0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι αλλά σύμφωνα με την εγκύκλιο: ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ II: Η προϋπηρεσία των ωρομίσθιων εκπαιδευτικών προσμετράται από την ημερομηνία εμφάνισής τους στο/στα σχολεία πρόσληψης, η οποία βεβαιώνεται με σχετική πράξη του Διευθυντή του σχολείου.Εδώ δεν λέει ότι έπρεπε να κάνω μάθημα, στο κάτω κάτω εγώ πήγαινα, δεν είναι δική μου ευθύνη. Αν δηλαδή το πρόγραμμα αργούσε και δυο εβδομάδες. Πάω για ένσταση.
Η σύμβασή σου τι ημερομηνία έχει? Έχει αυτήν που πήγες ή αυτήν που άρχισαν τα μαθήματα?
Έπρεπε να ζητήσεις αναλυτικά τισ ώρεςςσου κάθε μήνα πριν φύγεισ από το σχολείο.Τώρα το βλέπω δύσκολο,αλλά πάρε τηλ. στη β/άθμια που ανήκεις,ίσως βγάλες κάτι.
Τις ώρες τις έχω, αλλά είναι αυτές που εργάστηκα και που αφορούν την μισθοδοσία.Ο υπολογισμός και η καταχώρηση της προϋπηρεσίας νομίζω είναι άλλο θέμα. Πιστεύω δε μπορεί κάποιος να ζητά να πληρωθεί για ώρες που δεν εργάστηκε, αλλά μπορεί να ζητήσει την προϋπηρεσία από την ημέρα ανάληψης, καθώς επαναλαμβάνω το πότε δόθηκε πρόγραμμα είναι κάτι άλλο από το πότε κλήθηκε κάποιος. Με αυτή τη λογική κατέθεσα την ένσταση. Θα δούμε...
Παράθεση από: Lucinda στις Ιουλίου 26, 2010, 02:32:41 pmΤις ώρες τις έχω, αλλά είναι αυτές που εργάστηκα και που αφορούν την μισθοδοσία.Ο υπολογισμός και η καταχώρηση της προϋπηρεσίας νομίζω είναι άλλο θέμα. Πιστεύω δε μπορεί κάποιος να ζητά να πληρωθεί για ώρες που δεν εργάστηκε, αλλά μπορεί να ζητήσει την προϋπηρεσία από την ημέρα ανάληψης, καθώς επαναλαμβάνω το πότε δόθηκε πρόγραμμα είναι κάτι άλλο από το πότε κλήθηκε κάποιος. Με αυτή τη λογική κατέθεσα την ένσταση. Θα δούμε...Καλά το είπες, νομίζεις. Με τη δική σου λογική, θα έπρεπε να πάρουμε ως προϋπηρεσία τις ώρες που ήταν να κάνουμε μάθημα κατά τη διάρκεια της χρονιά αλλά για το χψ λόγο δεν κάναμε, αφού η σύμβαση έτρεχε