0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
προσωπικά κάτι τέτοιο θα με σόκαρε (κι ας φοράει γραβάτα ) αλλά μάλλον δεν μιλάμε -προς το παρόν τουλάχιστον- για τέτοια τατουάζ.
Παναγίτσα μου!!! Ο
Ναι το λεω μια χαρα.οπως και ολα τα γραμματα. ;DΚαι ειμαι ΠΕ70.Το ρ ειναι καθαροτατο και αλλαζει μονο οταν μιλαω γαλλικα.Δεν εννοω σκουλαρικι στη γλωσσα παντως αλλα αυτο που ειναι γνωστο ως bite snake.Δηλαδη στα χειλη!Αλλα και στη γλωσσα που ειχα παλαιοθεν,ουτε εκει επηρεαζε!Μια χαρα πεντακαθαρα μιλουσα!
Κοινώς λοιπόν jak13 όποιος δεν γουστάρει αυτό που κάνουμε είναι πουριτανός, κομπλεξικός κλπ! Δεν μπορώ να πω δημοκρατικότατο...Πάντως στα 25 μου ήθελα πολύ να κάνω τατού αλλά δε μου άρεζε που το μαύρο ξεθώριαζε και γίνοταν μπλε και έμοιαζε πολύ παρακμιακό..και ούτε μου αρέσει η ιδέα τα παιδιά μου να συνδέουν την ομορφιά με τον πόνο...Κάτι τέτοιες ώρες σκέφτομαι αυτό που έιπε ο Αινσταιν για την βλακεία και το σύμπαν και δεν χρειάζεται να πω περισσότερα...
Όσο για την ευθύνη της οικογένειας....είναι τεράστια! Στο νηπιαγωγείο που ήμουν πριν κάποια χρόνια (σε ακριτικό νησί) κάθε μέρα τα κοριτσάκια ερχόταν με τακούνια (ω ναι υπάρχουν παιδικά τακούνια) και με μακιγιάζ που, εγώ τουλάχιστον δεν κάνω ούτε για να βγω το βράδυ έξω! Οι γονείς τα ενθάρρυναν και αντέδρασαν πολύ άσχημα όταν κάναμε παρατήρηση! Κατέφυγαν μέχρι και στον προϊστάμενο, κάνοντας παράπονα ότι επιβάλουμε παράλογους κανόνες......