*

Αποστολέας Θέμα: χρειαζομαι βοηθεια!!! λαθος!! στον ενιαιο πινακα  (Αναγνώστηκε 8887 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
Απ: χρειαζομαι βοηθεια!!! λαθος!! στον ενιαιο πινακα
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 26, 2010, 11:53:30 am »
Έπρεπε να ζητήσεις αναλυτικά τισ ώρεςςσου κάθε μήνα πριν φύγεισ από το σχολείο.Τώρα το βλέπω δύσκολο,αλλά πάρε τηλ. στη β/άθμια που ανήκεις,ίσως βγάλες κάτι.
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:35:00 »

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 26, 2010, 12:16:15 pm »
Ναι αλλά σύμφωνα με την εγκύκλιο:
 ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ II: Η προϋπηρεσία των ωρομίσθιων εκπαιδευτικών προσμετράται από την ημερομηνία εμφάνισής τους στο/στα σχολεία πρόσληψης, η οποία βεβαιώνεται με σχετική πράξη του Διευθυντή του σχολείου.

Εδώ δεν λέει ότι έπρεπε να κάνω μάθημα, στο κάτω κάτω εγώ πήγαινα, δεν είναι δική μου ευθύνη. Αν δηλαδή το πρόγραμμα αργούσε και δυο εβδομάδες. Πάω για ένσταση.

στην ΠΔΣ ξεκινά από την ημέρα του πρώτου μαθήματος.

Αποσυνδεδεμένος Lucinda

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 26, 2010, 02:32:41 pm »
Η σύμβασή σου τι ημερομηνία έχει? Έχει αυτήν που πήγες ή αυτήν που άρχισαν τα μαθήματα?

Αυτήν που πήγα.

Έπρεπε να ζητήσεις αναλυτικά τισ ώρεςςσου κάθε μήνα πριν φύγεισ από το σχολείο.Τώρα το βλέπω δύσκολο,αλλά πάρε τηλ. στη β/άθμια που ανήκεις,ίσως βγάλες κάτι.

Τις ώρες τις έχω, αλλά είναι αυτές που εργάστηκα και που αφορούν την μισθοδοσία.Ο υπολογισμός και η καταχώρηση της προϋπηρεσίας νομίζω είναι άλλο θέμα. Πιστεύω δε μπορεί κάποιος να ζητά να πληρωθεί για ώρες που δεν εργάστηκε, αλλά μπορεί να ζητήσει την προϋπηρεσία από την ημέρα ανάληψης, καθώς επαναλαμβάνω το πότε δόθηκε πρόγραμμα είναι κάτι άλλο από το πότε κλήθηκε κάποιος. Με αυτή τη λογική κατέθεσα την ένσταση. Θα δούμε...

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 26, 2010, 02:40:36 pm »

Τις ώρες τις έχω, αλλά είναι αυτές που εργάστηκα και που αφορούν την μισθοδοσία.Ο υπολογισμός και η καταχώρηση της προϋπηρεσίας νομίζω είναι άλλο θέμα. Πιστεύω δε μπορεί κάποιος να ζητά να πληρωθεί για ώρες που δεν εργάστηκε, αλλά μπορεί να ζητήσει την προϋπηρεσία από την ημέρα ανάληψης, καθώς επαναλαμβάνω το πότε δόθηκε πρόγραμμα είναι κάτι άλλο από το πότε κλήθηκε κάποιος. Με αυτή τη λογική κατέθεσα την ένσταση. Θα δούμε...

Καλά το είπες, νομίζεις. Με τη δική σου λογική, θα έπρεπε να πάρουμε ως προϋπηρεσία τις ώρες που ήταν να κάνουμε μάθημα κατά τη διάρκεια της χρονιά αλλά για το χψ λόγο δεν κάναμε, αφού η σύμβαση έτρεχε
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:35:00 »

Αποσυνδεδεμένος Lucinda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 26, 2010, 02:51:06 pm »

Καλά το είπες, νομίζεις. Με τη δική σου λογική, θα έπρεπε να πάρουμε ως προϋπηρεσία τις ώρες που ήταν να κάνουμε μάθημα κατά τη διάρκεια της χρονιά αλλά για το χψ λόγο δεν κάναμε, αφού η σύμβαση έτρεχε

Δεν είπα κάτι τέτοιο. Στηρίζομαι στην επισήμανση της εγκυκλίου που λέει ακριβώς ότι : Η προϋπηρεσία των ωρομίσθιων εκπαιδευτικών προσμετράται από την ημερομηνία εμφάνισής τους στο/στα σχολεία πρόσληψης, η οποία βεβαιώνεται με σχετική πράξη του Διευθυντή του σχολείου. Δεν πρόκειται για την δική μου λογική όπως ανέφερες, ούτε ζητάω ώρες που εκ των προτέρων γνωρίζω ότι δεν προσμετρούνται (π.χ. αργίες, γιορτές, χψ λόγους που αναφέρεις κλπ κλπ). Απλώς στηρίζομαι σε αυτό που αναφέρεται στην εγκύκλιο.
Συνάδελφοι, ελπίζω από δω και πέρα να έχουμε έστω λίγες ημέρες ηρεμίας, γιατί όλοι με αυτά που έγιναν αυτή τη χρονιά είμαστε πολύ κουρασμένοι ψυχολογικά.

Αποσυνδεδεμένος elefthe

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 26, 2010, 02:55:22 pm »
Είμαι πολυ απογοητευμενη και πικραμενη!!
Το εν λόγω άτομο που σας ανεφερα δουλευε με περισσοτερες από 11 ωρες με τις ευλογίες της δευτεροβαθμιοας!!! παρολαυτα έπερνε το μεγιστο των ωρων που αντιστοιχουν σε καθε μηνα...εγω όμως δεν επερνα το μεγιστο επερνα τα αρχ...ια μου.
Μου ειπαν οτι ενσταση μπορεις να κανεις μονο για λαθος καταμετρηση των δικων μου μοριων και  οχι για τα μορια άλλου. Δηλαδη με κλεβουν μπροστα στα ματια μου μια θεση στον ενιαιιο και εγω δεν μπορω να κανω τιποτα!!!!!!!1 θα τρελαθω γιατι αυτη η θεση ειναι η θεση που οδηγει σε διορισμο. πειτε μου  τι να κανω.... ρωτησα να κανω καταγγελια στο συγκεκριμενο άτομο και μου ειπαν οτι ειτε την κανω ειτε οχι δεν προκειτε να γινει τιποτα στην θεση του στον πινακα....

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 26, 2010, 03:01:09 pm »
Καταλαβαίνω την αναστάτωσή σου,αλλά μη λέμε και ότι θέλουμε. Και 50 ώρες να διδάσκει ο άλλος την εβδομάδα,πάνω από 43.75 ώρες το μήνα δεν παίρνει που να χτυπιέται κάτω.

Αποσυνδεδεμένος elefthe

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 26, 2010, 03:04:59 pm »
το ζητημα ειναι οτι αυτος παιρνει το 43,75 και εγω λιγοτερο 40 , 41 , αλλα αυτος δουλευει με 12ωρο και ειναι λογικο να παιρνει το μεγιστο...τι να κανω ρε ΤΕΜ

Αποσυνδεδεμένος Beth

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 26, 2010, 03:10:53 pm »
καταγγελία για την συμβασή του αφού ξέρεις πως είχε πάνω από 11 ώρες

Αποσυνδεδεμένος Lucinda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιουλίου 26, 2010, 03:15:38 pm »
Αγαπητή elefthe καταρχήν χαλάρωσε. Ηρεμία θέλει το πράγμα και καλή σκέψη.
Ας τα πάρουμε ένα ένα:
Πρώτον: Μην ακούς τι λένε στις δευτεροβάθμιες. Συνήθως δεν γνωρίζουν καλά τα πράγματα και συνηθέστερα απαντούν ότι δεν θα αλλάξει τίποτα ακόμα και αν κάνεις ένσταση. Οπότε εσύ θα το πολεμήσεις πέρα από αυτά που σου λένε.
Δεύτερον: Από τη μια δεν μπορείς να κάνεις ένσταση για μόρια άλλου, από την άλλη όμως από τη στιγμή που έχεις "έννομο συμφέρον και θίγεσαι σύμφωνα με τα πεπραγμένα" (φράση κλειδί) μπορείς να κάνεις όποια ένσταση θέλεις.
Τρίτον: Δεν θα κάνεις στην ουσία ένσταση για τα μόρια του άλλου που είναι περισσότερα, αλλά θα προσβάλλεις όλο τον πίνακα και την προσμέτρηση των προϋπηρεσίων πέρα των 11 ωρών. Θα στηριχτείς στη σχετική παράγραφο της εγκυκλίου που λέει σαφώς ότι πέρα από τις 11 ώρες δεν προσμετράται τίποτα (μιλάω για β/θμια).
Τέταρτον: Κάνεις ένσταση προς ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣΑ/ΘΜΙΑΣ &

Αποσυνδεδεμένος elefthe

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιουλίου 26, 2010, 03:16:11 pm »
μα μου ειπαν απο την δευτεροβαθμια οτι και καταγγελία να κανω δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα στην θεση του στον ενιαιο...οτι και περισυ εγιναν παρομοια "λαθακια" και οτι παρολες τις καταγγελιες εγιναν γαργαρες
αλλωστε μην ξεχνας οτι εγινε με τις ευλογιες της δευτεροβαθμιας που ανηκω και οτι θα εχω προβλημα του χρονου αν θηξω το ..αγαπημενο παιδακι τους
εχω 2 παιδια , και αυτος ειναι ελευθερος
δουλευβω 5 χρονια και αυτος μολις 3
θα διοριστει και εγω ...θα περιμενω

Αποσυνδεδεμένος Lucinda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 26, 2010, 03:17:39 pm »
Τι πρόβλημα θα έχεις; Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις. Ίσα ίσα θα προσέχουν και πιο πολύ του χρόνου σε ό,τι έχει να κάνει με σένα. Άσε που τώρα αλλάζουν όλοι οι διευθυντές και αυτός που τώρα είναι το αγαπημένο τους παιδάκι (λόγω διευθυντή βεβαίως) του χρόνου δεν θα είναι τίποτα. Μη μασάς!

Κι όσο για τα περσινά λαθάκια, μπορεί αυτοί που τους αφορούσαν να μην το κυνήγησαν όσο θα έπρεπε ή να μην ήξεραν ακριβώς τις διαδικασίες, ή οτιδήποτε τελοσπάντων. Εσύ θα κάνεις ακριβώς αυτό που πρέπει. Αν όλοι ήμασταν μαχητικοί, ίσως τα λαθάκια να ήταν λιγότερα. Συμπάσχω αγαπητή elefthe και ελπίζω να βοήθησα λίγο.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 26, 2010, 03:23:54 pm από Lucinda »

Αποσυνδεδεμένος miltos74

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 26, 2010, 03:34:17 pm »
Πριν 3 χρόνια έκανα ονομαστικη καταγγελία για συγκεκριμένους συναδέλφους οι οποίοι είχαν παραπάνω ώρες του 11ώρουκαι μάλιστα την ίδια μερα πήγαιναν Μεθώνη Πάτρα Αγρίνιο. Αποτέλεσμα;;

Απάντηση του υπουργείου ότι το σύστημα δεν δύναται να προσμετρήσει παραπάνω ώρες. Δεκτό βέβαια αυτό ( τώρα Ελλαδιστάν είμαστε αλλά...) όμως υπάρχει το εξής θέμα. Ένας με 16 ώρες την εβδομάδα δεν θα χάσει καμία επι του συνόλου ότι και να γίνει ενώ αυτός με τις 11 όλο και κάποιες χάνει, νόμος πιθανοτήτων  :P :P. Δυστυχώς όμως συμβαίνει

Αποσυνδεδεμένος Beth

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 26, 2010, 03:42:56 pm »
να προσθέσω σε αυτό που λες πως κερδίζει ώρες στις διακοπές χριστ και πάσχα...κι ενω κάποιος που έχει 11 ώρες θα έχει 0,3 μόρια αυτός με τις 16 θα έχει 0,4 τους μήνες αυτούς

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182569
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)