*

Αποστολέας Θέμα: Kαταστρατήγηση 60-40%  (Αναγνώστηκε 25288 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Kαταστρατήγηση 60-40%
« Απάντηση #28 στις: Ιουλίου 29, 2010, 11:20:52 pm »
Μένια γράψε ελληνικούς χαρακτήρες για να διαβάζονται τα μηνύματά σου. :)
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:46:15 »

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιουλίου 30, 2010, 12:03:31 am »

και εν πασει περιπτωση, γινεται ενας διαγωνισμος ΑΣΕΠ και αυτοι που ξεχωριζουν βασει της προκηρυξης πρεπει να διοριζονται αμεσως!
αυτο λεγεται αξιοκρατια......αλλα ειπαμε....εδω ειμαστε στο ΕΛΛΑΝΤΑ!

++++φωνω απολυτα joshua μαζι σου!ειμαι επιτυχουσα στον ασεπ με σειρα 648 και 24,09 μορια και την προηγουμενη χρονια δεν με καλεσαν ουτε αναπληρωτρια αν το 83% δεν ειναι βαθμος για να σε διορισει ή τουλαχιστον να σε στειλει ως αναπληρωτρια σε μια ταξη τι να πω!!εφτυσα αιμα για να πετυχω αυτον τον βαθμο!και σημειωτεον εχω εργαστει 2 χρονια στην ιδιωτικη εκπαιδευση δηλ. δεν ειμαι καμια εντελως ασχετη απο εμπειρια ταξης που απλως τελειωσε μαι σχολη!αγαπω πολυ το επαγγελμα μου αλλα ειμαι τοσο οργισμενη και θλιμμενη με την πληρη αναξιοκρατια που επικρατει.................  :'( πραγματικα η ελλαδα ειναι μια χωρα που με πληγωνει
[/quote]Μα καλα τι νομιζεις οτι επειδη εσυ εισαι στους διοριστεους εισαι πιο ικανη να μπεις σε ταξη απο καποιον που εχει χαμηλοτερη βαθμολογια?ξερεις τι αιμα εχουν φτυσει και  οι 24μηνιτες? να σε πληροφορησω οτι δεν ειναι καθολου ευκολο ουτε να ξενιτευεσαι ουτε να δινεις 2 ασεπ.α..κι αν ηθελες να σουν αναπληρωτρια να ειχες γραψει στον ασεπ του 07 για να αθροιζοντουσαν με τα 24 μορια που εχεις.Αλλα ξερω δεν ειναι ευκολο να πετυχεις σε 2 ασεπ.....

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιουλίου 30, 2010, 12:07:34 am »

και εν πασει περιπτωση, γινεται ενας διαγωνισμος ΑΣΕΠ και αυτοι που ξεχωριζουν βασει της προκηρυξης πρεπει να διοριζονται αμεσως!

++++φωνω απολυτα joshua μαζι σου!ειμαι επιτυχουσα στον ασεπ με σειρα 648 και 24,09 μορια και την προηγουμενη χρονια δεν με καλεσαν ουτε αναπληρωτρια αν το 83% δεν ειναι βαθμος για να σε διορισει ή τουλαχιστον να σε στειλει ως αναπληρωτρια σε μια ταξη τι να πω!!εφτυσα αιμα για να πετυχω αυτον τον βαθμο!και σημειωτεον εχω εργαστει 2 χρονια στην ιδιωτικη εκπαιδευση δηλ. δεν ειμαι καμια εντελως ασχετη απο εμπειρια ταξης που απλως τελειωσε μαι σχολη!αγαπω πολυ το επαγγελμα μου αλλα ειμαι τοσο οργισμενη και θλιμμενη με την πληρη αναξιοκρατια που επικρατει.................  :'( πραγματικα η ελλαδα ειναι μια χωρα που με πληγωνει
Μα καλα τι νομιζεις οτι επειδη εσυ εισαι στους διοριστεους εισαι πιο ικανη να μπεις σε ταξη απο καποιον που εχει χαμηλοτερη βαθμολογια?ξερεις τι αιμα εχουν φτυσει και  οι 24μηνιτες? να σε πληροφορησω οτι δεν ειναι καθολου ευκολο ουτε να ξενιτευεσαι ουτε να δινεις 2 ασεπ.α..κι αν ηθελες να σουν αναπληρωτρια να ειχες γραψει στον ασεπ του 07 για να αθροιζοντουσαν με τα 24 μορια που εχεις.Αλλα ξερω δεν ειναι ευκολο να πετυχεις σε 2 ασεπ.....
[/quote]α..και δεν εισαι στουσ διορεστεουσ τωρα το ειδα

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιουλίου 30, 2010, 12:12:45 am »

Μα καλα τι νομιζεις οτι επειδη εσυ εισαι στους διοριστεους εισαι πιο ικανη να μπεις σε ταξη απο καποιον που εχει χαμηλοτερη βαθμολογια?ξερεις τι αιμα εχουν φτυσει και  οι 24μηνιτες? να σε πληροφορησω οτι δεν ειναι καθολου ευκολο ουτε να ξενιτευεσαι ουτε να δινεις 2 ασεπ.α..κι αν ηθελες να σουν αναπληρωτρια να ειχες γραψει στον ασεπ του 07 για να αθροιζοντουσαν με τα 24 μορια που εχεις.Αλλα ξερω δεν ειναι ευκολο να πετυχεις σε 2 ασεπ.....
α..και δεν εισαι στουσ διορεστεουσ τωρα το ειδα
[/quote]και επειδη εχω εκνευριστει πολυ μ αυτα που λεγονται ,οσο αδικια ειναι για τους διοριστεους τοσο αδικια ειναι και για τους 24μηνες.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΞΙΖΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:46:15 »

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιουλίου 30, 2010, 12:21:38 am »
δεν πιστεύω τα όσα διαβάζω τοση ώρα! ε όχι και να μαλώνουμε κιόλας! μπράβο σε όσους κατάφεραν και εγραψαν καλά και ειναι στους διοριστεους του ΑΣΕΠ. μπράβο όμως και σε όσους ανήκουν στο 24μηνο και δικαιουνται να διοριστούν μια και εχουν πίσω τους 1 και 2 και 3 και ισως και περισσοτερες επιτυχίες στον ΑΣΕΠ και έχουν ...οργώσει την Ελλάδα για να μαζεψουν την προυπηρεσία τους.δεν τίθεται θέμα καταστρατήγησης του 60-40. αυτή είναι η γνώμη μου.
και για να μην παρεξηγηθώ δεν ανήκω ούτε στο 24μηνο ουτε στους διοριστέους του ΑΣΕΠ, ούτε και στο 40%.

Αποσυνδεδεμένος giota.pat.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιουλίου 30, 2010, 12:24:32 am »

[/quote]
Δεν θα σχολιάσω τίποτα άλλο, παρά μόνο αυτό που έχω υπογραμίσει. Μάλλον είσαι ΠΟΛΥ μικρή για να καταλάβεις ότι υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες και υπάρχουν περιπτώσεις ατόμων που δεν μπορούν να δώσουν κάποια στιγμή ΑΣΕΠ. (λόγω ασθενείας δική τους ή δικών τουσ ανθρώπων, εγκυμοσύνες, γέννες κτλ. Ή ετοιμόγεννη θα πας σε άλλη πόλη για να ταλαιπωρηθείς δυο μέρες? Ή καλύτερα κάνε πρόκληση τοκετού νωρίτερα για να μπορέσεις να γράψεις :-X) Μπορεί να έχουν παλαιότερη επιτυχία στον ΑΣΕΠ η οποία χάνεται σύμφωνα με τα όσα ίσχυαν μέχρι πριν λίγο καιρό. Έτσι για να μαθαίνουν οι καινούριοι!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιουλίου 30, 2010, 12:44:05 am »

Δεν θα σχολιάσω τίποτα άλλο, παρά μόνο αυτό που έχω υπογραμίσει. Μάλλον είσαι ΠΟΛΥ μικρή για να καταλάβεις ότι υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες και υπάρχουν περιπτώσεις ατόμων που δεν μπορούν να δώσουν κάποια στιγμή ΑΣΕΠ. (λόγω ασθενείας δική τους ή δικών τουσ ανθρώπων, εγκυμοσύνες, γέννες κτλ. Ή ετοιμόγεννη θα πας σε άλλη πόλη για να ταλαιπωρηθείς δυο μέρες? Ή καλύτερα κάνε πρόκληση τοκετού νωρίτερα για να μπορέσεις να γράψεις :-X) Μπορεί να έχουν παλαιότερη επιτυχία στον ΑΣΕΠ η οποία χάνεται σύμφωνα με τα όσα ίσχυαν μέχρι πριν λίγο καιρό. Έτσι για να μαθαίνουν οι καινούριοι!!!!!
[/quote]ΔΕΝ ειμαι μικρη ουτε καινουργια.Μαλλον δεν καταλαβες τι γραφω .Σιγουρα υπαρχουν ασταθμητοι παραγοντες οπως αυτοι που περιγραφεις,λες να μην τους ξερω?και επισης ξερω οτι οι παλαιοτερες επιτυχιες διαγραφονται για αυτο αναφερθηκα στον ασεπ του 07.Διαβαζε προσεκτικα τι γραφω.

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιουλίου 30, 2010, 12:58:29 am »
εσυ απο ολα οσα εγραψα αυτη  η προταση σου εμεινε?τι κριμα γιατι το θεμα μας ηταν 24μηνο και διοριστεοι β φουρνιας.Μαλλον εσυ θα σαι στους διοριστεους.Εγω παντως δεν ειμαι πουθενα απλα εκφραζω μια αντικειμενικη αποψη

Αποσυνδεδεμένος dimitra68

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιουλίου 30, 2010, 01:23:28 am »
δεν πιστεύω τα όσα διαβάζω τοση ώρα! ε όχι και να μαλώνουμε κιόλας! μπράβο σε όσους κατάφεραν και εγραψαν καλά και ειναι στους διοριστεους του ΑΣΕΠ. μπράβο όμως και σε όσους ανήκουν στο 24μηνο και δικαιουνται να διοριστούν μια και εχουν πίσω τους 1 και 2 και 3 και ισως και περισσοτερες επιτυχίες στον ΑΣΕΠ και έχουν ...οργώσει την Ελλάδα για να μαζεψουν την προυπηρεσία τους.δεν τίθεται θέμα καταστρατήγησης του 60-40. αυτή είναι η γνώμη μου.
και για να μην παρεξηγηθώ δεν ανήκω ούτε στο 24μηνο ουτε στους διοριστέους του ΑΣΕΠ, ούτε και στο 40%.
ΜΠΡΑ
"Δε συμφωνώ με αυτά που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες ό,τι πιστεύεις"

Αποσυνδεδεμένος P_Maria

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιουλίου 30, 2010, 09:15:36 am »
δεν καταλαβαίνω τη λογική μαζί ενωμένοι..κι άλλα τέτοια..
μαζί διαβάσαμε..μαζί ξενυντήσαμε..ο καθένας έκανε και κάνει ότι μπορεί για το δικό του μέλλον..και προοπτική..
οι ψυχοπονιάρηδες 24μηνίτες, 30μηνίτες και λοιπό 40%..ίσως να ψάξουν συμπαράσταση και κατανόηση απο τη υπουργό και να μην 'μαχονται' υπέρ του συλλογικού συμφέροντος..
καταστρατήγηση είναι κάποιος/α να έχει επιτύχει στον ΑΣΕΠ και περιμενέι να δουλέψει..και ίσως να είναι και φέτος εκτός εκπαίδευσης..καθώς δεν θα τους απορροφήσει όλους..
ενώ εσείς δουλεύατε..δουλεύετε..γκρινίζετε..παραπονιέστε..και μάχεστε για συλλογικά δικαιώματα..προκαλώντας σύγχιση και χάος..απαιτείται να φτάσατε στο διορισμό..
αφού είστε υπέρ του κοινού συμφέροντος..προτείνω να μην αναλάβετε υπηρεσία με την καινούργια σχολική χρονιά..να αφήσετε να δουλέψει και κανένας άλλος..
καλή μέρα σε όλους..
''The whole problem with the world is that fools and fanatics are so certain of themselves, but wiser people so full of doubts''  Bertrand Russell

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιουλίου 30, 2010, 09:45:52 am »
Φυσικά και είναι καταστρατήγιση οι 24μηνίτες......αυξάνουν το ποσοστό των επιτυχόντων ΑΣΕΠ που διορίζονται γιατί όλοι είναι επιτυγχόντες.

Προσοχή δεν διορίζονται μόνο οι διοριστέοι διορίζονται και οι απλώς επιτυχόντες ως επιλαχόντες στο 60% .

Ακόμα περισσότερο σύμφωνα με τον νέο Νόμο τα πράγματα έχουν διαφορετική κατεύθυνση....οι παλιές επιτυχίες μετράνε

Και ρωτάω όταν εγώ έγραψα 74,6 % και δεν διορίστηκα και κάποιος σε επόμενο ΑΣΕΠ είχε 73.9 % και είναι διοριστέος στον κλάδο μου ...τι να μου πει ?

τι να μου πει περι αξιοκρατίας ?

Ο νέος νόμος τι λέει ?

Αν δεν θέλετε τον νεο νόμο ο παλιός λέει για ... "πέραν των ποσοστών "

Η μήπως θέλετε ....ούτε τον παλιό ούτε τον νέο ...έναν καινούριο που να λέει αυτό που εμείς λέμε δίκαιο ?

Αποσυνδεδεμένος mauri_agelada

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • οταν η εκπαιδευση παιδευει και τους εκπαιδευτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιουλίου 30, 2010, 10:18:51 am »
o PHYSCIENCE  έβαλε έναν παράγοντα πολύ σημαντικό που όλοι οι ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ του όποιου ΑΣΕΠ απλώς θέλουν να ξεχνουν διότι απλώς δεν τους νοιάζει/!!!!!

αν με τον ίδιο βαθμό τη μία φορά έγραφαν περισσότερο από κάποιους άλλους δε διορίζονταν και την επόμενη καποιος αλλος διοριζόταν με μικρότερο βαθμό από ο,τι οι ίδιοι είχαν γράψει,   θα τους "ετσουζε"   όπως θα λέγαμε απλά!

Γι'αυτό θα ξαναπώ αυτό που ανέφερα!      Άσχετα με το σε ποια κατηγορία βρισκόμαστε, ας σκεφτουμε και το ποιοι ειναι αυτοι που βρισκονται στην αλλη κατηγορια, για ποιο λόγο  βρισκονται εκει, αν δικαιως και αυτοί ανέμεναν και αναμένουν πιθανότατα πριν από πολλους άλλους ένα διορισμό.   Και κυρίως ας μη λέμε αρλουμπες χωρίς να τις σκεφτούμε γιατί έχουμε να πιπιλιζουμε ένα Νόμο που καποιοι χωρίς ιδιαιτερη σκέψη μπορεί και να ψήφισαν,     και να λένε,   "Ααα,   δε με νοιαζει εμενα,  αφου ανήκω σε αυτήν την κατηγορία θέλω να διοριστώ και δε με ενδιαφέρει τιποτα άλλο, και όλα τα άλλα ειναι απλά καταστρατηγηση....μπλα-μπλα-μπλα....!!!!"

καλη σας μερα!
ΠΕ0404
ετσι απλα....

Αποσυνδεδεμένος georgiasamar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Ιουλίου 30, 2010, 10:29:52 am »

[/quote]

ενημερωτικα για οσους βιαζονται να κρινουν δεν εδωσα ασεπ το 07 γιατι απλουστατα δεν ειχα τελειωσει την σχολη μου.....και στον τελευταιο ασεπ τα εδωσα ολα για ολα για το μελλον μου και η βαθμολογια που πετυχα δεν την πετυχα απλα καθημενη στο σπιτι μου να με ταιζει η μαμα και ο μπαμπας αλλα κανοντας 2 δουλειες (δουλευα 12ωρα και ξενυχτησα πολλα βραδια) και οργανωνοντας τον γαμο μου μεσα στον χαμο! και επισης δεν αδικω κανενα ατομο που πηγε αναπληρωτης και μαζεψε προυπηρεσια αλλα με αυτην την βαθμολογια που πετυχα επρεπε να παω τουλαχιστον αναπληρωτρια.τα προηγουμενα χρονια πηγαιναν αναπληρωτες ατομα με λιγοτερα μορια απο μενα και εχουν μια θεση στον πινακα διορισμων. και Ανθη αν διαβαζες προσεκτικα οπως ειπα εχω και εγω εμπειρια 2 χρονων σε ιδιωτικο νηπιαγωγειο, εμπειρια δεν αποκτας μονο ως αναπληρωτρια δεν λεω επειδη εγραψα καλυτερα απο εσενα  διοριστε με κιολας......σημερα ειμαι εγγυος στο πρωτο μου παιδι και η ανεργια ειναι μπροστα μου.......οταν με το καλο ξαναγινει ασεπ εγω δεν ξερω αν θα μπορεσω να διαβασω οπως διαβασα τοτε.

Αποσυνδεδεμένος Υπατία

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιουλίου 30, 2010, 10:56:17 am »
αγαπητή συνάδελφε το ότι οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ έχουν κάνει τεράστια ζημιά εγώ το είχα καταλάβει από περυσι το καλοκαίρι που είχα συμμετάσχει στο δικαστικό αγώνα εναντίον τους(αν και διοριστέα ΑΣΕΠ)αλήθεια εσύ που ήσουν πέρυσι τέτοιο καιρό?
Διάβασε τα μηνύματά μου και θα καταλάβεις πού ήμουν... Ή μάλλον θα θυμηθείς.

ξέρεις και εγώ είμαι καλή χριστιανή σαν και σένα αλλά δεν μπορώ να κλείνω τα μάτια επιλεκτικά σε κάποια θέματα και να θίγω κάποια άλλα όπως κάνεις εσύ!μακάρι να διορίζονταν όλοι αλλά με τις περικοπές που έχουν γίνει αυτό δε γίνεται!

Δεν έκανα καμία δήλωση περί πίστης, θρησκείας και ηθικής. Επικαλέστηκα τη λογική. Και μάλιστα τη δική σου. Με τα δικά σου επιχειρήματα σου ΑΠΕΔΕΙΞΑ ότι ακριβώς επειδή συμμετείχες στην κίνηση κατά του  ΟΑΕΔ δεν μπορεί να θεωρείς ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ότι το 40% δικαιούται αλλά όχι το 24μηνο. Αυτό συνάγεται απ΄την ανάγνωση των δικών σου συλλογισμών.
Επίσης και των δικών μου.
Το μόνο καινούριο επιχείρημά σου είναι ότι, αφού λόγω περικοπών δεν γίνεται, ε ας καεί το 24μηνο (που αντίκειται τους προηγούμενους συλλογισμούς ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ, και κατά δήλωσή σου, πως θεωρείς άδικο να συμπεριληφθεί το 40%, βλέπε ΟΑΕΔ το οποίο ενεργά αντιπάλεψες).
 Η προσθήκη αυτού του επιχειρήματος καταργεί από μόνη της τη συνέπεια του συλλογισμού σου.
Εγώ λέω ότι γίνεται και να μην καεί κανένας. Πράγμα που το θεωρείς ανέφικτο...

εδώ στους 24+ΑΣΕΠ που είχαν σήμερα συνάντηση με το ζόρι ήταν 40 άτομα!δεν μπορώ λοιπόν να είμαι τόσο υπεράνω με ανθρώπους που επαναπαύονται στο ότι κάποιοι άλλοι θα τρέξουν και θα βολευτούν και αυτοι!

Είσαι κατά της πλήρους απορρόφησης του 24μήνου επειδή...επαναπαύεται και καλά να πάθει;
Ή επειδή όπως λέει ο τίτλος του τόπικ καταστρατηγεί το 60-40%;
Ή επειδή τελικά νομίζετε ότι είναι το βολικότερο για την κατηγορία του 60% δεδομένου του ΔΝΤ; Γιατί θα έβγαιναν καλύτερα τα νούμερα για σας (νομίζετε) αν πέταγε έξω αρκετούς 24μηνίτες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν μου απάντησες όμως, η ¨καταστρατήγησ稴 του 60-40%, όπως την αποκαλείτε, έθιγε ή δεν έθιγε τόσα χρόνια ένα σωρό συναδέλφους που είναι στο 24μηνο; Ξαφνικά την ανακαλύψατε φέτος που...θίγει εσάς; Δεν θα ήταν διορισμένο ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από 24μηνίτες ήδη; (Κατά τη δική σου άποψη πάντα)

Στο ζουμί τώρα.
Δεν πρέπει κάποια στιγμή να μπαίνει ένα τέλος στην αναπληρωσωρομισθία και στις ελαστικές σχέσεις εργασίας;
(Κατά τη δική μου άποψη, αυτό είναι το ΚΥΡΙΩΣ ζητούμενο, εκεί στοχεύει η Κυβέρνηση, στην ομηρία όλων μας, κι ένα παράδειγμα καραμπινάτο είναι η εφεύρεση των ΑΜΩ)

την επόμενη φορά λοιπόν που θα φωνάξεις για μαζικούς διορισμούς δες πρώτα πόσοι πραγματικά είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και να τρέξουν(δεν εννοώ από τον υπολογιστή τους)και μετα να μας κάνεις μαθήματα ηθικής!
καλό βράδυ.

Δεν θα πάρω άδεια από κανέναν για να φωνάξω το προφανές... Ότι τα σχολεία χρειάζονται μαζικούς διορισμούς. Έστω κι αν είμαι η τελευταία που θα το λέει. Έστω κι αν η απογοήτευση έχει ¨χτυπήσει κόκκινο¨. Έστω κι αν ο καθένας κοιτάει πως θα γίνει να σωθεί εκείνος και μόνο, την ώρα του ναυαγίου...
Γιατί αυτή είναι η αλήθεια.
Που δεν έχει σχέση με ηθική ή ανηθικότητα, αλλά με την πραγματικότητα της Παιδείας σήμερα. Και ο όποιος διάλογος γίνεται εδώ έχει ακόμη ένα σκοπό (εκτός από το ξεκατίνιασμα, στο οποίο τον υποβαθμίζουν μερικοί, δεν εννοώ εσένα). Να ανταλλάξουμε απόψεις, γνώμες, ιδέες που θα γίνουν ίσως για κάποιους, κάποια στιγμή κινητήριες δυνάμεις  για να μετρηθούμε με την απίστευτη ξεφτίλα στην οποία προσπαθούν να μας ρίξουν τα Υπουργεία τους...
Το ότι έχω αυτή την άποψη, δεν σημαίνει ότι κάνω μαθήματα...ηθικής.

Σου εύχομαι απ΄την ψυχή μου καλό διορισμό k.d.pe03.
Θα έχουμε πολλά να αντιμετωπίσουμε στα σχολεία από Σεπτέμβρη. Σε όποια θέση και να είμαστε...
Και στις ζωές μας επίσης...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144