0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dimstella στις Ιουλίου 23, 2010, 06:11:50 pmΠαράθεση από: PHYSCIENCE στις Ιουλίου 23, 2010, 05:44:20 pm....που πήγαν οι 5 ΟΕΟ ?συνάδελφε, μήπως μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?Είχε γίνει μια πρόβλέψη πίνακα αλλά για πρώτη φορά....παραδέχομαι τους υπαλλήλους του ΥΠΕΠΘ.Η πρόβλεψη ήταν λάθος ! ! !Ηταν κάτι που κανένας απο τα παιδιά που συζητούσαμε (καμια 5-6) δεν το είχε σκεφτεί.Με εντυπωσίασαν τώρα.5 άτομα της πρόβλεψης έπεσαν κάτω...πολύ κάτω!
Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Ιουλίου 23, 2010, 05:44:20 pm....που πήγαν οι 5 ΟΕΟ ?συνάδελφε, μήπως μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?
....που πήγαν οι 5 ΟΕΟ ?
Παράθεση από: sikat στις Ιουλίου 23, 2010, 06:18:53 pmΠαράθεση από: miss piggy στις Ιουλίου 23, 2010, 06:05:16 pmΓιατί κάνατε ανάληψη υπηρεσίας στις δευτεροβάθμιες άλλος την 1η, άλλος την 2η και άλλος την 3η μέρα της προθεσμίας που σας δόθηκε. Μια μέρα είναι περίπου 0,033 μόρια αν θυμάμαι καλά...Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Ιουλίου 23, 2010, 06:09:50 pmΑν είσαι αναπληρωτής παίζει ρόλο πότε έκανες ανάληψη υπηρεσίας......οι ώρες δεν έχουν σημασία..λάθος δεν είχαν πέρσι σημασία...φέτος με τους @ΑΜΩ θα έχουν.Δηλαδή εγώ πήγα στις 27.10.09 Τρίτη ενώ οι άλλοι (που έχουν περισσότερα μόρια) δύο ή τρεις μέρες πριν;Νομίζω ότι έπρεπε να παρουσιαστούμε έως 27.10.09. Θα μπορούσα να πάω και πιο πριν και να πάρω επιπλέον μόρια;ναι
Παράθεση από: miss piggy στις Ιουλίου 23, 2010, 06:05:16 pmΓιατί κάνατε ανάληψη υπηρεσίας στις δευτεροβάθμιες άλλος την 1η, άλλος την 2η και άλλος την 3η μέρα της προθεσμίας που σας δόθηκε. Μια μέρα είναι περίπου 0,033 μόρια αν θυμάμαι καλά...Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Ιουλίου 23, 2010, 06:09:50 pmΑν είσαι αναπληρωτής παίζει ρόλο πότε έκανες ανάληψη υπηρεσίας......οι ώρες δεν έχουν σημασία..λάθος δεν είχαν πέρσι σημασία...φέτος με τους @ΑΜΩ θα έχουν.Δηλαδή εγώ πήγα στις 27.10.09 Τρίτη ενώ οι άλλοι (που έχουν περισσότερα μόρια) δύο ή τρεις μέρες πριν;Νομίζω ότι έπρεπε να παρουσιαστούμε έως 27.10.09. Θα μπορούσα να πάω και πιο πριν και να πάρω επιπλέον μόρια;
Γιατί κάνατε ανάληψη υπηρεσίας στις δευτεροβάθμιες άλλος την 1η, άλλος την 2η και άλλος την 3η μέρα της προθεσμίας που σας δόθηκε. Μια μέρα είναι περίπου 0,033 μόρια αν θυμάμαι καλά...
Αν είσαι αναπληρωτής παίζει ρόλο πότε έκανες ανάληψη υπηρεσίας......οι ώρες δεν έχουν σημασία..λάθος δεν είχαν πέρσι σημασία...φέτος με τους @ΑΜΩ θα έχουν.
Εεεεε να η πρόβλεψη ...κάντε τις συγκρίσεις στο 24μηνο για να δείτε.....http://www.editgrid.com/explore/user/gregoryy/PE0401_editgrid
Για αυτό τους έβγαλα το καπέλο.
στη σειρά 14...από που έχει τόσα μόρια; αφού στα αναλυτικά μόρια των ετών έχει παντού κουλουράκια;
συνάδελφος φυσικός στον πίνακα αναπληρωτών με αριθμό 63 (έχει 17 σειρά στον πίνακα διορισμού) εμφανίζει 4.16 μόρια το σχολικό έτος 2001-2002 ενώ σε όλους τους πίνακες παλαιότερων ετών την ίδια περίοδο είχε 1.829.έτσι ανέβηκε αρκετές θέσεις.(η περισσότερη προϋπηρεσία είναι από οαεδ)απορώ γιατί...
Πότε θα ξέρουμε πάσα άτομα θα παρει φετος απο το 24μηνο των φυσικών?Λετε να πάρει 35 που εχει γραφτέι εδώ μέσα?
Tους 35 φετος, τους υπολοιπους του χρονου