Σύνολο ψηφοφόρων: 118
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα ήθελα να ρωτήσω, σκέφτεται κανείς να κάνει τα χαρτιά του αν και δεν έχει δικαίωμα αίτησης;; Αναφέρομαι σε όσους δεν έχουν συμπληρώσει 24μηνο ούτε είναι διοριστέοι ΑΣΕΠ ,αλλά με 40%. Το ξέρω δεν θα καταφέρουμε κάτι , απλά μήπως χρειαστεί για τυχόν μαζική προσφυγή!
Παράθεση από: mary_c στις Αυγούστου 04, 2010, 10:58:50 amθα ήθελα να ρωτήσω, σκέφτεται κανείς να κάνει τα χαρτιά του αν και δεν έχει δικαίωμα αίτησης;; Αναφέρομαι σε όσους δεν έχουν συμπληρώσει 24μηνο ούτε είναι διοριστέοι ΑΣΕΠ ,αλλά με 40%. Το ξέρω δεν θα καταφέρουμε κάτι , απλά μήπως χρειαστεί για τυχόν μαζική προσφυγή! Ναι αν γνωρίζει κανείς ας μας πει.Κι εγώ ήταν να διοριστώ αλλά δεν μπορώ να κάνω την αίτηση.
Έτσι είναι.
Παράθεση από: panos2 στις Αυγούστου 04, 2010, 11:16:22 amΈτσι είναι.
Παράθεση από: kxrysa στις Αυγούστου 04, 2010, 11:17:57 amΠαράθεση από: panos2 στις Αυγούστου 04, 2010, 11:16:22 amΈτσι είναι.
Παράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Αυγούστου 04, 2010, 11:23:27 amΠαράθεση από: kxrysa στις Αυγούστου 04, 2010, 11:17:57 amΠαράθεση από: panos2 στις Αυγούστου 04, 2010, 11:16:22 amΈτσι είναι.
Nα διευκρινήσω κάτι,επειδή βλέπω άλλα λέει ο τίτλος του θέματος και άλλα κουβεντιάζετε εσείς εδώ.Ο τίτλος του θέματος λέει "όσοι μένουν στον κλειδωμένο πίνακα διορισμού" κι εσείς εδώ κουβεντιάζετε για 24μηνίες και 30μηνίτες κτλ.Όσοι έχουν πραγματική προυπηρεσία δε βρίσκονται στον πίνακα διορισμών? Λέω εγώ τώρα.
Παράθεση από: TEM στις Αυγούστου 04, 2010, 08:41:39 amNα διευκρινήσω κάτι,επειδή βλέπω άλλα λέει ο τίτλος του θέματος και άλλα κουβεντιάζετε εσείς εδώ.Ο τίτλος του θέματος λέει "όσοι μένουν στον κλειδωμένο πίνακα διορισμού" κι εσείς εδώ κουβεντιάζετε για 24μηνίες και 30μηνίτες κτλ.Όσοι έχουν πραγματική προυπηρεσία δε βρίσκονται στον πίνακα διορισμών? Λέω εγώ τώρα.Εγώ ξεκίνησα το θέμα για όλους όσους έχουν πραγματική προυπηρεσία και βρίσκονται στους πίνακες διορισμών αυτή τη στιγμή...............ανάμεσα σε αυτούς είναι και οι 24μηνίτες........οι οποίοι μείνανε εκτός διορισμών φέτος......αν και αυτοί είναι ευνοημένοι πιστεύω για του χρόνου...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ.........ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ..........