0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, SOS, τα φώτα σας!Η αδερφή του άντρα μου, ΠΕ0401, είχε δουλέψει λίγο σε κάποια Γυμνάσια κι είχε μαζέψει κάποια λίγα μόρια, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια λόγω του ασυμβίβαστου δεν δούλεψε καθόλου σε δημόσια σχολεία. Ενώ πέρσι φαινόταν το όνομά της στον Ενιαίο Πίνακα, αλλά και στον Αναπληρωτών, φέτος δεν φαίνεται πουθενά! Τα μόρια, δούλεψε δεν δούλεψε τα τελευταία χρόνια, πρέπει να φαίνονται στους πίνακες, έτσι δεν είναι;Ένσταση δεν πρέπει να κάνει;
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Ιουλίου 26, 2010, 09:44:52 pmΠαιδιά, SOS, τα φώτα σας!Η αδερφή του άντρα μου, ΠΕ0401, είχε δουλέψει λίγο σε κάποια Γυμνάσια κι είχε μαζέψει κάποια λίγα μόρια, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια λόγω του ασυμβίβαστου δεν δούλεψε καθόλου σε δημόσια σχολεία. Ενώ πέρσι φαινόταν το όνομά της στον Ενιαίο Πίνακα, αλλά και στον Αναπληρωτών, φέτος δεν φαίνεται πουθενά! Τα μόρια, δούλεψε δεν δούλεψε τα τελευταία χρόνια, πρέπει να φαίνονται στους πίνακες, έτσι δεν είναι;Ένσταση δεν πρέπει να κάνει;Έκανε αίτηση φέτος για να μπει στον πίνακα αναπληρωτών; Αν όχι τα μόρια θα τα δει όταν κάνει αίτηση του χρόνου.
Δεν ισχύει αυτό που λες Joanna..Εγώ μόρια είχα από παλαιότερα (ΑΣΕΠ) αλλά πέρισυ έκανα αίτηση και μου τα εμφανίσανε στους πίνακες. Αν φέτος επέλεγα να μην κάνω αίτηση γιατί να ήμουν στους πίνακες; Για να αρνηθώ σε πρόσκληση και να τιμωρηθώ ;
Δεν λέω για μόρια ΑΣΕΠ, αλλά για κάτι λίγα μόρια πραγματικής προυπηρεσίας...Τα μόρια είναι στους πίνακες για να φαίνονται, άλλο αν δεν θέλει κανείς για ένα διάστημα να πάει να δουλέψει... Τότε δεν τον καλούν κιόλας.Εάν έχεις κάνει αίτηση και αρνηθείς, θα έχεις συνέπειες ως αναπληρωτής μόνο, όχι ως ωρομίσθιος... Εάν δεν έχεις κάνει, ποιο το πρόβλημα, απλά φαίνεσαι στους πίνακες, εσύ και τα άτιμα τα μόριά σου! Έτσι, για μόστρα!
Κοιταζα τον περσινο πίνακα ωρομισθίων αττικης ΠΕ01 σε συνδυασμό με τον πρόσφατο ενιαίο αναπληρωτών και εντόπισα 1 ατόμο που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις από εκείνους που κλήθηκαν ωρομίσθιοι κ βρίσκεται περι τις 100 θέσεις μετά από εμένα το οποίο εμφανίζεται να έχει μεγαλύτερη προυπηρεσία ωρομισθίας από εμένα. Να σημειώσω εδω οτι είχα προσληφεί με 10ωρο.Είναι αρκετή 1 ώρα να δείξει τόση μεγάλη διαφορά προυπηρεσίας ?Υπάρχει περιπτωση η προυπηρεσια να μην έχει αποκτηθεί από δημόσιο σχολείο ή να είχε δηλώσει πολυ απομακρυσμένη περιοχη στην περιφερεια αττικης η, η οποία να μην είχε δηλώθεί από ατομα στις πρωτες θέσεις?