*

Αποστολέας Θέμα: Αγγελίες για Ιδιαίτερα  (Αναγνώστηκε 17744 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος darthvader

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Αγγελίες για Ιδιαίτερα
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 30, 2010, 09:51:51 am »
Είστε υπερήφανοι όταν βλέπετε έναν μαθητή του 5 να είναι σε ένα τμήμα με άλλους καλούς μαθητές και να μην μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτόν να τον βοηθήσετε, γιατί θα διαμαρτηρηθεί το υπόλοιπο τμήμα;
Προφανώς εσύ βοηθάς μόνο στα ιδιαίτερα και όχι στην τάξη. Το περιβάλλον της τάξης σου πέφτει βαρύ. Με περισσότερους από έναν μαθητή είναι σίγουρα δύσκολο να κάνεις μάθημα.
Αναρωτιέμαι, αν δεν μπορείς να βοηθήσεις τους αδύνατους μαθητές στο φροντιστήριο που έχεις γκρουπάκια με λίγα άτομα τι θα κάνεις στο σχολείο που θα έχεις 30αρια τμήματα????
Μην μου πεις θα δίνεις την κάρτα σου

Παράθεση
Γιατί βοήθησα κάποια παιδιά που θα ήταν χαμένα αν έμενα στο φροντιστήριο.
Με το αζημίωτο φυσικά...

Παράθεση
Εσείς  αντίθετα το γενικεύσατε και βγάλατε το συμπέρασμα ότι εγώ θα τράβαγα μαθητές ακόμα και από το σχολείο αν ήμουν διορισμένος. Αυτό και αν το θεωρώ ανήθικο.
Μάλλον δεν καταλάβατε τίποτα...
Μάλιστα να τραβάς μαθητές από το φροντιστήριο είναι ηθικό δηλαδή
κάτι σαν Παραπαιδεία στο τετράγωνο ας πούμε.

Παράθεση
Εγώ κρατάω τα συγχαρητήρια όσων γονιών με ευχαρίστησαν στο τέλος της χρονιάς που τους άνοιξα τα μάτια και έσωσα το παιδί τους.
Φαντάζομαι ότι μαζί με αυτά κρατάς και μερικά χρήματα έτσι?

Παράθεση
Γιατί δεν παραδέχεστε ότι υπάρχουν παιδιά που είναι χαμένα από χέρι στο φροντιστήριο και ότι απλά πετάνε τα λεφτά τους;
Εδώ είναι το μόνο σημείο που συμφωνούμε, ότι τα παιδιά είναι σίγουρα χαμένα από χέρι με καθηγητές σαν και σένα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:03:50 »

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 30, 2010, 10:09:01 am »
Είστε υπερήφανοι όταν βλέπετε έναν μαθητή του 5 να είναι σε ένα τμήμα με άλλους καλούς μαθητές και να μην μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτόν να τον βοηθήσετε, γιατί θα διαμαρτηρηθεί το υπόλοιπο τμήμα;
Προφανώς εσύ βοηθάς μόνο στα ιδιαίτερα και όχι στην τάξη. Το περιβάλλον της τάξης σου πέφτει βαρύ. Με περισσότερους από έναν μαθητή είναι σίγουρα δύσκολο να κάνεις μάθημα.
Αναρωτιέμαι, αν δεν μπορείς να βοηθήσεις τους αδύνατους μαθητές στο φροντιστήριο που έχεις γκρουπάκια με λίγα άτομα τι θα κάνεις στο σχολείο που θα έχεις 30αρια τμήματα????
Μην μου πεις θα δίνεις την κάρτα σου
Φυσικά! είναι αδύνατον σε μια τάξη του φροντιστηρίου με 10 άτομα όπου έχω 8 άριστους και 2 μαθητές του 5 να κάνω κάτι για αυτούς. Εσυ μπορείς; Αν ναι πες μου τον τρόπο ώστε να μην δυσσαρεστήσω όμως και τους άριστους. Όταν έχω να κάνω μαθηματικά κατεύθυνσης και ο άλλος χρειάζεται να του υπενθυμίσω πως λύνουμε ένα τριώνυμο από την Α Λυκείου, οι υπόλοιποι 8 θα δυσανασχετούν. Στο ιδιαίτερο δεν έχω πρόβλημα να επαναλάβω και να καλύψω οποιοδήποτε κενό χρειαστεί ακόμα και το πως κάνουμε πρόσθεση!

Ναι στην τάξη των 30 ατόμων φυσικά και δεν μπορείς να τους ικανοποιήσεις όλους. Είναι μια από τις αδυναμίες του εκπαιδευτικού συστήματος. Μόνο αν υπάρξουν τμήματα σε επίπεδα (οι άριστοι όλοι μαζί, οι άσχετοι όλοι μαζί) μπορείς να δουλέψεις θετικά για όλους. Αλλιώς πάντα κάποια μερίδα μένει δυσσαρεστημένη και δεν καταλαβαίνει τίποτα, όχι γιατί δεν είναι έξυπνοι απλά γιατί θέλουν τους ρυθμούς τους που συνήθως είναι αργοί μα πάρα πολύ αργοί κάτι που δεν μπορείς να κάνεις όταν έχεις και άριστους και άσχετους και μέτριους όλους μαζί στο ίδιο καζάνι.

Γιατί βοήθησα κάποια παιδιά που θα ήταν χαμένα αν έμενα στο φροντιστήριο.
Με το αζημίωτο φυσικά...
Ακριβώς!  Μα και στο φροντιστήριο πάλι με το αζημίωτο πήγαιναν και δεν έκαναν τίποτα. Τουλάχιστον τώρα πιάνουν τόπο τα λεφτά τους!

Εσείς  αντίθετα το γενικεύσατε και βγάλατε το συμπέρασμα ότι εγώ θα τράβαγα μαθητές ακόμα και από το σχολείο αν ήμουν διορισμένος. Αυτό και αν το θεωρώ ανήθικο.
Μάλλον δεν καταλάβατε τίποτα...
Μάλιστα να τραβάς μαθητές από το φροντιστήριο είναι ηθικό δηλαδή
κάτι σαν Παραπαιδεία στο τετράγωνο ας πούμε.
Ακριβώς όπως το λες! Όταν ο άλλος στο φροντιστήριο πληρώνει και δεν έχει αποτέλεσμα και περνάει η χρονιά έτσι υπάρχουν δύο επιλογές: ή να σταματήσει το φροντιστήριο αφού δεν βγαίνει τίποτα, ή τα λεφτά να τα διαθέσει για ιδιαίτερο όπου σίγουρα θα βοηθηθεί περισσότερο. Απλή λογική. Και ξανατονίζω, δεν τραβάω οποιονδήποτε μαθητή από το φροντιστήριο, αλλά μόνο αυτούς που τους βλέπω να χάνουν τον καιρό τους και κανείς δεν κάνει τίποτα για αυτούς. Τουλάχιστον τους βοηθάω και είναι καλύτερο από το να αδιαφορώ.. Κάνετε λάθος αν καταλάβατε ότι εμένα η τακτική μου είναι να κάνω προπαγάνδα και όποιον βρω μπροστά μου στο φροντιστήριο να τον ψήνω για ιδιαίτερο. Ανέφερα παραπάνω τις περιπτώσεις που το κάνω αυτό. Και εκεί που δεν το συζητάω καθόλου μα καθόλου είναι όταν το παιδι θα ζητήσει μόνο του να κάνει ιδιαίτερο μέσα στο φροντιστήριο!! Εκεί τον πήρα τον μαθητή χωρίς δεύτερη κουβέντα και σε καλύτερη τιμή!

Εγώ κρατάω τα συγχαρητήρια όσων γονιών με ευχαρίστησαν στο τέλος της χρονιάς που τους άνοιξα τα μάτια και έσωσα το παιδί τους.
Φαντάζομαι ότι μαζί με αυτά κρατάς και μερικά χρήματα έτσι?
Ακριβώς όπως κρατάς και εσύ εξάλλου που τους βοηθάς στο φροντιστήριο! Δεν σε πληρώνουν στο φροντιστήριο και σένα για την "δήθεν" βοήθεια που τους προσφέρεις;  ή δουλεύεις τσάμπα;

Γιατί δεν παραδέχεστε ότι υπάρχουν παιδιά που είναι χαμένα από χέρι στο φροντιστήριο και ότι απλά πετάνε τα λεφτά τους;
Εδώ είναι το μόνο σημείο που συμφωνούμε, ότι τα παιδιά είναι σίγουρα χαμένα από χέρι με καθηγητές σαν και σένα
Δεν μας είπες εσύ τι κάνεις για αυτά τα παιδιά όμως..... Πως τα βοηθάς; Υπενθυμίζω για περίπτωση που έχεις 8 μαθητές του 20 και δύο μαθητές του 3. Μάλλον είναι χαμένα από σένα γιατί εγώ τα βοηθάω να κάνουν κάτι τουλάχιστον.
Αλλά πάλι με τον τρόπο που απαντάς δείχνεις ότι κατάλαβες ότι αυτό το κάνω για όλους. Ξαναδιάβασε παραπάνω πότε το κάνω.
Κάτσε λοιπόν εσύ αν σου πει ο φροντιστής να κάνεις ιδιαίτερο μέσα στο φροντιστήριο και να σε πληρώνει τα 7
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 30, 2010, 12:53:39 pm από killbill »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 30, 2010, 10:15:24 am »
θεωρω οτι παρεξηγησαμε καπως τη σταση του killbill , δε λεει κατι το περιεργο!! και συμφωνω με τον συναδελφο darthvader που ειπε λιγο πιο πανω πως το ανηθικο ειναι να πουλα "μούρη" κανοντας ιδιαιτερα ενω δεν ξερει τι του γινεται (προφανως μιλουσε γενικα), και οχι ο τροπος που βρισκει κανεις τα ιδιαιτερα.

οσο για την "ηθικη" ας την αφησουμε στην ακρη, "ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον .... και το σωκρατικο "ουδεις εκων κακός ",(μαλλον μιλαμε για ....... σοφιστικη ηθικη)
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 30, 2010, 03:14:19 pm »
Υπάρχουν ορισμένοι απαράβατοι κανόνες, αν θέλεις να λέγεσαι σωστός επαγγελματίας.
1. Δουλεύεις στο φροντιστήριο, σεβόμενος τους όρους του φροντιστηρίου. Αν διαφωνείς σε κάτι, το συζητάς με το αφεντικό. Αν λυθεί, καλώς. Αν δε λυθεί και νομίζεις ότι προσκρούει στις αρχές σου, τα μπογαλάκια σου και δρόμο ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
2. Κάνεις ιδιαίτερα και είσαι αφεντικό του εαυτού σου.
3. Συνδυάζεις φροντιστήριο και ιδιαίτερα βοηθώντας , συχνά, και το φροντιστήριο, συστήνοντάς το σε μαθητές. ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ, ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.
Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Και μια και ορισμένοι θεωρούν σύνηθες και φυσικό αυτό που γίνεται και προς επίρρωσιν χρησιμοποίησαν και ένα ... mixed grill  επίκλησης στην αυθεντία, να προσθέσω και εγώ ότι ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ΄ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΑΚΤΟ (Παπανούτσος) ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:03:50 »

Αποσυνδεδεμένος Εγώ είμαι

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 30, 2010, 03:34:55 pm »
Σχετικά με την αγγελία μπορείς να δημοσιεύσεις στη χρυσή ευκαιρία ,είναι δωρεάν αν το κάνεις μεσω διαδικτύου και είναι για 3 δημοσιεύσεις στην εφημερίδα ,δες το και πιστεύω κάτι θα σου προκύψει,προσωπικα είχα βρει 2ιδιαίτερα πέρυσι .Η περίοδος πάλι ...λιγο πριν ξεκινησουνε τα σχολεία τέλεη Αυγούστου ας πούμε αλλά κυρίως μετα το πρώτο τρίμηνο ,που έχουν λάβει τη λυπητερη των βαθμών και ψάχνουν καθηγητη,ελπίζω να σε βοηθησα

Επειδη εργάζομαι σε φροντιστήριο και μου έχουν δωσει 2 ιδιαίτερα θεωρώ ρίσκο να <<κλέψω>> το μαθητή ,θα κάνει απευθείας αίσθηση ,πως σταματά ξαφνικά;δε δυσφημούμαι και γώ;δεν πρέπει να δώσω εξηγήσεις; το καλό θα ήταν να πληρωνόμασταν παραπάνω στην περίπτωση του ιδιαίτερου αφού δε γίνεται προσωπικα προτιμώ να έχω ένα στεθερο εισόδημα από το φροντιστήριο ,ν αυξάνονται οι ώρες μου και τα συναφή και αν τωρα ερθει μόνος του ο γονιός και μου το ζητήσει τότε το ξανασυζητάμε.Παίζει ρόλο και η γραμμή του φροντιστηρίου αν θέλει να κοροιδεύει τους γονείς ή όχι .....

Αποσυνδεδεμένος stargate

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 30, 2010, 03:36:50 pm »
Υπάρχουν ορισμένοι απαράβατοι κανόνες, αν θέλεις να λέγεσαι σωστός επαγγελματίας.
1. Δουλεύεις στο φροντιστήριο, σεβόμενος τους όρους του φροντιστηρίου. Αν διαφωνείς σε κάτι, το συζητάς με το αφεντικό. Αν λυθεί, καλώς. Αν δε λυθεί και νομίζεις ότι προσκρούει στις αρχές σου, τα μπογαλάκια σου και δρόμο ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
3. Συνδυάζεις φροντιστήριο και ιδιαίτερα βοηθώντας , συχνά, και το φροντιστήριο, συστήνοντάς το σε μαθητές. ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ, ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.
Και μια και ορισμένοι θεωρούν σύνηθες και φυσικό αυτό που γίνεται και προς επίρρωσιν χρησιμοποίησαν και ένα ... mixed grill  επίκλησης στην αυθεντία, να προσθέσω και εγώ ότι ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ΄ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΑΚΤΟ (Παπανούτσος) ;)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 30, 2010, 03:43:06 pm »
Πολύ σωστά. Αλλά έτερον εκάτερον! ;)

Αποσυνδεδεμένος stargate

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 30, 2010, 03:54:04 pm »
καλυτερα να βγαλεις επαγγελματικες καρτες κ να μοιραζεις οπου βρεθεις κ σε οποιον ξερεις, νομιζω ειναι πιο αποτελεσματικο!!! :)

Για να απαντήσω και στο θέμα  :)
Στο κομμάτι με τις κάρτες θα σου πρότεινα να τις παραγγείλεις από το εξωτερικό και να μην τις αγοράσεις από εδώ (με μια έρευνα αγοράς θα δεις ότι ζητάνε πολλά χρήματα για το τίποτα).
Εγώ αγόρασα από εδώ  http://gotprint.net/g/welcome.do και αν εξαιρέσεις ότι κάναν αρκετές μέρες να φτάσουν στην Ελλάδα (περίπου 25 μέρες)
η ποιότητα ήταν πολύ καλή και τα χρήματα πολύ λιγότερα από αυτά που θα ξόδευες εδώ. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας για να ρωτήσεις ότι θέλεις σχετικά με τα προιόντα που διαφημίζουν ή για την κατάσταση της παραγγελίας σου.

Υπάρχει μια περιγραφή για το θέμα αυτό εδώ:
http://www.chgeorge.gr/?p=244 
http://www.chgeorge.gr/?p=266

Άλλο μεγάλο site που έχει αντίστοιχες υπηρεσίες (αλλά δεν το έχω δοκιμάσει) είναι:
http://uk.moo.com/en/products/sample.php
για να μην διαφημίζουμε μόνο ένα  ;)

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 30, 2010, 04:13:27 pm »
βλεπω εχουμε περι πολλου το φροντιστηριο, ενω μεχρι χτες ακομα το κατηγορουσαμε!

Δε μιλαω για φουλ προγραμμα με τις αποδοχες του, αλλα...
οχι, αν ο φροντιστηριαρχης σου δινει 2 ή 4 ωρες την εβδομαδα τοτε πως θα ζησεις? κλέβοντας?
και αν δεν μπορεις να βρεις ευκολα ιδιαιτερο αλλα λογω του φροντιστηριου σου δοθει η ευκαιρια να παρεις 1, 2 ιδιαιτερα τοτε γιατι να μη τα παρεις? Εσυ, ως φιλοτιμος και "ηθικος" οφειλεις να σκεφτεις το συμφερον του φροντιστηριου. Ο φροντιστηριαρχης ομως δεν οφειλει να σκεφτει το πως θα ζησεις?

αφηνω το αλλο, ....ποιο δηλ?
το γεγονος οτι ειμαι αθυρμα και οτι μπορει σημερα να με εχει στη δουλεψη του και αυριο να παρω τον...πουλο!,
οτι με πιεζει, μου ασκει κριτικη, με προσβαλλει, κλπ κλπ για να παρω ψιχουλα!

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιουλίου 30, 2010, 04:17:45 pm »
Και μια και ορισμένοι θεωρούν σύνηθες και φυσικό αυτό που γίνεται και προς επίρρωσιν χρησιμοποίησαν και ένα ... mixed grill  επίκλησης στην αυθεντία, να προσθέσω και εγώ ότι ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ΄ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΑΚΤΟ (Παπανούτσος) ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 30, 2010, 04:19:38 pm από MARKOS »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιουλίου 30, 2010, 04:30:24 pm »
βλεπω εχουμε περι πολλου το φροντιστηριο, ενω μεχρι χτες ακομα το κατηγορουσαμε!

Δε μιλαω για φουλ προγραμμα με τις αποδοχες του, αλλα...
οχι, αν ο φροντιστηριαρχης σου δινει 2 ή 4 ωρες την εβδομαδα τοτε πως θα ζησεις? κλέβοντας?
και αν δεν μπορεις να βρεις ευκολα ιδιαιτερο αλλα λογω του φροντιστηριου σου δοθει η ευκαιρια να παρεις 1, 2 ιδιαιτερα τοτε γιατι να μη τα παρεις? Εσυ, ως φιλοτιμος και "ηθικος" οφειλεις να σκεφτεις το συμφερον του φροντιστηριου. Ο φροντιστηριαρχης ομως δεν οφειλει να σκεφτει το πως θα ζησεις?

αφηνω το αλλο, ....ποιο δηλ?
το γεγονος οτι ειμαι αθυρμα και οτι μπορει σημερα να με εχει στη δουλεψη του και αυριο να παρω τον...πουλο!,
οτι με πιεζει, μου ασκει κριτικη, με προσβαλλει, κλπ κλπ για να παρω ψιχουλα!

Άλλο τα διαόλια που κατεβάζουμε στο φροντιστήριο για όλη την εκμετάλλευση που υφιστάμεθα και άλλο το πώς συμπεριφερόμαστε εμείς με βάση τις αρχές και τις αξίες μας.

Όχι, Μάρκο, ο φροντιστηριάρχης δεν έχει καμιά υποχρέωση να σκεφτεί πώς θα ζήσεις εσύ. Εσύ έχεις υποχρέωση να κάνεις σωστές επιλογές και συμφωνίες και φυσικά έχεις κάθε δικαίωμα να του τη λες, αν παραβιάζει τη συμφωνία σας.

Τον χαρακτηρισμό άθυρμα, όπως και ενεργούμενο, υποχείριο κλπ αρνούμαι να δεχτώ ότι ισχύει για τον καθένα μας. Σαφώς και έχουμε γίνει αντικείμενα εκμετάλλευσης, όπως όλοι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό χώρο, αλλά όχι και να χαρακτηρίσουμε τον εαυτό μας άθυρμα. Πάει πολύ!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 30, 2010, 04:37:11 pm »
Και κάτι τελευταίο. Αν θες να κάνουμε σοβαρή συζήτηση, κλείσε το... Μεταίχμιο! ;)

Αποσυνδεδεμένος sma20

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 30, 2010, 04:48:52 pm »
Γεια σας παιδιά επειδή είμαι καινουρια και σκέφτομαι να κινηθώ και εγώ με καρτούλες και αγγελία σε τοπική εφημερίδα και να έχω και το όνομα μου συνήθως ενοχλούν για να δουν αν έχεις κάνει κάποια έναρξη ή αν δίνεις απόδειξη;Γιατί εντάξει το ότι βάζεις μία αγγελία δε σημαίνει κιόλας ότι βρίσκεις παιδιά.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 30, 2010, 04:51:47 pm »
ποιο.... Μεταιχμιο? (στη δουλεια ειμαι ακομα, τωρα σχολαω...) ;D

κοιταξε, ευκολα και ωραια ειναι ολα αυτα που λες και ετσι πρεπει να ειμαστε,
ομως,...δεν ειναι παντα ετσι και το ξερεις και μιλησα για περιπτωσεις συγκεκριμμενες, φαινομενα που υπαρχουν.

παντα προσπαθω να μπω στη θεση του αλλου και να κρινω εχοντας, αν μπορω και πρεπει να μπορω, στοιχεια θετικης αντιπροσφορας.
δεν φταιμε παντα εμεις, πολλες φορες μας αναγκαζουν προσωπα και καταστασεις να φερομαστε με τροπο διαφορετικο.

τελος, δεν χαρακτηρισα τον εαυτο μας "αθυρμα". ειπα, το πως μπορει αυτος να μας βλεπει. το αν αφησουμε εμεις να μας εκμεταλλευτει ειναι αλλο θεμα.(πιθανον να μη το διατυπωσα σωστα και σε ευχαριστω!!)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 30, 2010, 04:57:46 pm από MARKOS »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182620
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687