0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και εν πασει περιπτωση, γινεται ενας διαγωνισμος ΑΣΕΠ και αυτοι που ξεχωριζουν βασει της προκηρυξης πρεπει να διοριζονται αμεσως!αυτο λεγεται αξιοκρατια......αλλα ειπαμε....εδω ειμαστε στο ΕΛΛΑΝΤΑ!
Παράθεση από: georgiasamar στις Ιουλίου 29, 2010, 08:58:17 pmκαι εν πασει περιπτωση, γινεται ενας διαγωνισμος ΑΣΕΠ και αυτοι που ξεχωριζουν βασει της προκηρυξης πρεπει να διοριζονται αμεσως!αυτο λεγεται αξιοκρατια......αλλα ειπαμε....εδω ειμαστε στο ΕΛΛΑΝΤΑ!++++φωνω απολυτα joshua μαζι σου!ειμαι επιτυχουσα στον ασεπ με σειρα 648 και 24,09 μορια και την προηγουμενη χρονια δεν με καλεσαν ουτε αναπληρωτρια αν το 83% δεν ειναι βαθμος για να σε διορισει ή τουλαχιστον να σε στειλει ως αναπληρωτρια σε μια ταξη τι να πω!!εφτυσα αιμα για να πετυχω αυτον τον βαθμο!και σημειωτεον εχω εργαστει 2 χρονια στην ιδιωτικη εκπαιδευση δηλ. δεν ειμαι καμια εντελως ασχετη απο εμπειρια ταξης που απλως τελειωσε μαι σχολη!αγαπω πολυ το επαγγελμα μου αλλα ειμαι τοσο οργισμενη και θλιμμενη με την πληρη αναξιοκρατια που επικρατει................. πραγματικα η ελλαδα ειναι μια χωρα που με πληγωνει
Παράθεση από: Ανθή στις Ιουλίου 30, 2010, 12:03:31 amΠαράθεση από: georgiasamar στις Ιουλίου 29, 2010, 08:58:17 pmκαι εν πασει περιπτωση, γινεται ενας διαγωνισμος ΑΣΕΠ και αυτοι που ξεχωριζουν βασει της προκηρυξης πρεπει να διοριζονται αμεσως!αυτο λεγεται αξιοκρατια......αλλα ειπαμε....εδω ειμαστε στο ΕΛΛΑΝΤΑ!++++φωνω απολυτα joshua μαζι σου!ειμαι επιτυχουσα στον ασεπ με σειρα 648 και 24,09 μορια και την προηγουμενη χρονια δεν με καλεσαν ουτε αναπληρωτρια αν το 83% δεν ειναι βαθμος για να σε διορισει ή τουλαχιστον να σε στειλει ως αναπληρωτρια σε μια ταξη τι να πω!!εφτυσα αιμα για να πετυχω αυτον τον βαθμο!και σημειωτεον εχω εργαστει 2 χρονια στην ιδιωτικη εκπαιδευση δηλ. δεν ειμαι καμια εντελως ασχετη απο εμπειρια ταξης που απλως τελειωσε μαι σχολη!αγαπω πολυ το επαγγελμα μου αλλα ειμαι τοσο οργισμενη και θλιμμενη με την πληρη αναξιοκρατια που επικρατει................. πραγματικα η ελλαδα ειναι μια χωρα που με πληγωνειΜα καλα τι νομιζεις οτι επειδη εσυ εισαι στους διοριστεους εισαι πιο ικανη να μπεις σε ταξη απο καποιον που εχει χαμηλοτερη βαθμολογια?ξερεις τι αιμα εχουν φτυσει και οι 24μηνιτες? να σε πληροφορησω οτι δεν ειναι καθολου ευκολο ουτε να ξενιτευεσαι ουτε να δινεις 2 ασεπ.α..κι αν ηθελες να σουν αναπληρωτρια να ειχες γραψει στον ασεπ του 07 για να αθροιζοντουσαν με τα 24 μορια που εχεις.Αλλα ξερω δεν ειναι ευκολο να πετυχεις σε 2 ασεπ.....
δεν πιστεύω τα όσα διαβάζω τοση ώρα! ε όχι και να μαλώνουμε κιόλας! μπράβο σε όσους κατάφεραν και εγραψαν καλά και ειναι στους διοριστεους του ΑΣΕΠ. μπράβο όμως και σε όσους ανήκουν στο 24μηνο και δικαιουνται να διοριστούν μια και εχουν πίσω τους 1 και 2 και 3 και ισως και περισσοτερες επιτυχίες στον ΑΣΕΠ και έχουν ...οργώσει την Ελλάδα για να μαζεψουν την προυπηρεσία τους.δεν τίθεται θέμα καταστρατήγησης του 60-40. αυτή είναι η γνώμη μου.και για να μην παρεξηγηθώ δεν ανήκω ούτε στο 24μηνο ουτε στους διοριστέους του ΑΣΕΠ, ούτε και στο 40%.
αγαπητή συνάδελφε το ότι οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ έχουν κάνει τεράστια ζημιά εγώ το είχα καταλάβει από περυσι το καλοκαίρι που είχα συμμετάσχει στο δικαστικό αγώνα εναντίον τους(αν και διοριστέα ΑΣΕΠ)αλήθεια εσύ που ήσουν πέρυσι τέτοιο καιρό?
ξέρεις και εγώ είμαι καλή χριστιανή σαν και σένα αλλά δεν μπορώ να κλείνω τα μάτια επιλεκτικά σε κάποια θέματα και να θίγω κάποια άλλα όπως κάνεις εσύ!μακάρι να διορίζονταν όλοι αλλά με τις περικοπές που έχουν γίνει αυτό δε γίνεται!
εδώ στους 24+ΑΣΕΠ που είχαν σήμερα συνάντηση με το ζόρι ήταν 40 άτομα!δεν μπορώ λοιπόν να είμαι τόσο υπεράνω με ανθρώπους που επαναπαύονται στο ότι κάποιοι άλλοι θα τρέξουν και θα βολευτούν και αυτοι!
την επόμενη φορά λοιπόν που θα φωνάξεις για μαζικούς διορισμούς δες πρώτα πόσοι πραγματικά είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και να τρέξουν(δεν εννοώ από τον υπολογιστή τους)και μετα να μας κάνεις μαθήματα ηθικής!καλό βράδυ.