*

Αποστολέας Θέμα: Δάσκαλος και Τατουάζ.  (Αναγνώστηκε 71818 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
Απ: Δάσκαλος και Τατουάζ.
« Απάντηση #56 στις: Αυγούστου 05, 2010, 08:20:04 pm »
Να ποσθέσω, ότι όποιον δεν το ενδιαφέρει ένα θέμα, γιατί μπορεί να πιστεύει ότι δεν είναι "σοβαρό" ή "χρήσιμο" ('ασχετα αν υπάρχει μία συζήτηση 4 σελίδων), μπορεί πολύ απλά να μην το διαβάσει και ακόμα πιο απλά να μην μπει στον κόπο να απαντήσει και χάσει τον πολύτιμο του χρόνο!
Εμένα, προσωπικά, με ενδιαφέρει να διαβάζω απόψεις συναδέλφων, άσεχετα αν διαφωνώ ή συμφωνώ μαζί τους, για διάφορα θέματα που θεωρούνται είτε "ενδιαφέροντα" (βλ. διορισμοί) είτε "χαζά" (βλ. παρόν θ'εμα)!
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:24:37 »

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Αυγούστου 05, 2010, 08:36:34 pm »
εισαι νεο μελος και συγχωρεισαι. Σου μιλησα με πολυ ωραιο τροπο, οπως το συνηθιζω. Θα πρεπει ως νεο μελος να ξερεις,γιατι σιγουρα ΔΕΝ διαβασες τους ορους του pde, πως εδω δεν ειναι οπως στα αλλα. Υπαρχει ο σεβασμος στη αντιθετη αποψη και γνωμη και η ευπρεπεια.

λοιπον, παραδεχτηκες οτι υπαρχουν πραγματι και αλλα θεματα. Τοτε γιατι μπηκες για να μας την "πεις"? Αυτο δεν σε τιμα.
Οσο για την ορθογραφια, επειδη βλεπω στεκεσαι σε φτηνα επιχειρηματα εγω θα σου αντιταξω πως πανω απο ορθογραφια και γραμματικη ειναι συναδελφε οι τροποι, οι αρχες και η συμπεριφορα που χαρακτηριζουν τη ποιοτητα του ανθρωπου.

ψαξτο λιγο  ;) και φτιαχτο μονος σου, κερδισμενος σιγουρα θα βγεις....(ειμαστε και εκπ/κοι)

επισης, για τη δικη μου ορθογραφια, σου λεω οτι εγω ανηκω στη σχολη του " ψυχαρη" ειμαι οπαδος του ....ψυχαρισμου. Υπαρχει προβλημα?

Μαρκο εγραψες παλι... :D

Ερωδιός

• Επισκέπτης
« Απάντηση #58 στις: Αυγούστου 06, 2010, 12:15:30 am »
Σου είμαι ευγνώμων για τη συγχώρεση, φίλε MARKOS. Τι να κάνω, νέος είμαι... Θα παλιώσω κι εγώ, το στραβάδι, και θα μάΘω τους κανόνες καλής συμπεριφοράς. Προς το παρόν, χτυπάω μια προσοχή στον παλιό σαν ένδειξη συμμόρφωσης, αλλά και συναδελφικότητας. :)

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #59 στις: Αυγούστου 06, 2010, 01:34:50 pm »
τι ωραιιιιες σκηνεεεεες!!!!! :)ετσι πρωτα και πανω απ ολα...επιπεδο... ;) ;D
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:24:37 »

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Αυγούστου 06, 2010, 01:46:25 pm »
Παρακολούθησα τη συζήτησή σας στο ξεκάρφωτο αλλά χάρηκα γιατί προβληματιζόμουν κι εγώ για το ίδιο θέμα. Έχω τατουάζ εδώ και χρόνια και πάντα φοβόμουν μήπως φανεί στην αίθουσα. Στο εξωτερικό που γνωρίζω από την αδερφή μου απαγορεύεται να έχει ο καθηγητής τατουάζ σε εμφανές σημείο :-\ Προσωπικά αδιαφόρησα και στο δικό μου σχολείο πήγαινα και με all-star και με μαύρα νύχια..και με μπλουζάκι sex pistols (κρυμμένο μέσα στη ζακετούλα) :'(..Θυμάμαι τα νιάτα μου..τι να κάνω..Οι συνάδελφοι δεν ξέρω εάν το σχολίσαν δυσμενώς..Ξέρω όμως ότι σε συνάδελφό μου ο δικός της διευθυντής της την είπε για νύχια και μπλούζα..Αθάνατη κομπλεξική και σεμνότυφη ελληνική κοινωνία..Και παιδεία!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #61 στις: Αυγούστου 06, 2010, 01:51:37 pm »
κοιτα καλο ειναι να μην προκαλουμε με την εμφανιση μας...οι περισσοτεροι απο μας τα ταττου τα εχουμε σε μερη που μπορουν να καμουφλαριστουν  ;) στο προσωπο ας πουμε κανενας ακομα δεν εχει τολμησει(νομιζω)....οσο για τα ρουχα το θεμα ειναι να μη ν σοκαρεις τον διευθυντη ,τα παιδια δε νομιζω οτι σοκαρονται...το αντιθετο θα ελεγα...μη ξεχναμε και το γνωστο...σε παμε που ειχαν πει τα πιτσιρικια επειδη απλα ο παπας τους ειπε ελατε οπως ειστε...αλλιως κανε υπομονη μεχρι να βγουν ολοι οι νυν διευθυντες σε ....συνταξη... ;D ;D
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Αυγούστου 06, 2010, 01:57:40 pm »
 Το πιο λυπηρό είναι ότι και πολλοί νέοι συνάδελφοι είναι πιο συντηρητικοί από τους παλιούς.. :'(Λες και χτύπησε πρόωρη γήρανση τον κλάδο... :'(

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #63 στις: Αυγούστου 06, 2010, 01:59:34 pm »
Το πιο λυπηρό είναι ότι και πολλοί νέοι συνάδελφοι είναι πιο συντηρητικοί από τους παλιούς.. :'(Λες και χτύπησε πρόωρη γήρανση τον κλάδο... :'(
το "λες"γιατι το εβαλες;;;;  περιττο... ;D ;D αστους να ζοριζονται αυτους...εσυ δροσισου ;)
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Αυγούστου 06, 2010, 02:03:21 pm »
το "λες"γιατι το εβαλες;;;;  περιττο... ;D ;D αστους να ζοριζονται αυτους...εσυ δροσισου ;)

;)

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Αυγούστου 06, 2010, 02:28:40 pm »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #66 στις: Αυγούστου 06, 2010, 02:57:22 pm »
βρε αγαθη μη παιρνεις τα ακρα...και εγω μανα ειμαι και οταν ο μικρος παει στο σχολειο(αμην και ποτε.. ;D :P) δε θα κοιταξω το φαινεσθαι της δασκαλας εκτος πια,αν σκασει με μαυρα ρουχα,μαυρο μακιγιαζ και αναποδους σταυρους...αν κανει καλα τη δουλεια της και μαθαινει ο μικρος μου τοτε δεν θα εχω κανενα προβλημα ακομα κι αν εχει σκουλαρικι στη μυτη ή στο φρυδι...μη παμε στα ακρα...ουτε βεβαια θα ηθελα να δω μια δασκαλα με πατομπουκαλα αυταρχικο κοτσο και αυστηρο ταγιερ...μονο που το εγραψα αγχωθηκα...μακρια απο μας η Frau Helga... ;) ;D ;D
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Αυγούστου 06, 2010, 05:51:11 pm »
Διαβασα ολες τις συζητησεις και το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι ενω το θεμα ειναι ενα αναλαφρο, κοινωνικο θεμα ,με περιθωρια χιουμορ και σιγουρα ανοικτο σε διαφορετικες αποψεις, η εμφανιση καποιων νευρικοψυχακηδων που ψαχνουν με τι θα αρπαχτουν σημερα ηταν παλι παρουσα. Εγω θα ελεγα να μη σας προβληματιζουν τα τατουαζ η τα σκουλαρικια και να αρχισετε να συνειδητοποιειτε οτι σε καθε σχολειο θα υπαρχει τουλαχιστον ενας τετοιος ο οποιος θα μπαινει στην ταξη κ θα διαμορφωνει παιδικους χαρακτηρες ενω στο διαλειμμα θα αναρρωτιεται μηπως θα ειστε εσεις σημερα που θα του φτιαξετε την ημερα( θα του δωσετε δηλ. τη χαρα να νευριασει)... 

Αποσυνδεδεμένος DM

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Αυγούστου 07, 2010, 04:25:55 pm »
Γειά σας! Είμαι νέο μέλος και ψάχνοντας έπεσα σε αυτήν εδώ την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Νομίζω ότι δεν είναι και τόσο απλό ή ανάλαφρο το θέμα όσο φαίνεται. Διάβασα σε προηγούμενα μηνύματα κάποιες αναφορές για συντηρητισμό ορισμένων νέων δασκάλων...
Όλοι έχουμε διαπιστώσει πως οι έφηβοι έχουν μια τάση μιμητισμού των μεγαλύτερων (γονιών, καθηγητών, καλλιτεχνών κλπ). Για παράδειγμα, πριν λίγες μέρες διάβασα στον τύπο για μια έρευνα που αποκάλυπτε κάτι προφανές: τα περισσότερα παιδιά γονιών που είναι καπνιστές καπνίζουν και αυτά. Δείτε την εδώ:
http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=1&articleID=10233&la=1
Περιμένουμε τώρα μια ανάλογη έρευνα για τα τατουάζ των εφήβων! Πέρα από την πλάκα, καλό είναι να "τσιμπάμε" τέτοια θεματάκια και, όποτε ο χρόνος μας το επιτρέπει, να ανοίγουμε μια σύντομη συζήτηση με τα παιδιά στην τάξη. Είναι πολύ σημαντικό αυτό γιατί πολλοί γονείς σήμερα δεν συζητούν με τα παιδιά τους. Ας το κάνουμε λοιπόν εμείς και, κατά τη γνώμη μου, αυτό που πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν είναι ότι το καθένα έχει τη δική του προσωπικότητα και ότι μπορεί να πετύχει την αυτοεκτίμησή του χωρίς κατ' ανάγκη να αντιγράφει ή να μιμείται κάποιον άλλον.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 07, 2010, 10:09:04 pm από DM »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Αυγούστου 07, 2010, 04:44:21 pm »
DM πολυ σωστα μιλας. και ετσι πρεπει να ειναι. Ομως, για να μιλησω εγω στους μαθητες μου για τατουαζ πρεπει εγω ο ιδιος να μην ειμαι "γεματος""ζωγραφισμενος" απο τα νυχια μεχρι το λαιμο. Το μετρο και η σοβαροτητα πρεπει να χαρακτηριζει πρωτα εμας για να μπορουμε να περάσουμε και στους μαθητες αυτα που θελουμε.
προσωπικα εχω τατουαζ στο μπρατσο αλλα δεν ειναι κατι που προκαλει.

καλως ορισες στη παρεα !!!
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 07, 2010, 04:45:56 pm από MARKOS »
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473