0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εισαι νεο μελος και συγχωρεισαι. Σου μιλησα με πολυ ωραιο τροπο, οπως το συνηθιζω. Θα πρεπει ως νεο μελος να ξερεις,γιατι σιγουρα ΔΕΝ διαβασες τους ορους του pde, πως εδω δεν ειναι οπως στα αλλα. Υπαρχει ο σεβασμος στη αντιθετη αποψη και γνωμη και η ευπρεπεια.λοιπον, παραδεχτηκες οτι υπαρχουν πραγματι και αλλα θεματα. Τοτε γιατι μπηκες για να μας την "πεις"? Αυτο δεν σε τιμα.Οσο για την ορθογραφια, επειδη βλεπω στεκεσαι σε φτηνα επιχειρηματα εγω θα σου αντιταξω πως πανω απο ορθογραφια και γραμματικη ειναι συναδελφε οι τροποι, οι αρχες και η συμπεριφορα που χαρακτηριζουν τη ποιοτητα του ανθρωπου. ψαξτο λιγο και φτιαχτο μονος σου, κερδισμενος σιγουρα θα βγεις....(ειμαστε και εκπ/κοι) επισης, για τη δικη μου ορθογραφια, σου λεω οτι εγω ανηκω στη σχολη του " ψυχαρη" ειμαι οπαδος του ....ψυχαρισμου. Υπαρχει προβλημα?
Το πιο λυπηρό είναι ότι και πολλοί νέοι συνάδελφοι είναι πιο συντηρητικοί από τους παλιούς.. :'(Λες και χτύπησε πρόωρη γήρανση τον κλάδο...
Παράθεση από: eva7 στις Αυγούστου 06, 2010, 01:57:40 pm Το πιο λυπηρό είναι ότι και πολλοί νέοι συνάδελφοι είναι πιο συντηρητικοί από τους παλιούς.. :'(Λες και χτύπησε πρόωρη γήρανση τον κλάδο... το "λες"γιατι το εβαλες;;;; περιττο... αστους να ζοριζονται αυτους...εσυ δροσισου