0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ απόλυτα με την περίπτωση του φροντιστηρίου. Τι γίνεται όμως όταν δεν σε παίρνουν γιατί δεν έχεις προυπηρεσία;;; Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...Πάντως για μένα η καλύτερη διαφήμιση γίνεται από γνωστούς και κυρίως από γνωστούς που έχουν μείνει ικανοποιημένοι (πρόσεξε, είπα γνωστούς, όχι συγγενείς!!!). Τουλάχιστον εγώ σ' αυτό έχω καταλήξει.
Δούλεψε σε ένα φροντιστήριο και τράβα ιδιαίτερα από εκεί μέσα προσεκτικά και με μέτρο! 2-3 να βγάλεις τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους. Το θέμα είναι να γίνει η αρχή.Περίπτωση 1η: Εμένα οι ίδιοι οι γονείς μου ζητούσαν παράλληλα με το φροντιστήριο να κάνω και ιδιαίτερο! Φροντιστήριο στο φροντιστήριο δηλαδή! Περίπτωση 2η: υπάρχουν μαθητές (θύματα) όπου έρχονται στο φροντιστήριο και ζητάνε ιδιαίτερο μέσα στο φροντιστήριο. Και μάλιστα τους γδέρνουν. Αυτοί είναι η καλύτερη περίπτωση. Εξηγείσαι στους γονείς και τους λες ότι κοιτάξτε να δείτε αυτό που κάνετε είναι χαζομάρα. Θα πληρώσετε πολύ περισσότερα, πάλι εγώ θα του κάνω μάθημα, και εγώ θα πληρωθώ μόνο τα 7-8
Όταν η παιδεία συναντά το στυγνό εμπόριο πεθαίνει η ηθική και το μέλλον πνίγεται στα σκ.... ! (Μπόχα, πολύ μπόχα!)
δηλαδή τώρα εσύ είσαι περήφανος για τον εαυτό σου? αλήθεια τι θα έλεγαν οι μαθητές σου αν διάβαζαν όλα αυτά που λες για αυτούς και τους χαρακτηρισμούς που τους προσδίδεις. Ώστε έχουμε τα "θύματα" και τους "συνδρομητές" έτσι?και εσύ τώρα θέλεις να λέγεσαι εκπαιδευτικός και μάλιστα δίνεις και συμβουλές σε νέους εκπαιδευτικούς. Προφανώς όπως αλιεύεις τώρα μαθητές από το φροντιστήριο θα αλιεύεις αύριο και από το σχολείο!!!!Ντροπή και αίσχος!!!Μέτριοι εκπαιδευτικοί πληρώνονται για να πείσουν μέτριους μαθητές ότι αξίζουν να περάσουν στις εξετάσεις. Πληρώνονται απλά για να τους λύνουν τις ασκήσεις και να τους δίνουν έτοιμη τροφή.Κατά τα άλλα φταίει το υπουργείο, το κατεστημένο, το σύστημα κλπ.Δυστυχώς αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι να παράγουμε ημιμαθείς πτυχιούχους που νομίζουν ότι είναι επιστήμονες και ο μόνος χώρος που μπορούν μα επιβιώσουνείναι ο χώρος της παραπαιδείας είτε κοροϊδεύοντας τα παιδιά είτε τους γονείς τους. Άλλωστε και αυτοί έτσι πέρασαν στις εξετάσεις με ιδιαίτερα. Απλά διαιωνίζουν το είδος τους.
Αυτό τώρα που λες το θεωρείς σωστό και αντρίκιο; Υπάρχει και η ηθική πλευρά του θέματος, ξέρεις. Δηλαδή, είθισται να μη δαγκώνουμε το χέρι που μας ταΐζει. Και στην τελική αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο, δηλαδή να σώσεις τους αδαείς γονείς από το κακό και πρόστυχο φροντιστήριο, πες τους το κατάμουτρα ότι τους μαδάνε, αλλά μετά να έχεις και τα... καρπούζια από κάτω να παραιτηθείς. Τότε μάλιστα, θα σου έβγαζα το καπέλο.