*

Αποστολέας Θέμα: Αγγελίες για Ιδιαίτερα  (Αναγνώστηκε 17721 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος spoudi

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Αγγελίες για Ιδιαίτερα
« στις: Ιουλίου 28, 2010, 04:09:13 pm »
Καθώς οι αγγελίες κοστίζουν - στην επαρχία τουλάχιστον - και συχνά δεν έχουν και το επιθυμητό αποτέλεσμα,
 μπορεί κάποιος με βάση την εμπειρία του να προτείνει κατάλληλες περιόδους δημοσίευσης και αντίστοιχο - των περιόδων- θέμα δημοσίευσης? π.χ. μέσα Ιουλίου για τις επαναληπτικές μόνο ή γενικότερα?
 Μπορεί το κείμενο της αγγελίας να είναι καθοριστικό ως προς το αποτέλεσμα?
 Τα ρωτάω αυτά γιατί αρχίζω να πιστεύω ότι κάτι κάνω λάθος με το συγκεκριμένο θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Αγγελίες για Ιδιαίτερα
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:19:58 »

Αποσυνδεδεμένος elbono

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕΟ2
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 28, 2010, 08:05:05 pm »
καλυτερα να βγαλεις επαγγελματικες καρτες κ να μοιραζεις οπου βρεθεις κ σε οποιον ξερεις, νομιζω ειναι πιο αποτελεσματικο!!! :)

Αποσυνδεδεμένος juliesan

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 28, 2010, 10:47:02 pm »
Δεν ξέρω αν υπάρχει κατάλληλη περίοδος. Για να είμαι ειλικρινής από αγγελία δεν κατάφερα να βρω ιδιαίτερο.  :( :(
Καλύτερα να κάνεις αυτό που λέει και η elbono, να βγάλεις επαγγελματικές κάρτες και να τις μοιράσεις. Μπορείς επίσης να κολλήσεις χαρτάκια σε διάφορα μέρη, μαγαζιά, βιβλιοπωλεία ακόμα και στο φούρνο ή το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς σου. Αν σε γνωρίζουν μπορούν να σε προτείνουν.

Υ.Γ. Στην αγγελία ή στα χαρτάκια μπορείς να γράψεις σε ποια μαθήματα ειδικεύεσαι. Καμιά φορά βοηθάει!

Αποσυνδεδεμένος optica rubra

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 29, 2010, 08:07:35 pm »
Καλες οι καρτες αλλα πρεπει να ξερεις και που τις δινεις... Οχι με το καλημερα σας  να προσφερεις και μια καρτα....

Θυμαμαι πριν αρκετα..... χρονια, ειχα δωσει σχεδον 200 καρτες και ουτε ενα ιδιαιτερο δεν πετυχα...
Mε τις αγγελιες απο φαρσα σε φαρσα...

Ειχα απελπιστει, δεν ειχα και αλλα λεφτα για καρτες και αγγελιες και ετσι αλλαξα τακτικη....

Παρακαλεσα το θειο μου να πηγαινω εγω τα παιδια του στο σχολειο (αλλο που δεν ηθελε) και ετσι αρχισα να μιλαω με τις αλλες μητερες... Μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα απεκτησα τις πρωτες μου μαθητριες, στη συνεχεια και αλλα παιδια και...

Ειμαι καθηγητρια αγγλικων αλλα ανεξαρτητα απο τον κλαδο σιγουρα θα βρεις κατι. Υπαρχουν πολλες μητερες που εχουν παιδια στο γυμνασιο ή θα εχουν... Απλα πρεπει να μαθεις να "πουλας" τον εαυτο σου (sorry για τον ορο)...

Αν κανεις μια καλη αρχη με τα μαθηματα (συμπεριφορα, τροπος μαθηματων, αποτελεσματα) τοτε don't worry, το "δικτυο" που δημιουργουν οι μητερες (σε καθε περιοχη) μεταξυ τους ειναι αρκετο για προωθηση της δουλειας σου...

Ελπιζω να βοηθησα... Καλη επιτυχια....
Actions Speak Louder Than Words

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:19:58 »

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 29, 2010, 08:23:38 pm »
Δούλεψε σε ένα φροντιστήριο και τράβα ιδιαίτερα από εκεί μέσα προσεκτικά και με μέτρο! 2-3 να βγάλεις τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους. Το θέμα είναι να γίνει η αρχή.

Περίπτωση 1η: Εμένα οι ίδιοι οι γονείς μου ζητούσαν παράλληλα με το φροντιστήριο να κάνω και ιδιαίτερο! Φροντιστήριο στο φροντιστήριο δηλαδή! :P

Περίπτωση 2η: υπάρχουν μαθητές (θύματα) όπου έρχονται στο φροντιστήριο και ζητάνε ιδιαίτερο μέσα στο φροντιστήριο. Και μάλιστα τους γδέρνουν. Αυτοί είναι η καλύτερη περίπτωση. Εξηγείσαι στους γονείς και τους λες ότι κοιτάξτε να δείτε αυτό που κάνετε είναι χαζομάρα. Θα πληρώσετε πολύ περισσότερα, πάλι εγώ θα του κάνω μάθημα, και εγώ θα πληρωθώ μόνο τα 7-8
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 29, 2010, 08:37:16 pm από killbill »

Αποσυνδεδεμένος spoudi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 29, 2010, 09:03:14 pm »
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
 Χρήσιμες συμβουλές...

Δυστυχώς  killbill δε δουλεύω σε φροντιστήριο για να μπορώ να "τραβήξω" από 'κει μαθητές.

Σε συζήτηση με συναδέλφους διαπιστώνω ότι οι αγγελίες "δουλεύουν". Όχι για μένα πάντως.
 Όπως και να 'χει ευχαριστώ.
 Κάθε άλλη συμβουλή δεκτή.

Αποσυνδεδεμένος juliesan

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 29, 2010, 11:28:20 pm »
Συμφωνώ απόλυτα με την περίπτωση του φροντιστηρίου. Τι γίνεται όμως όταν δεν σε παίρνουν γιατί δεν έχεις προυπηρεσία;;; Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...

Πάντως για μένα η καλύτερη διαφήμιση γίνεται από γνωστούς και κυρίως από γνωστούς που έχουν μείνει ικανοποιημένοι (πρόσεξε, είπα γνωστούς, όχι συγγενείς!!!). Τουλάχιστον εγώ σ' αυτό έχω καταλήξει.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 30, 2010, 12:12:18 am »
Συμφωνώ απόλυτα με την περίπτωση του φροντιστηρίου. Τι γίνεται όμως όταν δεν σε παίρνουν γιατί δεν έχεις προυπηρεσία;;; Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...

Πάντως για μένα η καλύτερη διαφήμιση γίνεται από γνωστούς και κυρίως από γνωστούς που έχουν μείνει ικανοποιημένοι (πρόσεξε, είπα γνωστούς, όχι συγγενείς!!!). Τουλάχιστον εγώ σ' αυτό έχω καταλήξει.

συμφωνω! οχι συγγενεις. μακρια καλυτερα. και εχω παρατηρησει και απο αλλους συναδελφους που τα συζηταμε πως, οσο καλος κι αν εισαι στη δουλεια σου κανοντας μαθημα σε συγγενικο προσωπο, αυτο παρα πολυ σπανια εχει ευεργετικα αποτελεσματα. δηλ, θελω να πω πως ουτε καν σαν διαφημιση δεν "παιζει"!!!

βεβαια, οταν καποιος ειναι στα πρωτα του βηματα ειναι μοιραιο να "πεσει" σε συγγενεις και να μη μπορει να τους αποφυγει.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 30, 2010, 12:14:07 am από MARKOS »
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος darthvader

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 30, 2010, 12:33:45 am »
δηλαδή τώρα εσύ είσαι περήφανος για τον εαυτό σου? αλήθεια τι θα έλεγαν οι μαθητές σου αν διάβαζαν όλα αυτά που λες για αυτούς και τους χαρακτηρισμούς που τους προσδίδεις. Ώστε έχουμε τα "θύματα" και τους "συνδρομητές" έτσι?
και εσύ τώρα θέλεις να λέγεσαι εκπαιδευτικός και μάλιστα δίνεις και συμβουλές σε νέους εκπαιδευτικούς.
Προφανώς όπως αλιεύεις τώρα μαθητές από το φροντιστήριο θα αλιεύεις αύριο και από το σχολείο!!!!
Ντροπή και αίσχος!!!
Μέτριοι εκπαιδευτικοί πληρώνονται για να πείσουν μέτριους μαθητές ότι αξίζουν να περάσουν στις εξετάσεις. Πληρώνονται απλά για να τους λύνουν τις ασκήσεις και να τους δίνουν έτοιμη τροφή.
Κατά τα άλλα φταίει το υπουργείο, το κατεστημένο, το σύστημα κλπ.

Δυστυχώς αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι να παράγουμε ημιμαθείς πτυχιούχους που νομίζουν ότι είναι επιστήμονες και ο μόνος χώρος που μπορούν μα επιβιώσουν
είναι ο χώρος της παραπαιδείας είτε κοροϊδεύοντας τα παιδιά είτε τους γονείς τους. Άλλωστε και αυτοί έτσι πέρασαν στις εξετάσεις με ιδιαίτερα. Απλά διαιωνίζουν το είδος τους.

Δούλεψε σε ένα φροντιστήριο και τράβα ιδιαίτερα από εκεί μέσα προσεκτικά και με μέτρο! 2-3 να βγάλεις τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους. Το θέμα είναι να γίνει η αρχή.

Περίπτωση 1η: Εμένα οι ίδιοι οι γονείς μου ζητούσαν παράλληλα με το φροντιστήριο να κάνω και ιδιαίτερο! Φροντιστήριο στο φροντιστήριο δηλαδή! :P

Περίπτωση 2η: υπάρχουν μαθητές (θύματα) όπου έρχονται στο φροντιστήριο και ζητάνε ιδιαίτερο μέσα στο φροντιστήριο. Και μάλιστα τους γδέρνουν. Αυτοί είναι η καλύτερη περίπτωση. Εξηγείσαι στους γονείς και τους λες ότι κοιτάξτε να δείτε αυτό που κάνετε είναι χαζομάρα. Θα πληρώσετε πολύ περισσότερα, πάλι εγώ θα του κάνω μάθημα, και εγώ θα πληρωθώ μόνο τα 7-8

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 30, 2010, 01:10:25 am »

Αποσυνδεδεμένος aspinoulas

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 30, 2010, 01:28:01 am »
Όταν η παιδεία συναντά το στυγνό εμπόριο πεθαίνει η ηθική και το μέλλον πνίγεται στα σκ.... ! (Μπόχα, πολύ μπόχα!)

Αποσυνδεδεμένος elleni

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 30, 2010, 01:30:14 am »
Πιο σημαντικό κατά τη γνώμη μου για να κάνεις μια αρχή είναι να το δώσεις σε βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου : μαζεύεται πολύς κόσμος εκεί το Σεπτέμβρη που ξεκινούν τα σχολεία και όλο και κάποιος θα το δει. Μπορείς και σε άλλα καταστήματα, ειδικά αν γνωρίζεις αυτόν που έχει το κατάστημα ώστε αν δει κάποιος την αγγελία και τον ρωτήσει να σε συστήσει. Εμένα με βοήθησε πολύ αυτό όταν έκανα μαθήματα σε παιδάκια δημοτικού, όλο και κάποιος έπαιρνε τηλέφωνο κάθε τόσο.

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 30, 2010, 01:43:05 am »
Όταν η παιδεία συναντά το στυγνό εμπόριο πεθαίνει η ηθική και το μέλλον πνίγεται στα σκ.... ! (Μπόχα, πολύ μπόχα!)

Αυτά, λοιπόν, που λες πληρώνουμε τώρα. Κάτι τέτοιες νοοτροπίες που στοχοποίησαν συλλήβδην τους εκπαιδευτικούς.
... Άκου ο άλλος μοίραζε κάρτες στις ενημερώσεις γονέων...  >:( :-X
Ας σταματήσω εδώ, γιατί θα παρεκτραπώ και ήδη είμαι και εκτός θέματος.

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 30, 2010, 09:12:22 am »
δηλαδή τώρα εσύ είσαι περήφανος για τον εαυτό σου? αλήθεια τι θα έλεγαν οι μαθητές σου αν διάβαζαν όλα αυτά που λες για αυτούς και τους χαρακτηρισμούς που τους προσδίδεις. Ώστε έχουμε τα "θύματα" και τους "συνδρομητές" έτσι?
και εσύ τώρα θέλεις να λέγεσαι εκπαιδευτικός και μάλιστα δίνεις και συμβουλές σε νέους εκπαιδευτικούς.
Προφανώς όπως αλιεύεις τώρα μαθητές από το φροντιστήριο θα αλιεύεις αύριο και από το σχολείο!!!!
Ντροπή και αίσχος!!!
Μέτριοι εκπαιδευτικοί πληρώνονται για να πείσουν μέτριους μαθητές ότι αξίζουν να περάσουν στις εξετάσεις. Πληρώνονται απλά για να τους λύνουν τις ασκήσεις και να τους δίνουν έτοιμη τροφή.
Κατά τα άλλα φταίει το υπουργείο, το κατεστημένο, το σύστημα κλπ.

Δυστυχώς αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι να παράγουμε ημιμαθείς πτυχιούχους που νομίζουν ότι είναι επιστήμονες και ο μόνος χώρος που μπορούν μα επιβιώσουν
είναι ο χώρος της παραπαιδείας είτε κοροϊδεύοντας τα παιδιά είτε τους γονείς τους. Άλλωστε και αυτοί έτσι πέρασαν στις εξετάσεις με ιδιαίτερα. Απλά διαιωνίζουν το είδος τους.

Αυτό τώρα που λες το θεωρείς σωστό και αντρίκιο; Υπάρχει και η ηθική πλευρά του θέματος, ξέρεις. Δηλαδή, είθισται να μη δαγκώνουμε το χέρι που μας ταΐζει. Και στην τελική αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο, δηλαδή να σώσεις τους αδαείς γονείς από το κακό και πρόστυχο φροντιστήριο, πες τους το κατάμουτρα ότι τους μαδάνε, αλλά μετά να έχεις και τα... καρπούζια από κάτω  ;) να παραιτηθείς. Τότε μάλιστα, θα σου έβγαζα το καπέλο.

Εσείς είστε υπερήφανοι δηλαδή όταν ακολουθείτε την γραμμή του φροντιστηρίου να παραμυθιάζετε τους γονείς ώστε το φροντιστήριο να μην χάσει τον πελάτη τους;
Είστε υπερήφανοι όταν βλέπετε έναν μαθητή του 5 να είναι σε ένα τμήμα με άλλους καλούς μαθητές και να μην μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτόν να τον βοηθήσετε, γιατί θα διαμαρτηρηθεί το υπόλοιπο τμήμα;

Δεν χρειάζεται να τους πω εγώ ότι είναι συνδρομητές. Το ξέρουν και το καταλαβαίνουν οι ίδιοι οι μαθητές. Δυστυχώς όμως δεν το καταλαβαίνουν οι γονείς που παραμυθιάζονται από κάποιους σαν και εσάς πιόνια των φροντιστών, και νομίζουν ότι το παιδί τους όντως βοηθειέται στο φροντιστήριο που το στέλνουν.
Και δεν χρειάζεται να παραιτηθώ. Με απολύουν! και νιώθω περήφανος για αυτό ναι. Γιατί βοήθησα κάποια παιδιά που θα ήταν χαμένα αν έμενα στο φροντιστήριο.

Να σας ομολογήσω ένα περιστατικό, ιδιοκτήτη φροντιστή που μου έβαλε τις φωνές γιατί είπα σε έναν γονιό ότι δεν κάνει τίποτα το παιδί του και ο γονιός το διέκοψε από το φροντιστήριο και το φροντιστήριο έχασε τον πελάτη του. Επι λέξη ο ιδιοκτήτης μου είπε οριόμενος με φωνές:  "Δεν τα λέμε αυτά στους γονείς!! Δεν είναι σχολείο εδώ!! Εδώ είναι επιχείρηση". Μετά από λίγες μέρες με αντικατέστησε.

Προφανώς δεν καταλαβατε τίποτα από όσα είπα παραπάνω. Σε καμία περίπτωση αυτή την τακτική μου δεν την εφαρμόζω σε όποιον να' ναι  αλλά μόνο στις περιπτώσεις που ανέφερα παραπάνω και που προφανώς δεν διαβάσατε. Εσείς  αντίθετα το γενικεύσατε και βγάλατε το συμπέρασμα ότι εγώ θα τράβαγα μαθητές ακόμα και από το σχολείο αν ήμουν διορισμένος. Αυτό και αν το θεωρώ ανήθικο.
Μάλλον δεν καταλάβατε τίποτα...

Εγώ κρατάω τα συγχαρητήρια όσων γονιών με ευχαρίστησαν στο τέλος της χρονιάς που τους άνοιξα τα μάτια και έσωσα το παιδί τους. Γιατί δεν παραδέχεστε ότι υπάρχουν παιδιά που είναι χαμένα από χέρι στο φροντιστήριο και ότι απλά πετάνε τα λεφτά τους;
Τώρα τι λέτε εσείς εδώ και τι συμπεράσματα φαντάζεστε, κρατήστε τα για τους εαυτούς σας.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 636
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)