0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ Καλημέρα σας,Θα ήθελα αν έχετε την ευγενή καλοσύνη να με διαφωτίσετε λιγάκι:Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων του ΤΕΙ Πατρών. Έκανα τα χαρτιά μου για πρώτη φορά στην προκύρηξη των αναπληρωτών και αναπληρωτών με μειωμένο ωράριο στην κατηγορία ΠΕ20 σαφώς με μηδενική προυπηρεσία. Έτσι την προηγούμενη εβδομάδα είδα το όνομα μου στην θέση 1985 και άτομα περίπου 3000. Απλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχω καμιά πιθανότητα να με καλέσουν σε κάποιο σχολείο?.....Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!Φιλικά,Τζινάκι
Παράθεση από: Τζινάκι στις Αυγούστου 09, 2010, 01:04:02 pmΠολύ Καλημέρα σας,Θα ήθελα αν έχετε την ευγενή καλοσύνη να με διαφωτίσετε λιγάκι:Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων του ΤΕΙ Πατρών. Έκανα τα χαρτιά μου για πρώτη φορά στην προκύρηξη των αναπληρωτών και αναπληρωτών με μειωμένο ωράριο στην κατηγορία ΠΕ20 σαφώς με μηδενική προυπηρεσία. Έτσι την προηγούμενη εβδομάδα είδα το όνομα μου στην θέση 1985 και άτομα περίπου 3000. Απλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχω καμιά πιθανότητα να με καλέσουν σε κάποιο σχολείο?.....Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!Φιλικά,Τζινάκιόχι
Διάβασε για ΑΣΕΠ και καλή επιτυχία.
Στην Ιστορία μπορεί να μην έχει,αλλά ας διαβάσει τη γραμματολογία των Αρχαίων και τα ρεύματα στην ποίηση και την πεζογραφία.Ας διαβάσει παιδαγωγικά και διδακτική. Δεν έχει τι να διαβάσει;
Έχει κάποιος εν τέλει καταλάβει αν οι επιτυχόντες στους δύο πιο πρόσφατους ΑΣΕΠ θα μπούνε κατευθείαν στον νέο πίνακα που θα ισχύσει από το 2012, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να δώσουν στον ΑΣΕΠ του '12; Το νομοσχέδιο μιλάει για το δικαίωμα ένταξης στους νέους πίνακες και όσων έχουν επιτυχία στους δύο τελευταίους κάθε φορά διαγωνισμούς.
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 10, 2010, 11:24:18 amΈχει κάποιος εν τέλει καταλάβει αν οι επιτυχόντες στους δύο πιο πρόσφατους ΑΣΕΠ θα μπούνε κατευθείαν στον νέο πίνακα που θα ισχύσει από το 2012, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να δώσουν στον ΑΣΕΠ του '12; Το νομοσχέδιο μιλάει για το δικαίωμα ένταξης στους νέους πίνακες και όσων έχουν επιτυχία στους δύο τελευταίους κάθε φορά διαγωνισμούς.Θα μπουν με την καλύτερη επίδοση από τους δύο διαγωνισμούς...