0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
βρε παιδιά, τι πίνακας 24μήνου είναι αυτός με άτομα που η προϋπηρεσία τους είναι κάτω από 24 μήνες;πώς στέκει αυτό;δεν το καταλαβαίνω...πάλι greek statistics παίζει στη μέση;
είπε ξανά το παραμυθάκι της: "όσοι πέρασαν ασεπ, θα διοριστούν στα αμέσως επόμενα 2 χρόνια"επειδή όμως επαναλαμβάνω δεν το άκουσα ,αλλά μου μεταφέρθηκε, αν το άκουσε κάποιος , ας διευκρινήσει:μίλησε για τους διοριστέους ή τους επιτυχόντες του ασεπ; γιατί για τους διοριστέους, είναι δεδομένο, αλλά για τους 24μηνίτες είπε κάτι ξεκάθαρο;
Παράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Αυγούστου 05, 2010, 09:16:53 amείπε ξανά το παραμυθάκι της: "όσοι πέρασαν ασεπ, θα διοριστούν στα αμέσως επόμενα 2 χρόνια"επειδή όμως επαναλαμβάνω δεν το άκουσα ,αλλά μου μεταφέρθηκε, αν το άκουσε κάποιος , ας διευκρινήσει:μίλησε για τους διοριστέους ή τους επιτυχόντες του ασεπ; γιατί για τους διοριστέους, είναι δεδομένο, αλλά για τους 24μηνίτες είπε κάτι ξεκάθαρο; και τελικά;;; Δεν βλέπω τηλεόραση για να σου πω... παρακολουθει ο πατέρας μου όμως κάθε ενημερωτική εκπομπή και όλο μου το κοπανάει "όσοι πέρασαν ασεπ θα διοριστούν στα 2 χρόνια, γιατι σκάς;"και όλο του λέω.... "δεν είναι δυνατό!!!!!!!, δεν κατάλαβες, δεν ξέρεις κτλ κτλ"Τελικά μήπως δεν μου λέει μπαρούφες αλλα τις μπαρούφες της λέει η Διαμαντοπούλου; Είναι δυνατό να διορίσει ΟΛΟΥΣ τους επιτυχόντες των 2 τελευταίων ΑΣΕΠ; Μιλάμε σοβαρά; Όχι τίποτα άλλο.... αλλα είμαι και σε καλή σειρά!!!! Δεν θα με χαλούσε κιόλας!
Παράθεση από: charm_quark στις Αυγούστου 13, 2010, 06:09:28 pmΠαράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Αυγούστου 05, 2010, 09:16:53 amείπε ξανά το παραμυθάκι της: "όσοι πέρασαν ασεπ, θα διοριστούν στα αμέσως επόμενα 2 χρόνια"επειδή όμως επαναλαμβάνω δεν το άκουσα ,αλλά μου μεταφέρθηκε, αν το άκουσε κάποιος , ας διευκρινήσει:μίλησε για τους διοριστέους ή τους επιτυχόντες του ασεπ; γιατί για τους διοριστέους, είναι δεδομένο, αλλά για τους 24μηνίτες είπε κάτι ξεκάθαρο; και τελικά;;; Δεν βλέπω τηλεόραση για να σου πω... παρακολουθει ο πατέρας μου όμως κάθε ενημερωτική εκπομπή και όλο μου το κοπανάει "όσοι πέρασαν ασεπ θα διοριστούν στα 2 χρόνια, γιατι σκάς;"και όλο του λέω.... "δεν είναι δυνατό!!!!!!!, δεν κατάλαβες, δεν ξέρεις κτλ κτλ"Τελικά μήπως δεν μου λέει μπαρούφες αλλα τις μπαρούφες της λέει η Διαμαντοπούλου; Είναι δυνατό να διορίσει ΟΛΟΥΣ τους επιτυχόντες των 2 τελευταίων ΑΣΕΠ; Μιλάμε σοβαρά; Όχι τίποτα άλλο.... αλλα είμαι και σε καλή σειρά!!!! Δεν θα με χαλούσε κιόλας! Διοριζόμαιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!! θα πεις του πατέρας σου και να του ζητήσεις ένα καινούριο αυτοκίνητο!!
Εγώ ήμουν διακοπές και είμαι ακόμα και τόσο καιρό δεν ασχολήθηκα. Και μόλις τώρα ανακάλυψα ότι με τα 23,646 είμαι στον πίνακα 24μηνου. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι έγινε;