*

Ψηφοφορία

Σωματείο αναπληρωτών με προϋπηρεσία στον κλειδωμένο πίνακα διορισμών

Επιθυμώ να γίνω μέλος ενός τέτοιου σωματείου
97 (81.5%)
Δεν επιθυμώ
22 (18.5%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 118

Αποστολέας Θέμα: Όσοι μένουν στον κλειδωμένο πίνακα διορισμού  (Αναγνώστηκε 64772 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος wildness

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Όσοι μένουν στον κλειδωμένο πίνακα διορισμού
« Απάντηση #56 στις: Αυγούστου 04, 2010, 11:03:09 am »
Όσοι γνωρίζετε παραπάνω πράγματα γράψτε τι πρέπει να κάνουμε. Ας κινήσει κάποιος τα νήματα. Εμείς οι αδικημένοι που είμαστε πάρα πολλοί απ'ότι βλέπω, είμαστε μαζί σας.
Δεν πρέπει να το αφησουμε να περάσει. Είναι κρίμα για το Θεό. Για τις ζωές μας που αλλιώς τις είχαμε προγραμματίσει.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:48:20 »

Αποσυνδεδεμένος wildness

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Αυγούστου 04, 2010, 11:05:34 am »
θα ήθελα να ρωτήσω, σκέφτεται κανείς να κάνει τα χαρτιά του αν και δεν έχει δικαίωμα αίτησης;; Αναφέρομαι σε όσους δεν έχουν συμπληρώσει 24μηνο ούτε είναι διοριστέοι ΑΣΕΠ ,αλλά με 40%. Το ξέρω δεν θα καταφέρουμε κάτι , απλά μήπως χρειαστεί για τυχόν μαζική προσφυγή! 

Ναι αν γνωρίζει κανείς ας μας πει.
Κι εγώ ήταν να διοριστώ αλλά δεν μπορώ να κάνω την αίτηση.

Αποσυνδεδεμένος AlexandeR

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Αυγούστου 04, 2010, 11:09:57 am »
θα ήθελα να ρωτήσω, σκέφτεται κανείς να κάνει τα χαρτιά του αν και δεν έχει δικαίωμα αίτησης;; Αναφέρομαι σε όσους δεν έχουν συμπληρώσει 24μηνο ούτε είναι διοριστέοι ΑΣΕΠ ,αλλά με 40%. Το ξέρω δεν θα καταφέρουμε κάτι , απλά μήπως χρειαστεί για τυχόν μαζική προσφυγή!  

Δεν σε περνάει ο υπολογιστής -δηλαδή το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα- εάν επιχειρήσεις να κάνεις αίτηση, ενώ δεν έχεις το δικαίωμα. Το λέω για να μην ταλαιπωρηθείτε άδικα...
Another Brick In The Wall

Αποσυνδεδεμένος kxrysa

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Αυγούστου 04, 2010, 11:10:43 am »

Ναι αν γνωρίζει κανείς ας μας πει.
Κι εγώ ήταν να διοριστώ αλλά δεν μπορώ να κάνω την αίτηση.
Εγω μπορω να κανω αλλα δεν με θελουν. παιρνουν 1 ατομο και ειμαστε 6. ποιος θα την παρει τουτη τη θεσουλα??
Αγάπα αυτό που έχεις τώρα που είναι κοντά σου πριν σε διδάξει η ζωή να το αγαπήσεις όταν θα είναι μακρυά σου....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:48:20 »

Αποσυνδεδεμένος ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Αυγούστου 04, 2010, 11:14:03 am »
ρε παιδιά, κατά πόσον οι πίνακες παραμένουν κλειδωμένοι;
δηλαδή, αν κάποιος είναι στη θέση 100 φέτος και διορίζονται μπροστά του 80, αυτό σημαίνει πως σίγουρα του χρόνου θα είναι στη θέση 20 ή όχι;
είναι έτσι ή όχι;
 ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Αυγούστου 04, 2010, 11:16:22 am »
Έτσι είναι.

Αποσυνδεδεμένος kxrysa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Αγάπα αυτό που έχεις τώρα που είναι κοντά σου πριν σε διδάξει η ζωή να το αγαπήσεις όταν θα είναι μακρυά σου....

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος kxrysa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος kxrysa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος anastasia2010

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Αυγούστου 04, 2010, 11:37:33 am »
Nα διευκρινήσω κάτι,επειδή βλέπω άλλα λέει ο τίτλος του θέματος και άλλα κουβεντιάζετε εσείς εδώ.
Ο τίτλος του θέματος λέει "όσοι μένουν στον κλειδωμένο πίνακα διορισμού" κι εσείς εδώ κουβεντιάζετε  για 24μηνίες και 30μηνίτες κτλ.
Όσοι έχουν πραγματική προυπηρεσία δε βρίσκονται στον πίνακα διορισμών? Λέω εγώ τώρα.

Εγώ ξεκίνησα το θέμα για όλους όσους έχουν πραγματική προυπηρεσία και βρίσκονται στους πίνακες διορισμών αυτή τη στιγμή...............ανάμεσα σε αυτούς είναι και οι 24μηνίτες........οι οποίοι μείνανε εκτός διορισμών φέτος......αν και αυτοί είναι ευνοημένοι πιστεύω για του χρόνου...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ.........ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ..........

Αποσυνδεδεμένος kxrysa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Αυγούστου 04, 2010, 11:44:58 am »
Nα διευκρινήσω κάτι,επειδή βλέπω άλλα λέει ο τίτλος του θέματος και άλλα κουβεντιάζετε εσείς εδώ.
Ο τίτλος του θέματος λέει "όσοι μένουν στον κλειδωμένο πίνακα διορισμού" κι εσείς εδώ κουβεντιάζετε  για 24μηνίες και 30μηνίτες κτλ.
Όσοι έχουν πραγματική προυπηρεσία δε βρίσκονται στον πίνακα διορισμών? Λέω εγώ τώρα.

Εγώ ξεκίνησα το θέμα για όλους όσους έχουν πραγματική προυπηρεσία και βρίσκονται στους πίνακες διορισμών αυτή τη στιγμή...............ανάμεσα σε αυτούς είναι και οι 24μηνίτες........οι οποίοι μείνανε εκτός διορισμών φέτος......αν και αυτοί είναι ευνοημένοι πιστεύω για του χρόνου...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ.........ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ..........
Με 35 μηνες προυπηρεσια και βαλε δεν χωρα αλλη αδικια. Αλλα οπως τονισα...δεν μας αφηνουν τα λαμογια να κανουμε κατι. δεν πιστευω ουτε στα δικαστηρια ουτε στις προσφυγες...οταν μαζευομασταν και διαμαρτυρομασταν δεν ειδα κοσμο να συμμετεχει. ειμαστα απελπιστηκα 10 ατομα. οι αλλοι ηταν απο αριστερες παραταξεις. Δυστυχως ετσι ειναι , αν και δεν ειμαι αριστερη,  της δεξιας και πιο περα. φωναζαμε και δεν μας ακουγε κανεις.... τωρα ας το χωνεψουμε!!!!

Αποσυνδεδεμένος wildness

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Αυγούστου 04, 2010, 11:47:48 am »
Έχω στείλει να μου έρχονται στο κινητό μηνύματα όταν υπάρχουν νέες απαντήσεις στα θέματα που παρακολουθώ. Υπάρχει χρέωση?
Δε θυμάμαι όταν το έκανα

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182818
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144