*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010  (Αναγνώστηκε 548828 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος k.m

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010
« Απάντηση #4186 στις: Ιανουαρίου 12, 2011, 12:28:03 pm »
Καλημερα σε όλους, τελίκα αύτα τα 49 άτομα τα πήραν απο τον ενιαίο πίνακα; αν οχι τότε δεν ήταν λίγοι αυτοι που έκαναν τελιά συπληρωματική δήλωση....ωρομισθίους θα καλέσουν ή οτι πήραν πήραν.....και γνωρίζει κανείς: οι ωρομίσθιοι μέχρι πόσες ώρες δικαιούνται να κάνουν;Ευχαριστώ  ???
Οι ωρομίσθιοι δυστυχώς μέχρι 4 ώρες μόνο...κάτι που χαλάει και την λειτουργία του σχολείου και τα σπάει και τα νεύρα μας!!
Εγώ έχω αποφασίσει πως δεν θα δεχτώ 4ώρες...δεν το δέχεται ούτε το μυαλό μου ούτε το σηκώνει η ψυχή μου!!
Δεν διάβαζα 9  μήνες για τον ΑΣΕΠ...τον πέρασα...για να ρχονται να με ξεφτιλίζουν οι αρχιξεφτιλισμένοι!!
Θα μου πείτε τι σχέση έχει ο ΑΣΕΠ με την ειδική αγωγή... ???
Μπορεί να μην έχει σχέση με την ειδική αγωγή,αλλά εγώ ξέρω καλά τους κόπους που έχω κάνει και ξέρω καλύτερα απ'αυτούς πως οι κόποι αυτοί δεν αξίζουν για 4 ώρες...να κάνω τον καραγκιόζη για τις 2 κυράτσες του Υπουργείου που υποτίθεται πως θα λάμβαναν και μέριμνα για την ειδική αγωγή...τα σούργελα!!
συμφωνώ μαζί σου....εγώ δεν δέχτηκα!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #4187 στις: Ιανουαρίου 12, 2011, 12:39:26 pm »
Πέρα απ'τον αυτοσεβασμό,αν δεν δεχόταν οι περισσότεροι Km...το παιχνίδι θα ήταν υπέρ μας...!! Δεν θα παιρνούσε αυτός ο θεσμός παρωδία της 4ωρης ωρομισθίας!!
Ας το σκεφτούν καλύτερα αυτοί που περιμένουν το 4ωρο...!!  ??? ???
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος k.m

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4188 στις: Ιανουαρίου 12, 2011, 12:44:32 pm »
Πέρα απ'τον αυτοσεβασμό,αν δεν δεχόταν οι περισσότεροι Km...το παιχνίδι θα ήταν υπέρ μας...!! Δεν θα παιρνούσε αυτός ο θεσμός παρωδία της 4ωρης ωρομισθίας!!

γι αυτόν τον λόγο δε δέχτηκα και εγώ....ηταν 8 ώρες το κενό και το μοίρασαν σε 2 4ωρα... εγώ δε δέχτηκα και η αλλη κοπέκα δέχτηκε!!!από κει και πέρα δεν έμαθα!προφανώς κάποιος από τους επόμενους δέχτηκε!!τώρα ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις μας???τι λέτε?εγώ ήδη, όπως είπα τηεφώνησα στο υπουργείο και δεν είχα ευχάριστες ειδήσεις!!! :(

Αποσυνδεδεμένος avatar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4189 στις: Ιανουαρίου 12, 2011, 12:45:43 pm »
Στη δεδομένη φάση θα δεχτώ και ωρομισθία, ειμαι κάτω απ την 1000 θεση στους πίνακες ειδικής και για εχω να ελπίζω κάτι καλύτερο του χρόνου χρειάζομαι και το μίσο μόριο που θα μου δώσει..αυτό είναι απελπισία :'( ! και θα εύχομαι τώρα και για τις 4 ώρες....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος k.m

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4190 στις: Ιανουαρίου 12, 2011, 12:49:46 pm »
Στη δεδομένη φάση θα δεχτώ και ωρομισθία, ειμαι κάτω απ την 1000 θεση στους πίνακες ειδικής και για εχω να ελπίζω κάτι καλύτερο του χρόνου χρειάζομαι και το μίσο μόριο που θα μου δώσει..αυτό είναι απελπισία :'( ! και θα εύχομαι τώρα και για τις 4 ώρες....
είναι δική σου η επιλογή αλλα τα μόρια που θα πάρεις δε θα ισχύουν!του χρόνου θα είμαστε πάλι στην ίδια θέση!!!δεν θα αλλάξει κάτι!!!

Αποσυνδεδεμένος avatar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4191 στις: Ιανουαρίου 12, 2011, 12:53:48 pm »
τι εννοείς δεν θα ισχύουν, απ ότι βλέπω φέτος ΑΚΩ&ΑΜΩ δουλεύουν όσοι δούλεψαν και πέρυσι...και φαντάζομαι η προυπηρεσία σε καθιερώνει στον πίνακα σε περίπτωση που πάλι αλλάξει κάτι...τι να πώ είμαι απελπισμένη μεχρι εκεί που δεν πάει...

Αποσυνδεδεμένος k.m

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4192 στις: Ιανουαρίου 12, 2011, 12:58:19 pm »
τι εννοείς δεν θα ισχύουν, απ ότι βλέπω φέτος ΑΚΩ&ΑΜΩ δουλεύουν όσοι δούλεψαν και πέρυσι...και φαντάζομαι η προυπηρεσία σε καθιερώνει στον πίνακα σε περίπτωση που πάλι αλλάξει κάτι...τι να πώ είμαι απελπισμένη μεχρι εκεί που δεν πάει...

όλοι απελπισμένοι είμαστε, δυστυχώς!!τα μόρια ίσχυαν ως 30/6/2010. από εκεί κ πέρα τα μόρια θα προσμετρηθούν όταν θα περασεις στον Ασεπ....θα αλλάξει η σειρα σου, τώρα λόγω μεταπτυχιακού αν το πάρεις φέτος ή αν πάρεις επάρκεια νοηματικής, braille...

Αποσυνδεδεμένος avatar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4193 στις: Ιανουαρίου 12, 2011, 12:59:29 pm »

Μακάρι να ήταν έτσι....αλλά κανένας δεν νοιάζεται αν υπάρχει 1 και 101 κενα 4ωρα(ειδικά στην ειδική αγωγή).....το υπουργείο και η Αννούλα απο οτι φαίνεται δεν συγκινείται απο κάτι τέτοια....

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4194 στις: Ιανουαρίου 12, 2011, 01:05:23 pm »
Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις...εγώ πέρσι δούλεψα με 11ωρο ωρομίσθια και φέτος είμαι σπίτι μου και γράφω στο pde...!  ??? Αφού δεν δούλεψα εγώ και αρκετοί άλλοι με 3μηνη προυπηρεσία και παραπάνω...μην την ψάχνεις...
Στην ειδική αγωγή εξάλλου η προυπηρεσία έρχεται δεύτερη...ουσιαστικά τα προσόντα σε κατατάσσουν...φέτος δεν δουλέψαμε οι περισσότεροι γιατί π.χ στους φιλολόγους προστέθηκαν 80 καινούρια άτομα με μεταπτυχιακό!! Αυτός ήταν ο λόγος και γι αυτό πήγαμε όλοι πιο πίσω στον πίνακα αντί να πάμε μπροστά...!
Αντί να χολοσκάς για τις 4 ώρες δεν αρχίζεις να ψάχνεσαι για κανένα μεταπτυχιακό,αν μπορείς φυσικά να κάνεις....
Και επίσης η προυπηρεσία δεν θα φανεί γιατί οι πίνακες κλείδωσαν! Λένε πως μπορεί να υπάρξει μια εξαίρεση στην ειδική αγωγή,αλλά μέχρι στιγμής καμιά επίσημη ενημέρωση!!
Μ'αυτά τα δεδομένα συνεχίζει να θες το 4ωρο...;;
Ειλικρινά στο λέω....ψάξε να βρείς τρόπους να ελιχθείς καλύτερα μέσα σ'αυτή την κατάσταση και μην ρίχνεις τον εαυτό σου στο 4ωρο...απλά την χάρη θα τους κάνεις...
ΥΓ: Και του χρόνου ούτε αυτοί που πήγαν ΑΜΩ πιθανότατα θα δουλέψουν γιατί θα βγούν άλλοι 80-100 καινούριοι μεταπτυχιακοί από πάνω....
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος k.m

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4195 στις: Ιανουαρίου 12, 2011, 01:20:05 pm »
συμφωνώ με τη Λωρα!!!εγώ έχω 7 μήνες προυπηρεσία και είμαι σπίτι μου!!!!ψαχτείτε για μεταπτυχιακο, αν και στην ελλαδα είναι δύσκολο να μπεις!!προσπαθώ χρόνια και κόβομαι στη συνέντευξη!!! >:(

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4196 στις: Ιανουαρίου 12, 2011, 02:48:56 pm »
και γω στην ιδια μοιρα ειμαι..περυσι μου φαινοταν το 11 ωρο λιγο και φετος καθομαι με δεμενα τα χερια και περιμενω, κάτι που δεν μπορω καθολου...εξαλλου εσας τους απελπισμενους ψαχνει το υπουργειο για να καταστρλεψει τον αγώνα όλων μας...σκεφτείτε το πιο ρεαλιστικα και λιγότερο εγωιστικα...το μισο μοριακι δεν θα σας σωσει...καν δεν θα σας διορισει...αλλοι αυτο λενε ισα για να κοροιδευουν τους εαυτούς τους...
εγω ειμαι αντιθετη σε αυτο.ισως,αν γραψεις πολυ καλα στον ασεπ εκει να σου κοστισει αλλα αν τα πας τοσο καλα σε εναν ασεπ που διαγωνιζεσαι 18,500 ατομα, τοτε αξιζεις και θα διοριστεις καποια στιγμή , ακομα κι αν σου λειπεται αυτο το 0,01... εγω τουλαχιστον ετσι το σκεφτοαμαι και αυτο θα κανω.

Αποσυνδεδεμένος Tao of love

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4197 στις: Ιανουαρίου 12, 2011, 03:09:22 pm »
Έχω τροχόσπιτο.Δεν πάμε να κατασκηνώσουμε έξω από το Υπουργείο;

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4198 στις: Ιανουαρίου 12, 2011, 03:17:08 pm »
πιστεψε με..και εξω στην αυλη των σπιτιών τους να κατασκηνώσουμε,γραμμένους θα μας έχουν και πάλι... :o

Αποσυνδεδεμένος GATTONI

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4199 στις: Ιανουαρίου 13, 2011, 09:50:13 am »
Καλημέρα σε όλους!Έχει κανείς νέα σχετικά με το πόσες ώρες τελικά δόθηκαν σε ΑΜΩ ειδικής?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)