δεν μπορει να αναλαβει μιας και εχει ασχετη/σχετικη  ειδικοτητα...διπλη προκληση...για να δουμε τι θα επι η δευτεροβαθμια

Αποσυνδεδεμένος sixtir

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3440 στις: Οκτωβρίου 07, 2010, 11:54:08 am »
Υπάρχει περίπτωση σήμερα να βγεί κάτι? Πολύ ησυχία στο τόπικ, άρα με τίποτα σήμερα???

Αποσυνδεδεμένος k.m

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3441 στις: Οκτωβρίου 07, 2010, 11:57:00 am »
Καλημέρα!!Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το υπουργείο με ενημέρωσαν ότι σήμερα δε θα βγει η β φάση λόγω της απεργίας και μάλλον θα βγει αύριο... σε ερωτησή μου για πόσους πε 02 μου είπαν γύρω στους 40-50...Εγώ είπα αυτο τον αριθμό και μου απάντησαν" κάπου εκεί"!!!! κ στη συνέχεια θα τρέξει το πρόγραμμα!!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος sixtir

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3442 στις: Οκτωβρίου 07, 2010, 11:59:06 am »
Καλημέρα!!Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το υπουργείο με ενημέρωσαν ότι σήμερα δε θα βγει η β φάση λόγω της απεργίας και μάλλον θα βγει αύριο... σε ερωτησή μου για πόσους πε 02 μου είπαν γύρω στους 40-50...Εγώ είπα αυτο τον αριθμό και μου απάντησαν" κάπου εκεί"!!!! κ στη συνέχεια θα τρέξει το πρόγραμμα!!!! ;)
ευχαριστούμε για την ενημέρωση! άρα ως αύριο ας ξεκουραστεί το τόπικ :P

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3443 στις: Οκτωβρίου 07, 2010, 03:12:42 pm »
Παιδιά έχω μαι φίλη με σεριά 400...να ελπίζει για β Φάση ή δύσκολο????

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182690
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)