*

Αποστολέας Θέμα: πινακας 24μηνου Φυσικων 2010  (Αναγνώστηκε 20659 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: πινακας 24μηνου Φυσικων 2010
« Απάντηση #84 στις: Αυγούστου 11, 2010, 08:49:36 pm »
βρε παιδιά, τι πίνακας 24μήνου είναι αυτός με άτομα που η προϋπηρεσία τους είναι κάτω από 24 μήνες;
πώς στέκει αυτό;
δεν το καταλαβαίνω...πάλι greek statistics παίζει στη μέση;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:23:54 »

Αποσυνδεδεμένος Tery

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Αυγούστου 11, 2010, 08:52:35 pm »
βρε παιδιά, τι πίνακας 24μήνου είναι αυτός με άτομα που η προϋπηρεσία τους είναι κάτω από 24 μήνες;
πώς στέκει αυτό;
δεν το καταλαβαίνω...πάλι greek statistics παίζει στη μέση;

Έγινε χαμός με τους ιδιωτικούς. Το θέμα ξεκαθαρίζεται στο topic "αλλαγές στον πίνακα διορισμών". 'Εγινε ένσταση και όλοι με προυπηρεσία 23,5 μόρια και άνω (και ασεπ) εντάχθηκαν στον πίνακα 24μήνου.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Αυγούστου 11, 2010, 09:02:03 pm »
δηλαδή ο πίνακας θα αλλάξει και πάλι; αλλά το κατώτατο όριο 24 μηνών πώς αλλάζει; δεν είναι παράνομο;

Αποσυνδεδεμένος fys98

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Αυγούστου 11, 2010, 09:19:45 pm »
μακάρι να διοριστούν όσο ποιο πολύ συνάδελφοι γιατί έχουν τρέξει για μόρια και έχουν διαβάσει για να δώσουν ασεπ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:23:54 »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Αυγούστου 11, 2010, 09:21:02 pm »
μακάρι φίλε μου να είναι έτσι και όχι κάτι εκ του πονηρού!!!

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Αυγούστου 12, 2010, 04:03:10 pm »
τελικά, η επιλογή να μετονομάσει τους ωρομίσθιους σε αναπληρωτές αμω ήταν πανέξυπνο κόλπο.......
το κλέψαν από το υπουργείο εξωτερικών των σκοπίων......... μακεδονία του βαρδάρη πχ σου λέει...θα ξεχάσουν το υπόλοιπο...μακεδονία θα λένε!!!!
έτσι και δω....αναπληρωτές θα λένε...τι αμω και ακω!!!!!
11.500 χιλιάδες αναπληρωτές θα πάρουμε , λέει η χριστοφιλοπούλενα.........όχι 5-6000 αναπλ και 5-6000 μειωμένου.....
όχι θα άφηναν την εμπειρία τους από το εξωτερικών να πάει χαμένη!!!! >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

μην πλακώσετε όλοι να με φάτε για το μακεδονία........μακεδόνας είμαι!!!! μακεδόνας, ρωμιός μωρέ!!!

Αποσυνδεδεμένος charm_quark

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Αυγούστου 13, 2010, 06:09:28 pm »
είπε ξανά το παραμυθάκι της: "όσοι πέρασαν ασεπ, θα διοριστούν στα αμέσως επόμενα 2 χρόνια"

επειδή όμως επαναλαμβάνω δεν το άκουσα ,αλλά μου μεταφέρθηκε, αν το άκουσε κάποιος , ας διευκρινήσει:

μίλησε για τους διοριστέους ή τους επιτυχόντες του ασεπ; γιατί για τους διοριστέους, είναι δεδομένο, αλλά για τους 24μηνίτες είπε κάτι ξεκάθαρο;
 ??? ??? ??? ???

και τελικά;;;
Δεν βλέπω τηλεόραση για να σου πω... παρακολουθει ο πατέρας μου όμως κάθε ενημερωτική εκπομπή και όλο μου το κοπανάει "όσοι πέρασαν ασεπ θα διοριστούν στα 2 χρόνια, γιατι σκάς;"
και όλο του λέω.... "δεν είναι δυνατό!!!!!!!, δεν κατάλαβες, δεν ξέρεις κτλ κτλ"
Τελικά μήπως δεν μου λέει μπαρούφες αλλα τις μπαρούφες της λέει η Διαμαντοπούλου; Είναι δυνατό να διορίσει ΟΛΟΥΣ τους επιτυχόντες των 2 τελευταίων ΑΣΕΠ; Μιλάμε σοβαρά; Όχι τίποτα άλλο.... αλλα είμαι και σε καλή σειρά!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Δεν θα με χαλούσε κιόλας! ;D ;D ;D ;D ;D
Τα πάντα όλα... και τα κοάλα τίποτα;;

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Αυγούστου 13, 2010, 06:29:48 pm »
είπε ξανά το παραμυθάκι της: "όσοι πέρασαν ασεπ, θα διοριστούν στα αμέσως επόμενα 2 χρόνια"

επειδή όμως επαναλαμβάνω δεν το άκουσα ,αλλά μου μεταφέρθηκε, αν το άκουσε κάποιος , ας διευκρινήσει:

μίλησε για τους διοριστέους ή τους επιτυχόντες του ασεπ; γιατί για τους διοριστέους, είναι δεδομένο, αλλά για τους 24μηνίτες είπε κάτι ξεκάθαρο;
 ??? ??? ??? ???

και τελικά;;;
Δεν βλέπω τηλεόραση για να σου πω... παρακολουθει ο πατέρας μου όμως κάθε ενημερωτική εκπομπή και όλο μου το κοπανάει "όσοι πέρασαν ασεπ θα διοριστούν στα 2 χρόνια, γιατι σκάς;"
και όλο του λέω.... "δεν είναι δυνατό!!!!!!!, δεν κατάλαβες, δεν ξέρεις κτλ κτλ"
Τελικά μήπως δεν μου λέει μπαρούφες αλλα τις μπαρούφες της λέει η Διαμαντοπούλου; Είναι δυνατό να διορίσει ΟΛΟΥΣ τους επιτυχόντες των 2 τελευταίων ΑΣΕΠ; Μιλάμε σοβαρά; Όχι τίποτα άλλο.... αλλα είμαι και σε καλή σειρά!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Δεν θα με χαλούσε κιόλας! ;D ;D ;D ;D ;D

Διοριζόμαιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!! θα πεις του πατέρας σου και να του ζητήσεις ένα καινούριο αυτοκίνητο!! ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος charm_quark

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Αυγούστου 13, 2010, 08:29:37 pm »

??? ??? ??? ???

και τελικά;;;

Διοριζόμαιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!! θα πεις του πατέρας σου και να του ζητήσεις ένα καινούριο αυτοκίνητο!! ;D ;D
μωρε, δεν φταίει ο πατέρας μου γι'αυτα που μου λέει (και εγω που νόμιζα ότι δεν καταλαβαίνει!!! και όλο προσπαθούσα να του εξηγήσω και στο τέλος τσακωνόμασταν :o) φταίνε οι δηλωσεις τις Διαμαντοπούλου που τον κάνουν και κάνει όνειρα τρελά!
Πάντως δεν περιμένω τίποτα....
Τα πάντα όλα... και τα κοάλα τίποτα;;

Αποσυνδεδεμένος chr

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Αυγούστου 14, 2010, 06:29:10 pm »
Εγώ ήμουν διακοπές και είμαι ακόμα και τόσο καιρό δεν ασχολήθηκα. Και μόλις τώρα ανακάλυψα ότι με τα 23,646 είμαι στον πίνακα 24μηνου. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι έγινε;

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Αυγούστου 14, 2010, 06:47:59 pm »
Εγώ ήμουν διακοπές και είμαι ακόμα και τόσο καιρό δεν ασχολήθηκα. Και μόλις τώρα ανακάλυψα ότι με τα 23,646 είμαι στον πίνακα 24μηνου. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι έγινε;

Οι 23, 5 μήνες στρογγυλοποιούνται  στους 24. . Για αρκετούς η απόφαση του υπουργείου είναι κάπως "αίολη"... ???
Το έκανε, μάλλον για να καλύψει ανάγκες που θα προκύψουν στο μέλλον κατά το "δοκούν"
Του χρόνου κατά 99% διορίζεσαι! :)

Αποσυνδεδεμένος chr

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Αυγούστου 14, 2010, 06:51:02 pm »
Πάνω που είχαμε πάρει απόφαση ότι δεν θα διοριστούμε.... Ελπίζω να έχεις δίκιο. Ευχαριστώ.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)