0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άντε να φύγουν τα πουρά, να μπεί κανένας νέος.
Το θετικό είναι ότι ο ΑΣΕΠ για δευτεροβάθμια θα γίνει το 2011, επομένως αν υποθέοσυμε ότι έχουν αύξηση αιτήσεων συνταξιοδότησης το 2010-2011, παράλληλα με το ΑΣΕΠ ένας νέος που θα γράψει, εφ'όσον κάνουν προσλήψεις θα μπορέσει να μπει. Dεν ξέρω, εγώ βλέπω κάτι καλό μέσα στην όλη κρίση.
^μα επιτέλουςδεν είναι το κέντρο του κόσμου οι δάσκαλοι
Παράθεση από: Boldini στις Ιουλίου 15, 2010, 06:58:19 pm^μα επιτέλουςδεν είναι το κέντρο του κόσμου οι δάσκαλοισυναδελφισα,οπως ρωτας και εσυ για τους νηπιαγωγους ετσι και εκεινη ρωταει για τους δασκαλους. Που ειναι το κακο?
και εγω δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο, απλως ενδοιφερομαι να μαθω αν θα διοριζονται οι δασκαλοι τα επομενα χρονια.................;;;;;;;;;;;;;;;
Παράθεση από: Ανθή στις Ιουλίου 15, 2010, 07:28:19 pmΠαράθεση από: Boldini στις Ιουλίου 15, 2010, 06:58:19 pm^μα επιτέλουςδεν είναι το κέντρο του κόσμου οι δάσκαλοισυναδελφισα,οπως ρωτας και εσυ για τους νηπιαγωγους ετσι και εκεινη ρωταει για τους δασκαλους. Που ειναι το κακο?Παράθεση από: μαιρη567 στις Ιουλίου 15, 2010, 07:37:38 pmκαι εγω δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο, απλως ενδοιφερομαι να μαθω αν θα διοριζονται οι δασκαλοι τα επομενα χρονια.................;;;;;;;;;;;;;;;έχεις θέσει την ίδια και παρόμοιες ερωτήσεις σε διάφορα τόπικςνομίζω οτι καταντάει λίγο κουραστικό!ειδικά όταν υπάρχει τόπικ γι αυτό το θέμα.*δεν έχω ζητήσει από κανέναν την παραμικρή πρόβλεψη για τους νηπιαγωγούς. [/quo το ενα τοπικ δεν εχει σχεση με το αλλο .απλα ρωτησε μηπως μαθει κατι περισσοτερο ,εχει και εκεινη την αγωνια της οπως εμεις.
την ίδια ερώτηση την έχει κάνει από 5 φορές σε 10 τόπικ