0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και εγω ανηθικο το θεωρω και δεν το εχω κανει μεχρι στιγμης αλλα δεν μπορω να μην δικαιολογισω και αυτους που το κανουν υπο συνθηκες.η συνειδηση ειναι αυτη που τους ξεχωριζει απο τα ζωα.αν δεν την ειχαν θα ειχαν αδιαφορησει.τωρα αν καποιος το κανει συστηματικα με μονο σκοπο το κερδος τοτε ναι ειναι κατακριτεο και ανηθικο.παντως οπως και ναχει αρπαζεις λιγο απο τον αστακο κακα τα ψεμματα
Παράθεση από: bettina στις Αυγούστου 02, 2010, 02:06:49 amας μην ξεχνιομαστε απο τους πιθηκους καταγομαστε και καπου στο πισω μερος του μυαλου μας κρυβονται τα ζωωδη ενστικτα μας.Αυτό είναι γνωστό λάθος-μύθος. Έχουμε συγγένεια με χιμπατζήδες, ουραγκοτάγκους και γορίλες (κυρίως με αυτά τα 3 είδη), αλλά δεν καταγόμαστε από κάποιο από αυτά. Στην πραγματικότητα έχουμε κάποιους κοινούς προγόνους, και στην πορεία της εξέλιξης διαχωρίστηκαν τα είδη. Αυτά λέει η σημερινή επιστήμη (αύριο μπορεί κάτι να αλλάξει..).Όσον αφορά τα ζωώδη ένστικτα έχεις δίκιο, είναι μέρος της φύσης μας.
ας μην ξεχνιομαστε απο τους πιθηκους καταγομαστε και καπου στο πισω μερος του μυαλου μας κρυβονται τα ζωωδη ενστικτα μας.
Παράθεση από: Landau στις Αυγούστου 02, 2010, 01:14:35 pmΠαράθεση από: bettina στις Αυγούστου 02, 2010, 02:06:49 amας μην ξεχνιομαστε απο τους πιθηκους καταγομαστε και καπου στο πισω μερος του μυαλου μας κρυβονται τα ζωωδη ενστικτα μας.Αυτό είναι γνωστό λάθος-μύθος. Έχουμε συγγένεια με χιμπατζήδες, ουραγκοτάγκους και γορίλες (κυρίως με αυτά τα 3 είδη), αλλά δεν καταγόμαστε από κάποιο από αυτά. Στην πραγματικότητα έχουμε κάποιους κοινούς προγόνους, και στην πορεία της εξέλιξης διαχωρίστηκαν τα είδη. Αυτά λέει η σημερινή επιστήμη (αύριο μπορεί κάτι να αλλάξει..).Όσον αφορά τα ζωώδη ένστικτα έχεις δίκιο, είναι μέρος της φύσης μας.Εγω θα ελεγα οτι εχουμε συγγενεια με αστεροσκονη η πετρες η ψαρια κλπ ....για να μαθαινουμε....
Παράθεση από: manolis2046 στις Αυγούστου 02, 2010, 04:47:54 pmΠαράθεση από: Landau στις Αυγούστου 02, 2010, 01:14:35 pmΠαράθεση από: bettina στις Αυγούστου 02, 2010, 02:06:49 amας μην ξεχνιομαστε απο τους πιθηκους καταγομαστε και καπου στο πισω μερος του μυαλου μας κρυβονται τα ζωωδη ενστικτα μας.Αυτό είναι γνωστό λάθος-μύθος. Έχουμε συγγένεια με χιμπατζήδες, ουραγκοτάγκους και γορίλες (κυρίως με αυτά τα 3 είδη), αλλά δεν καταγόμαστε από κάποιο από αυτά. Στην πραγματικότητα έχουμε κάποιους κοινούς προγόνους, και στην πορεία της εξέλιξης διαχωρίστηκαν τα είδη. Αυτά λέει η σημερινή επιστήμη (αύριο μπορεί κάτι να αλλάξει..).Όσον αφορά τα ζωώδη ένστικτα έχεις δίκιο, είναι μέρος της φύσης μας.Εγω θα ελεγα οτι εχουμε συγγενεια με αστεροσκονη η πετρες η ψαρια κλπ ....για να μαθαινουμε....Μπορείς να λες ό,τι θέλεις, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό Αλήθεια, την αστερόσκονη πως ακριβώς την ορίζεις; Έτσι από περιέργεια