0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: avatar στις Ιανουαρίου 12, 2011, 12:20:12 pmΚαλημερα σε όλους, τελίκα αύτα τα 49 άτομα τα πήραν απο τον ενιαίο πίνακα; αν οχι τότε δεν ήταν λίγοι αυτοι που έκαναν τελιά συπληρωματική δήλωση....ωρομισθίους θα καλέσουν ή οτι πήραν πήραν.....και γνωρίζει κανείς: οι ωρομίσθιοι μέχρι πόσες ώρες δικαιούνται να κάνουν;Ευχαριστώ Οι ωρομίσθιοι δυστυχώς μέχρι 4 ώρες μόνο...κάτι που χαλάει και την λειτουργία του σχολείου και τα σπάει και τα νεύρα μας!! Εγώ έχω αποφασίσει πως δεν θα δεχτώ 4ώρες...δεν το δέχεται ούτε το μυαλό μου ούτε το σηκώνει η ψυχή μου!! Δεν διάβαζα 9 μήνες για τον ΑΣΕΠ...τον πέρασα...για να ρχονται να με ξεφτιλίζουν οι αρχιξεφτιλισμένοι!!Θα μου πείτε τι σχέση έχει ο ΑΣΕΠ με την ειδική αγωγή... Μπορεί να μην έχει σχέση με την ειδική αγωγή,αλλά εγώ ξέρω καλά τους κόπους που έχω κάνει και ξέρω καλύτερα απ'αυτούς πως οι κόποι αυτοί δεν αξίζουν για 4 ώρες...να κάνω τον καραγκιόζη για τις 2 κυράτσες του Υπουργείου που υποτίθεται πως θα λάμβαναν και μέριμνα για την ειδική αγωγή...τα σούργελα!!
Καλημερα σε όλους, τελίκα αύτα τα 49 άτομα τα πήραν απο τον ενιαίο πίνακα; αν οχι τότε δεν ήταν λίγοι αυτοι που έκαναν τελιά συπληρωματική δήλωση....ωρομισθίους θα καλέσουν ή οτι πήραν πήραν.....και γνωρίζει κανείς: οι ωρομίσθιοι μέχρι πόσες ώρες δικαιούνται να κάνουν;Ευχαριστώ
Πέρα απ'τον αυτοσεβασμό,αν δεν δεχόταν οι περισσότεροι Km...το παιχνίδι θα ήταν υπέρ μας...!! Δεν θα παιρνούσε αυτός ο θεσμός παρωδία της 4ωρης ωρομισθίας!! Ας το σκεφτούν καλύτερα αυτοί που περιμένουν το 4ωρο...!!
Στη δεδομένη φάση θα δεχτώ και ωρομισθία, ειμαι κάτω απ την 1000 θεση στους πίνακες ειδικής και για εχω να ελπίζω κάτι καλύτερο του χρόνου χρειάζομαι και το μίσο μόριο που θα μου δώσει..αυτό είναι απελπισία ! και θα εύχομαι τώρα και για τις 4 ώρες....
τι εννοείς δεν θα ισχύουν, απ ότι βλέπω φέτος ΑΚΩ&ΑΜΩ δουλεύουν όσοι δούλεψαν και πέρυσι...και φαντάζομαι η προυπηρεσία σε καθιερώνει στον πίνακα σε περίπτωση που πάλι αλλάξει κάτι...τι να πώ είμαι απελπισμένη μεχρι εκεί που δεν πάει...όλοι απελπισμένοι είμαστε, δυστυχώς!!τα μόρια ίσχυαν ως 30/6/2010. από εκεί κ πέρα τα μόρια θα προσμετρηθούν όταν θα περασεις στον Ασεπ....θα αλλάξει η σειρα σου, τώρα λόγω μεταπτυχιακού αν το πάρεις φέτος ή αν πάρεις επάρκεια νοηματικής, braille...
Πέρα απ'τον αυτοσεβασμό,αν δεν δεχόταν οι περισσότεροι Km...το παιχνίδι θα ήταν υπέρ μας...!! Δεν θα παιρνούσε αυτός ο θεσμός παρωδία της 4ωρης ωρομισθίας!! Ας το σκεφτούν καλύτερα αυτοί που περιμένουν το 4ωρο...!! Μακάρι να ήταν έτσι....αλλά κανένας δεν νοιάζεται αν υπάρχει 1 και 101 κενα 4ωρα(ειδικά στην ειδική αγωγή).....το υπουργείο και η Αννούλα απο οτι φαίνεται δεν συγκινείται απο κάτι τέτοια....
τι εννοείς δεν θα ισχύουν, απ ότι βλέπω φέτος ΑΚΩ&ΑΜΩ δουλεύουν όσοι δούλεψαν και πέρυσι...και φαντάζομαι η προυπηρεσία σε καθιερώνει στον πίνακα σε περίπτωση που πάλι αλλάξει κάτι...τι να πώ είμαι απελπισμένη μεχρι εκεί που δεν πάει...