Σύνολο ψηφοφόρων: 118
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οργανωνεται ήδη κατι υπαρχει αναλογο θεμα εδω στο pde ψαξτε το λιγο δεν θυμαμαι ακριβως για να σας πω
Παράθεση από: maraki28 στις Αυγούστου 03, 2010, 08:02:26 pmοργανωνεται ήδη κατι υπαρχει αναλογο θεμα εδω στο pde ψαξτε το λιγο δεν θυμαμαι ακριβως για να σας πωΑκριβώς. Αν ρίξετε μια ματιά στην κεντρική σελίδα θα δείτε ότι υπήρχε κάλεσμα για σήμερα στα γραφεία της ΟΛΜΕ.Είχε καλεστεί από την Παρασκευή χωρίς να είμαστε βέβαιοι για το πότε θα βγει η εγκύκλιος. Το timing αποδείχθηκευπέρ μας ώστε να μπει ένας πρώτος σχεδιασμός για το πως θα αντιδράσουμε άμεσα. Εγώ βρίσκομαι στην Κρήτη και δυστυχώς δεν μπόρεσα να ανέβω. Πρέπει πάντως να μας γίνει συνείδηση ότι μέσω διαδικτύου δεν γίνεται δουλειά. Πρέπει να κινητοποιηθούμε άμεσα και με όποιο τρόπο μπορούμε. Θα βγει όπως μου είπαν κείμενο με το τι αποφασίστηκε και θα ενημερώνει για τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν
Nα διευκρινήσω κάτι,επειδή βλέπω άλλα λέει ο τίτλος του θέματος και άλλα κουβεντιάζετε εσείς εδώ.Ο τίτλος του θέματος λέει "όσοι μένουν στον κλειδωμένο πίνακα διορισμού" κι εσείς εδώ κουβεντιάζετε για 24μηνίες και 30μηνίτες κτλ.Όσοι έχουν πραγματική προυπηρεσία δε βρίσκονται στον πίνακα διορισμών? Λέω εγώ τώρα.
Εγώ πάντως νιώθω μεγάλη απελπισία..Δεν έχω συμπληρώσει 24 μήνες προυπηρεσίας και ήταν να διοριστώ φέτος από το 40% του πίνακα για ΠΕ20. Τελικά παίρνουν μόνο 2 άτομα και δεν μπορώ να κάνω ούτε την αίτηση διορισμού...Μπορώ να δικεκδικήσω κάτι? Ή έχουν περισσότερες πιθανότητες αυτοί που μπορούν να κάνουν την αίτηση?
Παράθεση από: wildness στις Αυγούστου 04, 2010, 09:53:53 amΕγώ πάντως νιώθω μεγάλη απελπισία..Δεν έχω συμπληρώσει 24 μήνες προυπηρεσίας και ήταν να διοριστώ φέτος από το 40% του πίνακα για ΠΕ20. Τελικά παίρνουν μόνο 2 άτομα και δεν μπορώ να κάνω ούτε την αίτηση διορισμού...Μπορώ να δικεκδικήσω κάτι? Ή έχουν περισσότερες πιθανότητες αυτοί που μπορούν να κάνουν την αίτηση?Στην ίδια μοιρα είμαι και εγώ, αλλά από ΠΕ60. Τι μπορούμε να κάνουμε;
Παράθεση από: giouvis77 στις Αυγούστου 03, 2010, 04:59:51 pmΑυτοι που εφαγαν την μεγαλυτερη κατραπακια ειναι οσοι θα διοριζονταν του χρονου,οι φετινοι σε 1η2 χρονια θα διοριστουν,μια φορα τον διορισμο τους δεν τον χανουν,εγω ομως φετος εκλεισα σχεδον 20 μηνες και ημουν για διορισμο του χρονου.Εμεις ολοι θα παμε στο αναθεμα,ξανα ΑΣΕΠ και με τελειως αλλο σκηνικο απαυτο που ξεραμε.Ηλπιζα οτι η Δ.δεν θα πειραζε το 24μηνο σαν νομο γιατι ταυτιζεται με το σκεπτικο της αφου προυποθετει ΑΣΕΠ αλλα και θα εδινε ενα κινητρο να παει καποιος αναπληρωτης,αυτη ομως δεν αφησε τιποτα ορθιο και μαλλον αυτος ηταν εξαρχης ο στοχος της κι οχι ο εξορθολογισμος των προσληψεων.Στη ίδια κατηγορία ανήκω και εγώ...........και όλοι όσοι βρίσκονται στους πίνακες διοριστέων.....ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ........με τον ίδιο τρόπο..........εφόσον έχουμε πολλαπλές επιτυχίες στον ΑΣΕΠ......πρέπει μην ξαναδώσουμε ΑΣΕΠ.........πόσες φορές θα αποδείξουμε ότι είμαστε γνώστες του αντικειμένου που σπουδάσαμε!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++
Αυτοι που εφαγαν την μεγαλυτερη κατραπακια ειναι οσοι θα διοριζονταν του χρονου,οι φετινοι σε 1η2 χρονια θα διοριστουν,μια φορα τον διορισμο τους δεν τον χανουν,εγω ομως φετος εκλεισα σχεδον 20 μηνες και ημουν για διορισμο του χρονου.Εμεις ολοι θα παμε στο αναθεμα,ξανα ΑΣΕΠ και με τελειως αλλο σκηνικο απαυτο που ξεραμε.Ηλπιζα οτι η Δ.δεν θα πειραζε το 24μηνο σαν νομο γιατι ταυτιζεται με το σκεπτικο της αφου προυποθετει ΑΣΕΠ αλλα και θα εδινε ενα κινητρο να παει καποιος αναπληρωτης,αυτη ομως δεν αφησε τιποτα ορθιο και μαλλον αυτος ηταν εξαρχης ο στοχος της κι οχι ο εξορθολογισμος των προσληψεων.
το ιδιο εγινε και το 97 με τον Αρσενη.Δεν ξερω ομως αρκετες λεπτομερειες.Θα μιλησω με παλιους που τοτε εκαναν δικαστηριο και τελικα διορισε οσους ηταν μεσα στους πινακες μεχρι τα 16μορια.
Παράθεση από: TEM στις Αυγούστου 04, 2010, 08:41:39 amNα διευκρινήσω κάτι,επειδή βλέπω άλλα λέει ο τίτλος του θέματος και άλλα κουβεντιάζετε εσείς εδώ.Ο τίτλος του θέματος λέει "όσοι μένουν στον κλειδωμένο πίνακα διορισμού" κι εσείς εδώ κουβεντιάζετε για 24μηνίες και 30μηνίτες κτλ.Όσοι έχουν πραγματική προυπηρεσία δε βρίσκονται στον πίνακα διορισμών? Λέω εγώ τώρα.καλημερα ΤΕΜ.ολες οι κατηγοριες ειναι εδω μεσα.ολοι μαζι πρεπει να κανουμε προσφυγη.και ασεπ60% που μεινανε παρα πολλοι εκτος,και 40% και 24μηνο και 30μηνο.ΟΛΟΙ οσοι κατωχηρωναμε φετοσ δικαιωμα διορισμου.ελα και εσυ.οσο πιο πολυ τοσο καλυτερα.τωρα πρεπει να ειμαστε ενωμενοι και να κινηθουμε συλλογικα.δες τουσ φιλολογους που εχουν συντονιστικο οργανο....κερδισαν και παραπανω ατομα απο οτι περιμεναν...οχι σαν εμας που σκοτωνομαστε μεταξυ μας.ΤΩΡΑ ολοι μαζι.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: tinakipe17 στις Αυγούστου 04, 2010, 09:10:25 amΠαράθεση από: TEM στις Αυγούστου 04, 2010, 08:41:39 amNα διευκρινήσω κάτι,επειδή βλέπω άλλα λέει ο τίτλος του θέματος και άλλα κουβεντιάζετε εσείς εδώ.Ο τίτλος του θέματος λέει "όσοι μένουν στον κλειδωμένο πίνακα διορισμού" κι εσείς εδώ κουβεντιάζετε για 24μηνίες και 30μηνίτες κτλ.Όσοι έχουν πραγματική προυπηρεσία δε βρίσκονται στον πίνακα διορισμών? Λέω εγώ τώρα.καλημερα ΤΕΜ.ολες οι κατηγοριες ειναι εδω μεσα.ολοι μαζι πρεπει να κανουμε προσφυγη.και ασεπ60% που μεινανε παρα πολλοι εκτος,και 40% και 24μηνο και 30μηνο.ΟΛΟΙ οσοι κατωχηρωναμε φετοσ δικαιωμα διορισμου.ελα και εσυ.οσο πιο πολυ τοσο καλυτερα.τωρα πρεπει να ειμαστε ενωμενοι και να κινηθουμε συλλογικα.δες τουσ φιλολογους που εχουν συντονιστικο οργανο....κερδισαν και παραπανω ατομα απο οτι περιμεναν...οχι σαν εμας που σκοτωνομαστε μεταξυ μας.ΤΩΡΑ ολοι μαζι.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εννοώ ότι στον πίνακα διορισμών δεν είναι μόνο όσοι κατοχυρώνουν δικαιώμα διορισμού,αλλά και όσοι τρέχουν 5 και 6 χρόνια ωρομίσθιοι.Αυτούς τους ξεγράψαμε τελείως?