*

Αποστολέας Θέμα: πινακας 24μηνου Φυσικων 2010  (Αναγνώστηκε 20657 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: πινακας 24μηνου Φυσικων 2010
« Απάντηση #70 στις: Αυγούστου 04, 2010, 01:39:57 am »
Με τους αναπληρωτές (μειωμένου και μη) θα καλύψει τα "εύκολα" λειτουργικά κενά στις αστικές περιοχές, το αντιλαμβάνομαι, φτηνή λύση και θα πάνε κοντά στα σπίτια τους (όχι πια για τα μόρια αλλά για το μεροκάματο..)
Με τους  100+ νεοδιόριστους και όσους γυρίσει πίσω από αποσπάσεις θα προσπαθήσει να γεμίσει τα κενά στην επαρχία. Να δεχθώ και 30άρια τμήματα, υπερωρίες κλπ. Με τις συνταξιοδοτήσεις όμως οι ανάγκες θα είναι πολλές. Πόσο πιθανό είναι να πάνε αναπληρωτές εκεί στα δύσκολα; Χωρίς καρότο προυπηρεσίας, για ποιο λόγο; Γιατί τους τρώει η τσέπη τους εν μέσω κρίσης;;
Έχω περιέργεια να δω που θα το βγάλουν. Και ποιός θα φταίει αν γίνουν τα σχολεία μπερντές του καραγκιόζη, πάλι οι καθηγητές;
Κι αν το χάσει το "στοίχημα" που έλεγε;...

δε θα πάνε πολλοί και λογικό είναι.... γιατί καποιος να φύγει από την οικογένεια του για 1 προυπηρεσία που δε θα μετρά στο διορισμό;εγώ ξέρω άτομα που δήλωσαν επιλεγμένες περιοχές και όχι το πάω παντουν όπως αλλα χρόνια. και απορώ με το νέο σύστημα μετά τη μεταβατική ποιος θα πάει στα δυσπρόσιτα να υπηρετήσει ως αναπληρωτης; καλά για αμω ή ωρομίσθιος δε το συζητώ.... θα πας για να πάρειςψίχουλα για τον επόμενο διαγωνισμό; πλάκα μας κάνει; είτε της άρεσε είτε όχι ο διορισμός με το 40% ήταν κίνητρο για να επανδρώνονται τα σχολεία της επαρχίας και κυρίως τα δυσπ΄ροσιτα. εκτός αν έχει σκοπό να τα κλείσει όλα!!!!

Εξαρτάται από την ειδικότητα. Οι Φιλόλογοι, οι μαθηματικοί και οι Φυσικοί θα πάνε, αν ελπίζουν σε περισσότερούς διορισμούς με τις συνταξιοδοτήσεις στις βασικές ειδικότητες. Η μονιμοποιήση με τον νέο νόμο θα παίζεται στα ψιλά!
Επιπλέον ο συντελεστής βαρύτητας με τον οποίο  πολλαπλασιάζεται η προυπηρεσία αυξάνεται με το ύψος της προυπηρεσίας. Το "καρότο" θα συνεχίσει να υπάρχει για όσους έχουν ήδη μια μέτρια έως καλή επιτυχία στον ΑΣΕΠ και αρκετή προυπηρεσία! Για όσους δεν έχουν μια "καλή" επιτυχία στον ΑΣΕΠ, θα ήταν πιο φρονημο να επικεντρωθούν στον διαγωνισμό ή ακόμη καλύτερα, να δουν τι άλλο καλύτερο θα μπορούσαν να κάνουν. Εκπαιδευτικός του δημοσίου δεν είναι πια και ότι καλύτερο... Η απαξίωση και η εξαθλίωση συνεχίζεται...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:06:28 »

Αποσυνδεδεμένος kaitoula

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Αυγούστου 04, 2010, 01:46:11 am »
Με τους αναπληρωτές (μειωμένου και μη) θα καλύψει τα "εύκολα" λειτουργικά κενά στις αστικές περιοχές, το αντιλαμβάνομαι, φτηνή λύση και θα πάνε κοντά στα σπίτια τους (όχι πια για τα μόρια αλλά για το μεροκάματο..)
Με τους  100+ νεοδιόριστους και όσους γυρίσει πίσω από αποσπάσεις θα προσπαθήσει να γεμίσει τα κενά στην επαρχία. Να δεχθώ και 30άρια τμήματα, υπερωρίες κλπ. Με τις συνταξιοδοτήσεις όμως οι ανάγκες θα είναι πολλές. Πόσο πιθανό είναι να πάνε αναπληρωτές εκεί στα δύσκολα; Χωρίς καρότο προυπηρεσίας, για ποιο λόγο; Γιατί τους τρώει η τσέπη τους εν μέσω κρίσης;;
Έχω περιέργεια να δω που θα το βγάλουν. Και ποιός θα φταίει αν γίνουν τα σχολεία μπερντές του καραγκιόζη, πάλι οι καθηγητές;
Κι αν το χάσει το "στοίχημα" που έλεγε;...

δε θα πάνε πολλοί και λογικό είναι.... γιατί καποιος να φύγει από την οικογένεια του για 1 προυπηρεσία που δε θα μετρά στο διορισμό;εγώ ξέρω άτομα που δήλωσαν επιλεγμένες περιοχές και όχι το πάω παντουν όπως αλλα χρόνια. και απορώ με το νέο σύστημα μετά τη μεταβατική ποιος θα πάει στα δυσπρόσιτα να υπηρετήσει ως αναπληρωτης; καλά για αμω ή ωρομίσθιος δε το συζητώ.... θα πας για να πάρειςψίχουλα για τον επόμενο διαγωνισμό; πλάκα μας κάνει; είτε της άρεσε είτε όχι ο διορισμός με το 40% ήταν κίνητρο για να επανδρώνονται τα σχολεία της επαρχίας και κυρίως τα δυσπ΄ροσιτα. εκτός αν έχει σκοπό να τα κλείσει όλα!!!!

Εξαρτάται από την ειδικότητα. Οι Φιλόλογοι, οι μαθηματικοί και οι Φυσικοί θα πάνε, αν ελπίζουν σε περισσότερούς διορισμούς με τις συνταξιοδοτήσεις στις βασικές ειδικότητες. Η μονιμοποιήση με τον νέο νόμο θα παίζεται στα ψιλά!
Επιπλέον ο συντελεστής βαρύτητας με τον οποίο  πολλαπλασιάζεται η προυπηρεσία αυξάνεται με το ύψος της προυπηρεσίας. Το "καρότο" θα συνεχίσει να υπάρχει για όσους έχουν ήδη μια μέτρια έως καλή επιτυχία στον ΑΣΕΠ και αρκετή προυπηρεσία! Για όσους δεν έχουν μια "καλή" επιτυχία στον ΑΣΕΠ, θα ήταν πιο φρονημο να επικεντρωθούν στον διαγωνισμό ή ακόμη καλύτερα, να δουν τι άλλο καλύτερο θα μπορούσαν να κάνουν. Εκπαιδευτικός του δημοσίου δεν είναι πια και ότι καλύτερο... Η απαξίωση και η εξαθλίωση συνεχίζεται...

απλώς ρισκάρεις πολλά (οικογένεια, δουλειά που ήδη υπάρχει) για λίγα μόρια που θα φανούν χρήσιμα μόνο αν γράψεις καλά στο διαγωνισμό. ενώ μέχρι τώρα μτά από 3 χρόνια αναπλήρωση διοριζόσουν... ακόμη και στις ειδικότητες που λες πιο ανετα θα φευγουν όσοι είναι κάτω από 30 χωρίς σταθερη καλή δουλεια και χωρίς οικογένεια.... και κυρίως με όρεξη να γνωρίσουν την Ελλάδα!!!

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Αυγούστου 04, 2010, 09:32:54 am »
ως πρασινος φυσικος αποδεχομαι την προσκληση προκληση για συμβουλος και η πρωτη κινηση θα ειναι να αποσπασω το σταθια στη δευτεροβαθμια του....εβρου ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Αυγούστου 04, 2010, 11:07:50 am »
ως πρασινος φυσικος αποδεχομαι την προσκληση προκληση για συμβουλος και η πρωτη κινηση θα ειναι να αποσπασω το σταθια στη δευτεροβαθμια του....εβρου ;D ;D ;D

προτείνω να σταλεί στη β/βάθμια του ιράκ....και να βομβαρδίζουν από πάνω του!!!! ή κάτι πιο καλό για την οικονομία του τόπου μας.....απόλυση!!!!

πάντως, μέχρι τις 9.30 σήμερα, στη β/βάθμια χαλκιδικής δεν ήρθε η εγκύκλιος ακόμη και το σύστημα ήταν κλειστό!!!
χαρακτηριστικά μου είπαν : "το είδαμε στο διαδίκτυο, αλλά επίσημα τίποτα, στο σύστημα δεν μπορούμε να μπούμε....στην ελλάδα είμαστε, δεν το ξέρεις;"
και μάλιστα μου το είπε μια κυρία ευγενέστατη, που παρά την ηλικία της, είναι ίσως η πιο δουλευταρού στην διεύθυνση...και με μεγάλη κατανόηση....νομίζω μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλοι όσοι γνωρίζουν...!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:06:28 »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Αυγούστου 05, 2010, 09:16:53 am »
μίλησε πριν λίγο (09:10πμ)στο mega η ακατανόμαστη........
επειδή δεν το παρακολούθησα, μου τηλεφώνησε φίλος (που δεν είναι εκπαιδευτικός και δεν κατάλαβε λεπτομέρειες) και μου μετέφερε πως είπε ξανά το παραμυθάκι της: "όσοι πέρασαν ασεπ, θα διοριστούν στα αμέσως επόμενα 2 χρόνια"

επειδή όμως επαναλαμβάνω δεν το άκουσα ,αλλά μου μεταφέρθηκε, αν το άκουσε κάποιος , ας διευκρινήσει:

μίλησε για τους διοριστέους ή τους επιτυχόντες του ασεπ; γιατί για τους διοριστέους, είναι δεδομένο, αλλά για τους 24μηνίτες είπε κάτι ξεκάθαρο;
 ??? ??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος sotiriakelly

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Αυγούστου 05, 2010, 09:44:10 am »
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ..ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ 24ΜΗΝΟ ΚΤΛ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑΤΟ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΖΥΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ...ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΕΙ?? ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ 24ΜΗΝΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ 189 ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΣ 2 ..ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...???:P :P

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Αυγούστου 05, 2010, 12:10:52 pm »
αααααααααααααα...δηλαδη ρίχνει απλά στάχτη στα μάτια των δημοσιογράφων και του κόσμου.....

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Αυγούστου 09, 2010, 07:11:04 pm »
το 60%-40% τηρήθηκε ευλαβικά θα μπορούσε να πει κάποιος.....
53 διοριστέοι του ασεπ και 36 από τον πίνακα 40%, σύνολο 89 άτομα......

89 x 0,6=53,4
89 x 0,4=35,6

από τους διοριστέους του ασεπ, παρέμειναν αδιόριστοι (δεν λαμβάνω υπόψη αν επιλέξουν κάποιοι -επειδή μπορούν φέτος- να διοριστούν με το 40%)...78-53=25 άτομα.......για να τηρηθεί το 60-40(%), πρέπει να διορίσει από τους πίνακες 42 άτομα και άρα με το 40% 16-17 άτομα.....(μόνο;)
δηλαδή το μόνο σίγουρο για του χρόνου, είναι 16-17 άτομα από τον πίνακα......
για όλα τα άλλα, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί....έτσι δεν είναι; ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
και ποιος μου λέει εμένα, πως του χρόνου, δεν θα αδειάσει(σε περίπτωση αναγκών) μόνο τους πίνακες ειδικών κατηγοριών, όπως έκανε με την α/βάθμια....και όλοι οι άλλοι κλαίμε τη μοίρα μας!!!! :( :( :( :( :( :( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 09, 2010, 07:16:32 pm από ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Αυγούστου 09, 2010, 07:15:23 pm »
θα αδειασει ολους τους πινακες, και τις ειδικες μαζι

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Αυγούστου 09, 2010, 07:29:08 pm »
Και γιατί παράλληλα να μην πάρει από επιλαχόντες, ώστε να διατηρηθεί το 60-40 (για να μπορεί να πάρει περισσότερους και από τους πίνακες 40%);
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Αυγούστου 09, 2010, 07:46:52 pm »
γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει σωματειο επιλαχοντων, αλλα πολυτεκνων υπαρχει και διεκδικει ;)

Αποσυνδεδεμένος Tery

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Αυγούστου 09, 2010, 08:24:01 pm »
γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει σωματειο επιλαχοντων, αλλα πολυτεκνων υπαρχει και διεκδικει ;)

Αν χρειαστεί (που θα χρειαστεί) και αν το θέλει θα πάρει επιλαχόντες. Το θέμα είναι όμως να εξαντλήσει πρώτα το 24μηνο. Από αυτούς πιέζεται. Το 40% δεν ξέρω αν κινητοποιήθηκε εγκαίρως, και τώρα που βγήκαν οι ΟΑΕΔίτες φάντης μπαστούνι, τρέχα γύρευε.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Αυγούστου 09, 2010, 11:16:26 pm »
σε πε 02,03.04 θα το εξαντλησει, αν βρεθουν και καποιες αλλες ειδικοτητες τυχερες δεν ξερω, ισως καποιες ολιγαριθμες στο 24μηνο

Αποσυνδεδεμένος athapris

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Αυγούστου 09, 2010, 11:42:26 pm »

Αν χρειαστεί (που θα χρειαστεί) και αν το θέλει θα πάρει επιλαχόντες. Το θέμα είναι όμως να εξαντλήσει πρώτα το 24μηνο. Από αυτούς πιέζεται. Το 40% δεν ξέρω αν κινητοποιήθηκε εγκαίρως, και τώρα που βγήκαν οι ΟΑΕΔίτες φάντης μπαστούνι, τρέχα γύρευε.

Η απορρόφηση επιλαχόντων δεν είναι προαιρετική αλλά τουναντίον απολύτως ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για το υπουργείο. Απ' τη στιγμή που κενούται μια θέση τότε ο αντικαθιστών επιλαχών θεωρείται πλέον διοριστέος κανονικά και με το νόμο. Το υπουργείο δεν μπορεί να το παρακάμψει αυτό με κανέναν απολύτως τρόπο.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)