0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι γειά σας! Ήθελα να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση να πάρουν αναπληρωτές φυσικούς (ακω ή αμω) και από τον πίνακα αναπληρωτών μηδενικής προϋπηρεσίας? Ζητώ συγνώμη αν η ερώτηση αυτή ακούγεται αστεία ή αφελής στους πιο έμπειρους συναδέλφους, αλλά θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να με διαφωτίσετε.
Παράθεση από: semiramis στις Αυγούστου 25, 2010, 03:08:53 pmΣυνάδελφοι γειά σας! Ήθελα να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση να πάρουν αναπληρωτές φυσικούς (ακω ή αμω) και από τον πίνακα αναπληρωτών μηδενικής προϋπηρεσίας? Ζητώ συγνώμη αν η ερώτηση αυτή ακούγεται αστεία ή αφελής στους πιο έμπειρους συναδέλφους, αλλά θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να με διαφωτίσετε. Καμία περίπτωση.
που είναι η ΟΛΜΕ; κοιμάτε μήπως;
Παράθεση από: isovitis στις Αυγούστου 25, 2010, 03:32:30 pmΠαράθεση από: semiramis στις Αυγούστου 25, 2010, 03:08:53 pmΣυνάδελφοι γειά σας! Ήθελα να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση να πάρουν αναπληρωτές φυσικούς (ακω ή αμω) και από τον πίνακα αναπληρωτών μηδενικής προϋπηρεσίας? Ζητώ συγνώμη αν η ερώτηση αυτή ακούγεται αστεία ή αφελής στους πιο έμπειρους συναδέλφους, αλλά θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να με διαφωτίσετε. Καμία περίπτωση.Εκτός κι αν.. στην απίθανη περίπτωση που δήλωσαν παντού, και τύχει σε μια απομακρυσμένη περιοχή να μην δήλωσε κανένας με προϋπηρεσία. Πολύ απίθανο βέβαια.
πιο εμπειρο απο το landau δε θα βρεις
http://www.esos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8896:-qq-&catid=346:2009-12-02-06-54-27&Itemid=1079πάντως, καταργεί συνεχως γραφεία....επί παραδείγματι τα γρα.συ. και επιστρέφει τους καθηγητές στην τάξη......μπας και της βγουν τα νούμερα!!!είναι ικανή (αν μπορούσε θα το έκανε)....σε όλη τη χώρα να δημιουργήσει ένα και μόνο σχολείο!!!οπότε, για του χρόνου.....όχι απλά μικρό καλάθι...θα έλεγα, ούτε ποτηράκι του καφέ για διορισμούς...... ''πόσοι άραγε υπηρετούν στα γρα.συ. ;