0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είστε υπερήφανοι όταν βλέπετε έναν μαθητή του 5 να είναι σε ένα τμήμα με άλλους καλούς μαθητές και να μην μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτόν να τον βοηθήσετε, γιατί θα διαμαρτηρηθεί το υπόλοιπο τμήμα;
Γιατί βοήθησα κάποια παιδιά που θα ήταν χαμένα αν έμενα στο φροντιστήριο.
Εσείς αντίθετα το γενικεύσατε και βγάλατε το συμπέρασμα ότι εγώ θα τράβαγα μαθητές ακόμα και από το σχολείο αν ήμουν διορισμένος. Αυτό και αν το θεωρώ ανήθικο. Μάλλον δεν καταλάβατε τίποτα...
Εγώ κρατάω τα συγχαρητήρια όσων γονιών με ευχαρίστησαν στο τέλος της χρονιάς που τους άνοιξα τα μάτια και έσωσα το παιδί τους.
Γιατί δεν παραδέχεστε ότι υπάρχουν παιδιά που είναι χαμένα από χέρι στο φροντιστήριο και ότι απλά πετάνε τα λεφτά τους;
Παράθεση από: killbill στις Ιουλίου 30, 2010, 09:12:22 amΕίστε υπερήφανοι όταν βλέπετε έναν μαθητή του 5 να είναι σε ένα τμήμα με άλλους καλούς μαθητές και να μην μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτόν να τον βοηθήσετε, γιατί θα διαμαρτηρηθεί το υπόλοιπο τμήμα;Προφανώς εσύ βοηθάς μόνο στα ιδιαίτερα και όχι στην τάξη. Το περιβάλλον της τάξης σου πέφτει βαρύ. Με περισσότερους από έναν μαθητή είναι σίγουρα δύσκολο να κάνεις μάθημα.Αναρωτιέμαι, αν δεν μπορείς να βοηθήσεις τους αδύνατους μαθητές στο φροντιστήριο που έχεις γκρουπάκια με λίγα άτομα τι θα κάνεις στο σχολείο που θα έχεις 30αρια τμήματα?Μην μου πεις θα δίνεις την κάρτα σου
Παράθεση από: killbill στις Ιουλίου 30, 2010, 09:12:22 amΓιατί βοήθησα κάποια παιδιά που θα ήταν χαμένα αν έμενα στο φροντιστήριο.Με το αζημίωτο φυσικά...
Παράθεση από: killbill στις Ιουλίου 30, 2010, 09:12:22 amΕσείς αντίθετα το γενικεύσατε και βγάλατε το συμπέρασμα ότι εγώ θα τράβαγα μαθητές ακόμα και από το σχολείο αν ήμουν διορισμένος. Αυτό και αν το θεωρώ ανήθικο. Μάλλον δεν καταλάβατε τίποτα...Μάλιστα να τραβάς μαθητές από το φροντιστήριο είναι ηθικό δηλαδήκάτι σαν Παραπαιδεία στο τετράγωνο ας πούμε.
Παράθεση από: killbill στις Ιουλίου 30, 2010, 09:12:22 amΕγώ κρατάω τα συγχαρητήρια όσων γονιών με ευχαρίστησαν στο τέλος της χρονιάς που τους άνοιξα τα μάτια και έσωσα το παιδί τους. Φαντάζομαι ότι μαζί με αυτά κρατάς και μερικά χρήματα έτσι?
Παράθεση από: killbill στις Ιουλίου 30, 2010, 09:12:22 amΓιατί δεν παραδέχεστε ότι υπάρχουν παιδιά που είναι χαμένα από χέρι στο φροντιστήριο και ότι απλά πετάνε τα λεφτά τους; Εδώ είναι το μόνο σημείο που συμφωνούμε, ότι τα παιδιά είναι σίγουρα χαμένα από χέρι με καθηγητές σαν και σένα
Υπάρχουν ορισμένοι απαράβατοι κανόνες, αν θέλεις να λέγεσαι σωστός επαγγελματίας. 1. Δουλεύεις στο φροντιστήριο, σεβόμενος τους όρους του φροντιστηρίου. Αν διαφωνείς σε κάτι, το συζητάς με το αφεντικό. Αν λυθεί, καλώς. Αν δε λυθεί και νομίζεις ότι προσκρούει στις αρχές σου, τα μπογαλάκια σου και δρόμο ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.2. Κάνεις ιδιαίτερα και είσαι αφεντικό του εαυτού σου. 3. Συνδυάζεις φροντιστήριο και ιδιαίτερα βοηθώντας , συχνά, και το φροντιστήριο, συστήνοντάς το σε μαθητές. ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ, ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.Τόσο απλά είναι τα πράγματα.Και μια και ορισμένοι θεωρούν σύνηθες και φυσικό αυτό που γίνεται και προς επίρρωσιν χρησιμοποίησαν και ένα ... mixed grill επίκλησης στην αυθεντία, να προσθέσω και εγώ ότι ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ΄ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΑΚΤΟ (Παπανούτσος)
καλυτερα να βγαλεις επαγγελματικες καρτες κ να μοιραζεις οπου βρεθεις κ σε οποιον ξερεις, νομιζω ειναι πιο αποτελεσματικο!!!
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 30, 2010, 03:14:19 pmΥπάρχουν ορισμένοι απαράβατοι κανόνες, αν θέλεις να λέγεσαι σωστός επαγγελματίας. 1. Δουλεύεις στο φροντιστήριο, σεβόμενος τους όρους του φροντιστηρίου. Αν διαφωνείς σε κάτι, το συζητάς με το αφεντικό. Αν λυθεί, καλώς. Αν δε λυθεί και νομίζεις ότι προσκρούει στις αρχές σου, τα μπογαλάκια σου και δρόμο ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.2. Κάνεις ιδιαίτερα και είσαι αφεντικό του εαυτού σου. 3. Συνδυάζεις φροντιστήριο και ιδιαίτερα βοηθώντας , συχνά, και το φροντιστήριο, συστήνοντάς το σε μαθητές. ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ, ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.Τόσο απλά είναι τα πράγματα.Και μια και ορισμένοι θεωρούν σύνηθες και φυσικό αυτό που γίνεται και προς επίρρωσιν χρησιμοποίησαν και ένα ... mixed grill επίκλησης στην αυθεντία, να προσθέσω και εγώ ότι ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ΄ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΑΚΤΟ (Παπανούτσος)
βλεπω εχουμε περι πολλου το φροντιστηριο, ενω μεχρι χτες ακομα το κατηγορουσαμε!Δε μιλαω για φουλ προγραμμα με τις αποδοχες του, αλλα...οχι, αν ο φροντιστηριαρχης σου δινει 2 ή 4 ωρες την εβδομαδα τοτε πως θα ζησεις? κλέβοντας?και αν δεν μπορεις να βρεις ευκολα ιδιαιτερο αλλα λογω του φροντιστηριου σου δοθει η ευκαιρια να παρεις 1, 2 ιδιαιτερα τοτε γιατι να μη τα παρεις? Εσυ, ως φιλοτιμος και "ηθικος" οφειλεις να σκεφτεις το συμφερον του φροντιστηριου. Ο φροντιστηριαρχης ομως δεν οφειλει να σκεφτει το πως θα ζησεις?αφηνω το αλλο, ....ποιο δηλ?το γεγονος οτι ειμαι αθυρμα και οτι μπορει σημερα να με εχει στη δουλεψη του και αυριο να παρω τον...πουλο!,οτι με πιεζει, μου ασκει κριτικη, με προσβαλλει, κλπ κλπ για να παρω ψιχουλα!
Παράθεση από: stargate στις Ιουλίου 30, 2010, 03:36:50 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 30, 2010, 03:14:19 pmΥπάρχουν ορισμένοι απαράβατοι κανόνες, αν θέλεις να λέγεσαι σωστός επαγγελματίας. 1. Δουλεύεις στο φροντιστήριο, σεβόμενος τους όρους του φροντιστηρίου. Αν διαφωνείς σε κάτι, το συζητάς με το αφεντικό. Αν λυθεί, καλώς. Αν δε λυθεί και νομίζεις ότι προσκρούει στις αρχές σου, τα μπογαλάκια σου και δρόμο ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.2. Κάνεις ιδιαίτερα και είσαι αφεντικό του εαυτού σου. 3. Συνδυάζεις φροντιστήριο και ιδιαίτερα βοηθώντας , συχνά, και το φροντιστήριο, συστήνοντάς το σε μαθητές. ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ, ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.Τόσο απλά είναι τα πράγματα.Και μια και ορισμένοι θεωρούν σύνηθες και φυσικό αυτό που γίνεται και προς επίρρωσιν χρησιμοποίησαν και ένα ... mixed grill επίκλησης στην αυθεντία, να προσθέσω και εγώ ότι ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ΄ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΑΚΤΟ (Παπανούτσος)