*

Ψηφοφορία

Σωματείο αναπληρωτών με προϋπηρεσία στον κλειδωμένο πίνακα διορισμών

Επιθυμώ να γίνω μέλος ενός τέτοιου σωματείου
97 (81.5%)
Δεν επιθυμώ
22 (18.5%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 118

Αποστολέας Θέμα: Όσοι μένουν στον κλειδωμένο πίνακα διορισμού  (Αναγνώστηκε 64745 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gvardal

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Όσοι μένουν στον κλειδωμένο πίνακα διορισμού
« Απάντηση #42 στις: Αυγούστου 04, 2010, 02:10:52 am »
οργανωνεται ήδη κατι υπαρχει αναλογο θεμα εδω στο pde ψαξτε το  λιγο δεν θυμαμαι ακριβως για να σας πω

Ακριβώς. Αν ρίξετε μια ματιά στην κεντρική σελίδα θα δείτε ότι υπήρχε κάλεσμα για σήμερα στα γραφεία της ΟΛΜΕ.
Είχε καλεστεί από την Παρασκευή χωρίς να είμαστε βέβαιοι για το πότε θα βγει η εγκύκλιος. Το timing αποδείχθηκε
υπέρ μας ώστε να μπει ένας πρώτος σχεδιασμός για το πως θα αντιδράσουμε άμεσα. Εγώ βρίσκομαι στην Κρήτη και
δυστυχώς δεν μπόρεσα να ανέβω. Πρέπει πάντως να μας γίνει συνείδηση ότι μέσω διαδικτύου δεν γίνεται δουλειά.
Πρέπει να κινητοποιηθούμε άμεσα και με όποιο τρόπο μπορούμε.

Θα βγει όπως μου είπαν κείμενο με το τι αποφασίστηκε και θα ενημερώνει για τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:41:32 »

Αποσυνδεδεμένος anastasia2010

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Αυγούστου 04, 2010, 02:24:52 am »
οργανωνεται ήδη κατι υπαρχει αναλογο θεμα εδω στο pde ψαξτε το  λιγο δεν θυμαμαι ακριβως για να σας πω

Ακριβώς. Αν ρίξετε μια ματιά στην κεντρική σελίδα θα δείτε ότι υπήρχε κάλεσμα για σήμερα στα γραφεία της ΟΛΜΕ.
Είχε καλεστεί από την Παρασκευή χωρίς να είμαστε βέβαιοι για το πότε θα βγει η εγκύκλιος. Το timing αποδείχθηκε
υπέρ μας ώστε να μπει ένας πρώτος σχεδιασμός για το πως θα αντιδράσουμε άμεσα. Εγώ βρίσκομαι στην Κρήτη και
δυστυχώς δεν μπόρεσα να ανέβω. Πρέπει πάντως να μας γίνει συνείδηση ότι μέσω διαδικτύου δεν γίνεται δουλειά.
Πρέπει να κινητοποιηθούμε άμεσα και με όποιο τρόπο μπορούμε.

Θα βγει όπως μου είπαν κείμενο με το τι αποφασίστηκε και θα ενημερώνει για τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν

Μπορείς σε παρακαλώ όταν έχεις νεότερα να μας ενημερώσεις;;;;

Αποσυνδεδεμένος gvardal

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Αυγούστου 04, 2010, 02:33:32 am »
Σίγουρα απλά επειδή δεν ήμουν στη συνάντηση δε θα ήθελα να μεταφέρω εγώ τι ειπώθηκε αλλά κάποιος που  ήταν παρών. Δεν είναι ώρα για να παίζουμε το χαλασμένο τηλ. Μέχρι τώρα πάντως όλα τα καλέσματα και οι κινήσεις μας σαν Συντονιστική Επιτροπή Διοριστέων ήταν ανοιχτά και δημοσιεύονταν σε alfavita και pde. Έτσι και τώρα θα βγει φαντάζομαι ένα ενημερωτικό δελτίο που θα ενημερώνει για τις επόμενες κινήσεις.

Αυτό που μπορώ να πάντως με σιγουριά είναι ότι δε θα μείνουμε στη διεκδίκηση αποκλειστικά μέσω προσφυγής αλλά θα καλέσουμε και σε κινητοποιήσεις. Όποιος θέλει ας στείλει mail στο dioristeoi@gmail.com ή στο dioristeoi10@googlegroups.com να τον προσθέσω στη mailing list να ενημερώνεται πιο άμεσα. Όσο μπορώ θα τα γράφω και στο forum αλλά καλύτερα έχετε το νου σας για οποιοδήποτε κάλεσμα

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Αυγούστου 04, 2010, 08:41:39 am »
Nα διευκρινήσω κάτι,επειδή βλέπω άλλα λέει ο τίτλος του θέματος και άλλα κουβεντιάζετε εσείς εδώ.
Ο τίτλος του θέματος λέει "όσοι μένουν στον κλειδωμένο πίνακα διορισμού" κι εσείς εδώ κουβεντιάζετε  για 24μηνίες και 30μηνίτες κτλ.
Όσοι έχουν πραγματική προυπηρεσία δε βρίσκονται στον πίνακα διορισμών? Λέω εγώ τώρα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:41:32 »

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Αυγούστου 04, 2010, 09:00:30 am »
παιδιά να πιέσουμε όσοι ήταν να διοριστούμε το 2010-2011 ....η γυναίκα μου φιλόλογος λογικά το 2010-2011 συμπλήρωνε 24μηνο και διοριζόταν.....δε μπορεί να φθάνουμε τόσα κοντά και το ΠΑΣΟΚ να μας κάνει ηλεκτροΣΟΚ....

πρέπει να αγωνιστούμε και αυτοί που φθάσαμε κοντά γιατί είμαστε και οι πιο αδικημένοι. Τι θα κερδίσουμε εμείς ....2 χρόνια ακόμα αναπλήρωσης και μετά............................το χάος........Ας οργανωθούμε να κάνουμε προσφυγές και να πιέσουμε για μεγαλύτερη μεταβατική...άλλωστε το μνημόνιο λέει 1:1 αν έχουν φύγει 2000 φιλόλογοι που λένε κάποιοι στις διευθύνσεις ε τότε θα πρέπει να διορίσει 2000 για του χρόνου όμως μένουν μόνο 330 περίπου για διορισμό......Ας το διεκδικήσουμε.....να ζητήσουμε εφαρμογή του μηνομονίου....για το 1:1.......λέτε να ζητήσουμε και την παρέμβαση του ΔΝΤ??????? πλάκα κάνω....

πάντως αφου το μνημόνιο είναι νόμος του κράτους και όρίζει 1:1 μπορούμε να απαιτήσουμε εφαρμογή και περισσότερους διορισμούς......δε ζητάμε κάτι παράνομο....Εξάλλου τα κενά λόγω συντάξεων θα φανούν του χρόνου και σκεφτείτε ότι την επόμενη χρονιά θα φύγουν άλλοι 8000-10000.......

Αποσυνδεδεμένος tinakipe17

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 82 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Αυγούστου 04, 2010, 09:10:25 am »
Nα διευκρινήσω κάτι,επειδή βλέπω άλλα λέει ο τίτλος του θέματος και άλλα κουβεντιάζετε εσείς εδώ.
Ο τίτλος του θέματος λέει "όσοι μένουν στον κλειδωμένο πίνακα διορισμού" κι εσείς εδώ κουβεντιάζετε  για 24μηνίες και 30μηνίτες κτλ.
Όσοι έχουν πραγματική προυπηρεσία δε βρίσκονται στον πίνακα διορισμών? Λέω εγώ τώρα.
καλημερα ΤΕΜ.ολες οι κατηγοριες ειναι εδω μεσα.ολοι μαζι πρεπει να κανουμε προσφυγη.και ασεπ60% που μεινανε παρα πολλοι εκτος,και 40% και 24μηνο και 30μηνο.ΟΛΟΙ οσοι κατωχηρωναμε φετοσ δικαιωμα διορισμου.ελα και εσυ.οσο πιο πολυ τοσο καλυτερα.τωρα πρεπει να ειμαστε ενωμενοι και να κινηθουμε συλλογικα.δες τουσ φιλολογους που εχουν συντονιστικο οργανο....κερδισαν και παραπανω ατομα απο οτι περιμεναν...οχι σαν εμας που σκοτωνομαστε μεταξυ μας.ΤΩΡΑ ολοι μαζι.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος wildness

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Αυγούστου 04, 2010, 09:53:53 am »
Εγώ πάντως νιώθω μεγάλη απελπισία..
Δεν έχω συμπληρώσει 24 μήνες προυπηρεσίας και ήταν να διοριστώ φέτος από το 40% του πίνακα για ΠΕ20. Τελικά παίρνουν μόνο 2 άτομα από τα 16 που έπρεπε να πάρουν και δεν μπορώ να κάνω ούτε την αίτηση διορισμού...Μπορώ να δικεκδικήσω κάτι? Ή έχουν περισσότερες πιθανότητες αυτοί που μπορούν να κάνουν την αίτηση?
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 04, 2010, 10:12:48 am από wildness »

Αποσυνδεδεμένος marcy

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Αυγούστου 04, 2010, 09:57:26 am »
Δεν έχω συμπληρώσει 24 μήνες προυπηρεσίας και ήταν να διοριστώ φέτος από το 40% του πίνακα για ΠΕ20. Τελικά παίρνουν μόνο 2 άτομα και δεν μπορώ να κάνω ούτε την αίτηση διορισμού...Μπορώ να δικεκδικήσω κάτι? Ή έχουν περισσότερες πιθανότητες αυτοί που μπορούν να κάνουν την αίτηση?

Στην ίδια μοιρα είμαι και εγώ, αλλά από ΠΕ60. Τι μπορούμε να κάνουμε;
Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

Αποσυνδεδεμένος kxrysa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 04, 2010, 10:30:13 am »
Δεν έχω συμπληρώσει 24 μήνες προυπηρεσίας και ήταν να διοριστώ φέτος από το 40% του πίνακα για ΠΕ20. Τελικά παίρνουν μόνο 2 άτομα και δεν μπορώ να κάνω ούτε την αίτηση διορισμού...Μπορώ να δικεκδικήσω κάτι? Ή έχουν περισσότερες πιθανότητες αυτοί που μπορούν να κάνουν την αίτηση?

Στην ίδια μοιρα είμαι και εγώ, αλλά από ΠΕ60. Τι μπορούμε να κάνουμε;
δυστυχως δεν θα καταφερουμε τιποτα. η Κα υφυπουργος μιλησε και λαλησε πρωι πρωι και ειπε οτι το στοιχημα θα το κερδισει. οι προσληψεις ειναι ικανοποιητικες, δεν υπαρχουν χρηματα, περιορισε τις αποσπασεις, κτλκτλκτλ. Δυσκολα  τα πραγματα. πραγματικα τοσα χρονια στην εκπαιδευση (11) και τοση κακια για τους εκπαιδευτικους δεν εχει ξαναδειξει το υπουργειο.
Αγάπα αυτό που έχεις τώρα που είναι κοντά σου πριν σε διδάξει η ζωή να το αγαπήσεις όταν θα είναι μακρυά σου....

Αποσυνδεδεμένος mariagal

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 04, 2010, 10:51:14 am »
Αυτοι που εφαγαν την μεγαλυτερη κατραπακια ειναι οσοι θα διοριζονταν του χρονου,οι φετινοι σε 1η2 χρονια θα διοριστουν,μια φορα τον διορισμο τους δεν τον χανουν,εγω ομως φετος εκλεισα σχεδον 20 μηνες και ημουν για διορισμο του χρονου.Εμεις ολοι θα παμε στο αναθεμα,ξανα ΑΣΕΠ και με τελειως αλλο σκηνικο απαυτο που ξεραμε.Ηλπιζα οτι η Δ.δεν θα πειραζε το 24μηνο σαν νομο γιατι ταυτιζεται με το σκεπτικο της αφου προυποθετει ΑΣΕΠ αλλα και θα εδινε ενα κινητρο να παει καποιος αναπληρωτης,αυτη ομως δεν αφησε τιποτα ορθιο και μαλλον αυτος ηταν εξαρχης ο στοχος της κι οχι ο εξορθολογισμος των προσληψεων.

Στη ίδια κατηγορία ανήκω και εγώ...........και όλοι όσοι βρίσκονται στους πίνακες διοριστέων.....ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ........με τον ίδιο τρόπο..........εφόσον έχουμε πολλαπλές επιτυχίες στον ΑΣΕΠ......πρέπει μην ξαναδώσουμε ΑΣΕΠ.........πόσες φορές θα αποδείξουμε ότι είμαστε γνώστες του αντικειμένου που σπουδάσαμε!!!!!!!!!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Αυγούστου 04, 2010, 10:53:57 am »
το ιδιο εγινε και το 97 με τον Αρσενη.Δεν ξερω ομως αρκετες λεπτομερειες.Θα μιλησω με παλιους που τοτε εκαναν δικαστηριο και τελικα διορισε οσους ηταν μεσα στους πινακες μεχρι τα 16μορια.

Εξ όσων γνωρίζω, η ρύθμιση του 16μήνου,δεν έγινε ως συμμόρφωση σε δικαστική απόφαση,αλλά σε συννενόηση με το ΥΠΕΠΘ κατόπιν πιέσεων των εκπαιδευτικών.
Θα αποτελούσε το μεταβατικό στάδιο.
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Αυγούστου 04, 2010, 10:57:22 am »
καλημερα ΤΕΜ.ολες οι κατηγοριες ειναι εδω μεσα.ολοι μαζι πρεπει να κανουμε προσφυγη.και ασεπ60% που μεινανε παρα πολλοι εκτος,και 40% και 24μηνο και 30μηνο.ΟΛΟΙ οσοι κατωχηρωναμε φετοσ δικαιωμα διορισμου.ελα και εσυ.οσο πιο πολυ τοσο καλυτερα.τωρα πρεπει να ειμαστε ενωμενοι και να κινηθουμε συλλογικα.δες τουσ φιλολογους που εχουν συντονιστικο οργανο....κερδισαν και παραπανω ατομα απο οτι περιμεναν...οχι σαν εμας που σκοτωνομαστε μεταξυ μας.ΤΩΡΑ ολοι μαζι.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εννοώ ότι στον πίνακα διορισμών δεν είναι μόνο όσοι κατοχυρώνουν δικαιώμα διορισμού,αλλά και όσοι τρέχουν 5 και 6 χρόνια ωρομίσθιοι.
Αυτούς τους ξεγράψαμε τελείως?

Αποσυνδεδεμένος marcy

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Αυγούστου 04, 2010, 10:58:50 am »
θα ήθελα να ρωτήσω, σκέφτεται κανείς να κάνει τα χαρτιά του αν και δεν έχει δικαίωμα αίτησης;; Αναφέρομαι σε όσους δεν έχουν συμπληρώσει 24μηνο ούτε είναι διοριστέοι ΑΣΕΠ ,αλλά με 40%. Το ξέρω δεν θα καταφέρουμε κάτι , απλά μήπως χρειαστεί για τυχόν μαζική προσφυγή!  
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 04, 2010, 11:03:39 am από mary_c »
Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

Αποσυνδεδεμένος kxrysa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Αυγούστου 04, 2010, 11:02:25 am »

Εννοώ ότι στον πίνακα διορισμών δεν είναι μόνο όσοι κατοχυρώνουν δικαιώμα διορισμού,αλλά και όσοι τρέχουν 5 και 6 χρόνια ωρομίσθιοι.
Αυτούς τους ξεγράψαμε τελείως?
και φυσικα κανεις δεν ξεχνα κανεναν. ειτε 1 χρονο ειτε 10 χρονια , τα μορια τα μαζευεις. το φυσαμε και δεν κρυωνει....  δεν μας αφησαν σταγονα αιμα μεσα μας......ΑΙΣΧΟΣ.....
Αγάπα αυτό που έχεις τώρα που είναι κοντά σου πριν σε διδάξει η ζωή να το αγαπήσεις όταν θα είναι μακρυά σου....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182818
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)