0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σωστά αύριο απεργία...οπότε Παρασκευή..να τελειώσει η εβδομάδα ευχάριστα..
Μήπως γνωρίζει κανείς πού μπορούμε να βρούμε τους εκκαθαρισμένους πίνακες ειδικής αγωγής μετά την πρώτη φάση και τις προσλήψεις για το πρόγραμμα;
Απευθύνομαι σε όσους έχουν προσληφθεί ήδη!!Υπάρχουν μόνιμοι στα ειδικά σχολεία ή στα τμήματα ένταξης που δουλεύετε οι οποίοι δεν έχουν τις προϋποθέσεις του νόμου?
Παράθεση από: rose-PEO2 στις Οκτωβρίου 06, 2010, 09:38:16 pmΑπευθύνομαι σε όσους έχουν προσληφθεί ήδη!!Υπάρχουν μόνιμοι στα ειδικά σχολεία ή στα τμήματα ένταξης που δουλεύετε οι οποίοι δεν έχουν τις προϋποθέσεις του νόμου?Στο σχολείο που ήμουν πριν 2 χρόνια υπάρχουν 2 μόνιμοι (αποσπαστηκαν φετος) τα τυπικά προσόντα των οποίων αμφισβητούνται. Αν ήταν όλα οκ δε θα απέφευγαν εντεχνως να δηλώσουν τα προσόντα τους(σεμιναριο, μεταπτ., διδακτ., προϋπηρεσια στη Ε.Α.) στους παλιους συναδελφους που εξακολουθουν να δουλευουν εκει και, ξερετε τωρα, εχουν αρχισει τα σχολια. Ενας τριτος συναδελφος εχει υποβάλει στη Δ/θμια γραπτό ερωτημα με αριθμο πρωτοκόλλου και περιμενει απαντηση σε 2 μηνες του ειπαν. Εντωμεταξυ εμαθα πριν 10 μερες περιπου οτι ο 1 εξ αυτων πηρε απόσπαση σε αλλο ειδικο πλαισιο...ακομα πιο κοντα στο σπιτι του. Παρόλο που μενω στην Αθηνα μερικες φορες ο κοσμος ειναι πολυυυυ μικρος...
Παράθεση από: gmork στις Οκτωβρίου 06, 2010, 11:20:25 pmΠαράθεση από: rose-PEO2 στις Οκτωβρίου 06, 2010, 09:38:16 pmΑπευθύνομαι σε όσους έχουν προσληφθεί ήδη!!Υπάρχουν μόνιμοι στα ειδικά σχολεία ή στα τμήματα ένταξης που δουλεύετε οι οποίοι δεν έχουν τις προϋποθέσεις του νόμου?Στο σχολείο που ήμουν πριν 2 χρόνια υπάρχουν 2 μόνιμοι (αποσπαστηκαν φετος) τα τυπικά προσόντα των οποίων αμφισβητούνται. Αν ήταν όλα οκ δε θα απέφευγαν εντεχνως να δηλώσουν τα προσόντα τους(σεμιναριο, μεταπτ., διδακτ., προϋπηρεσια στη Ε.Α.) στους παλιους συναδελφους που εξακολουθουν να δουλευουν εκει και, ξερετε τωρα, εχουν αρχισει τα σχολια. Ενας τριτος συναδελφος εχει υποβάλει στη Δ/θμια γραπτό ερωτημα με αριθμο πρωτοκόλλου και περιμενει απαντηση σε 2 μηνες του ειπαν. Εντωμεταξυ εμαθα πριν 10 μερες περιπου οτι ο 1 εξ αυτων πηρε απόσπαση σε αλλο ειδικο πλαισιο...ακομα πιο κοντα στο σπιτι του. Παρόλο που μενω στην Αθηνα μερικες φορες ο κοσμος ειναι πολυυυυ μικρος... για την ιστορία ο μόνιμος ακόμα και με 1 διδακτικό έτος (10 μήνες) προϋπηρεσία μπορεί να πάρει απόσπαση στην ε.α.ε. και τίποτα άλλοεπίσης μερικές φορές υπάρχουν συνάδελφοι που έχουν παιδί 67% αναπηρία και δεν θέλουν να το πουν
Καλημέρα!!Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το υπουργείο με ενημέρωσαν ότι σήμερα δε θα βγει η β φάση λόγω της απεργίας και μάλλον θα βγει αύριο... σε ερωτησή μου για πόσους πε 02 μου είπαν γύρω στους 40-50...Εγώ είπα αυτο τον αριθμό και μου απάντησαν" κάπου εκεί"!!!! κ στη συνέχεια θα τρέξει το πρόγραμμα!!!!