0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Οκτωβρίου 20, 2010, 03:42:42 pmΠάντως αν κληθούν τουλάχιστον 60-70 άτομα στη
Πάντως αν κληθούν τουλάχιστον 60-70 άτομα στη
Λοιπόν..... Απάντησαν. Τα γνωστά... Μέχρι το απόγευμα θα βγούν Braille και Νοηματικής και ΙΣΩΣ (ίσως= σιγά να μη βγουν σήμερα δηλαδή) και η β' φάση. Ειδάλλως η β' φάση αύριο....
Παράθεση από: elekou στις Οκτωβρίου 20, 2010, 04:53:45 pmΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Οκτωβρίου 20, 2010, 03:42:42 pmΠάντως αν κληθούν τουλάχιστον 60-70 άτομα στη
Παράθεση από: delan στις Οκτωβρίου 20, 2010, 02:09:59 amΠαράθεση από: bf44 στις Οκτωβρίου 20, 2010, 12:05:19 amΠαράθεση από: xriana1 στις Οκτωβρίου 19, 2010, 11:12:15 pmΠαράθεση από: delan στις Οκτωβρίου 19, 2010, 10:11:07 pmΚι όμως είναι τόσο πειστική αυτή η κοπέλα!! Ας μου έλεγε όλα αύριο ή ''δεν ξέρω'' ή ό,τι άλλο της κατέβαινε.. Όχι όμως με τόση σιγουριά πως σήμερα θα βγάλουν νοηματική και braille και τα υπόλοιπα αύριο.. Τι να πω. Θα ξαναμπούμε κατά τις 12. Πάντως σε σχέση με πέρυσι και άργησαν και μείωσαν δραματικά τις προσλήψεις.. Πέρυσι ακόμη και το 880 δούλεψε έστω με ωρομισθία.. Φέτος στο 200 και τα..ζώα μου αργά!!! ;-(Λώρα σε ευχαριστώ όχι μόνο επειδή με δικαιώνεις απλά γιατί περιγράφεις αληθινά την κατάσταση, την ώρα που η άγνοια κάποιων επιφέρει την αναστάτωση στο σύνολο.Να εισαι καλά.Δεν ξέρω πόσο σχετικός εισαι αλλά η φετινή α΄φάση πήρε πολύ περισσότερους απο όσους στις 2 πρώτες περσινές φάσεις. Επίσης σου θυμίζω ότι περσι η β΄φάση ανακοινώθηκε στις 26 Οκτωβρίου.Αυτά για να μη λέμε ότι να ναι. Κατα τα αλλα υπομονή σε ολουσ, η αναμονή σκοτώνει απλά μην περιμένετε και πολλά πραγματα για τους αναπληρωτές οσο αφορά στην ειδική. Με τη διαφορά ότι πέρυσι τέτοια εποχή είχαν αρχίσει ήδη να δουλεύουν οι ωρομίσθιοι ΕΑ... Την άποψή μας λέμε..Γι' αυτό επίτρεψέ μας να λέμε ό,τι θέλουμε. Τέτοια εποχή πέρυσι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι ήταν ήδη στη θέση τους xriana1Nαι,αλλά στην προκειμένη έχει δίκιο η xriana1...οι αναπληρωτές
Παράθεση από: bf44 στις Οκτωβρίου 20, 2010, 12:05:19 amΠαράθεση από: xriana1 στις Οκτωβρίου 19, 2010, 11:12:15 pmΠαράθεση από: delan στις Οκτωβρίου 19, 2010, 10:11:07 pmΚι όμως είναι τόσο πειστική αυτή η κοπέλα!! Ας μου έλεγε όλα αύριο ή ''δεν ξέρω'' ή ό,τι άλλο της κατέβαινε.. Όχι όμως με τόση σιγουριά πως σήμερα θα βγάλουν νοηματική και braille και τα υπόλοιπα αύριο.. Τι να πω. Θα ξαναμπούμε κατά τις 12. Πάντως σε σχέση με πέρυσι και άργησαν και μείωσαν δραματικά τις προσλήψεις.. Πέρυσι ακόμη και το 880 δούλεψε έστω με ωρομισθία.. Φέτος στο 200 και τα..ζώα μου αργά!!! ;-(Λώρα σε ευχαριστώ όχι μόνο επειδή με δικαιώνεις απλά γιατί περιγράφεις αληθινά την κατάσταση, την ώρα που η άγνοια κάποιων επιφέρει την αναστάτωση στο σύνολο.Να εισαι καλά.Δεν ξέρω πόσο σχετικός εισαι αλλά η φετινή α΄φάση πήρε πολύ περισσότερους απο όσους στις 2 πρώτες περσινές φάσεις. Επίσης σου θυμίζω ότι περσι η β΄φάση ανακοινώθηκε στις 26 Οκτωβρίου.Αυτά για να μη λέμε ότι να ναι. Κατα τα αλλα υπομονή σε ολουσ, η αναμονή σκοτώνει απλά μην περιμένετε και πολλά πραγματα για τους αναπληρωτές οσο αφορά στην ειδική. Με τη διαφορά ότι πέρυσι τέτοια εποχή είχαν αρχίσει ήδη να δουλεύουν οι ωρομίσθιοι ΕΑ... Την άποψή μας λέμε..Γι' αυτό επίτρεψέ μας να λέμε ό,τι θέλουμε. Τέτοια εποχή πέρυσι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι ήταν ήδη στη θέση τους xriana1
Παράθεση από: xriana1 στις Οκτωβρίου 19, 2010, 11:12:15 pmΠαράθεση από: delan στις Οκτωβρίου 19, 2010, 10:11:07 pmΚι όμως είναι τόσο πειστική αυτή η κοπέλα!! Ας μου έλεγε όλα αύριο ή ''δεν ξέρω'' ή ό,τι άλλο της κατέβαινε.. Όχι όμως με τόση σιγουριά πως σήμερα θα βγάλουν νοηματική και braille και τα υπόλοιπα αύριο.. Τι να πω. Θα ξαναμπούμε κατά τις 12. Πάντως σε σχέση με πέρυσι και άργησαν και μείωσαν δραματικά τις προσλήψεις.. Πέρυσι ακόμη και το 880 δούλεψε έστω με ωρομισθία.. Φέτος στο 200 και τα..ζώα μου αργά!!! ;-(Λώρα σε ευχαριστώ όχι μόνο επειδή με δικαιώνεις απλά γιατί περιγράφεις αληθινά την κατάσταση, την ώρα που η άγνοια κάποιων επιφέρει την αναστάτωση στο σύνολο.Να εισαι καλά.Δεν ξέρω πόσο σχετικός εισαι αλλά η φετινή α΄φάση πήρε πολύ περισσότερους απο όσους στις 2 πρώτες περσινές φάσεις. Επίσης σου θυμίζω ότι περσι η β΄φάση ανακοινώθηκε στις 26 Οκτωβρίου.Αυτά για να μη λέμε ότι να ναι. Κατα τα αλλα υπομονή σε ολουσ, η αναμονή σκοτώνει απλά μην περιμένετε και πολλά πραγματα για τους αναπληρωτές οσο αφορά στην ειδική. Με τη διαφορά ότι πέρυσι τέτοια εποχή είχαν αρχίσει ήδη να δουλεύουν οι ωρομίσθιοι ΕΑ...
Παράθεση από: delan στις Οκτωβρίου 19, 2010, 10:11:07 pmΚι όμως είναι τόσο πειστική αυτή η κοπέλα!! Ας μου έλεγε όλα αύριο ή ''δεν ξέρω'' ή ό,τι άλλο της κατέβαινε.. Όχι όμως με τόση σιγουριά πως σήμερα θα βγάλουν νοηματική και braille και τα υπόλοιπα αύριο.. Τι να πω. Θα ξαναμπούμε κατά τις 12. Πάντως σε σχέση με πέρυσι και άργησαν και μείωσαν δραματικά τις προσλήψεις.. Πέρυσι ακόμη και το 880 δούλεψε έστω με ωρομισθία.. Φέτος στο 200 και τα..ζώα μου αργά!!! ;-(Λώρα σε ευχαριστώ όχι μόνο επειδή με δικαιώνεις απλά γιατί περιγράφεις αληθινά την κατάσταση, την ώρα που η άγνοια κάποιων επιφέρει την αναστάτωση στο σύνολο.Να εισαι καλά.Δεν ξέρω πόσο σχετικός εισαι αλλά η φετινή α΄φάση πήρε πολύ περισσότερους απο όσους στις 2 πρώτες περσινές φάσεις. Επίσης σου θυμίζω ότι περσι η β΄φάση ανακοινώθηκε στις 26 Οκτωβρίου.Αυτά για να μη λέμε ότι να ναι. Κατα τα αλλα υπομονή σε ολουσ, η αναμονή σκοτώνει απλά μην περιμένετε και πολλά πραγματα για τους αναπληρωτές οσο αφορά στην ειδική.
Κι όμως είναι τόσο πειστική αυτή η κοπέλα!! Ας μου έλεγε όλα αύριο ή ''δεν ξέρω'' ή ό,τι άλλο της κατέβαινε.. Όχι όμως με τόση σιγουριά πως σήμερα θα βγάλουν νοηματική και braille και τα υπόλοιπα αύριο.. Τι να πω. Θα ξαναμπούμε κατά τις 12. Πάντως σε σχέση με πέρυσι και άργησαν και μείωσαν δραματικά τις προσλήψεις.. Πέρυσι ακόμη και το 880 δούλεψε έστω με ωρομισθία.. Φέτος στο 200 και τα..ζώα μου αργά!!! ;-(