*

Ψηφοφορία

Σωματείο αναπληρωτών με προϋπηρεσία στον κλειδωμένο πίνακα διορισμών

Επιθυμώ να γίνω μέλος ενός τέτοιου σωματείου
97 (81.5%)
Δεν επιθυμώ
22 (18.5%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 118

Αποστολέας Θέμα: Όσοι μένουν στον κλειδωμένο πίνακα διορισμού  (Αναγνώστηκε 64824 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
Απ: Όσοι μένουν στον κλειδωμένο πίνακα διορισμού
« Απάντηση #70 στις: Αυγούστου 04, 2010, 11:53:37 am »
Έχω στείλει να μου έρχονται στο κινητό μηνύματα όταν υπάρχουν νέες απαντήσεις στα θέματα που παρακολουθώ. Υπάρχει χρέωση?
Δε θυμάμαι όταν το έκανα

οχι
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:35:45 »

Αποσυνδεδεμένος anastasia2010

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Αυγούστου 04, 2010, 11:58:13 am »
Nα διευκρινήσω κάτι,επειδή βλέπω άλλα λέει ο τίτλος του θέματος και άλλα κουβεντιάζετε εσείς εδώ.
Ο τίτλος του θέματος λέει "όσοι μένουν στον κλειδωμένο πίνακα διορισμού" κι εσείς εδώ κουβεντιάζετε  για 24μηνίες και 30μηνίτες κτλ.
Όσοι έχουν πραγματική προυπηρεσία δε βρίσκονται στον πίνακα διορισμών? Λέω εγώ τώρα.

Εγώ ξεκίνησα το θέμα για όλους όσους έχουν πραγματική προυπηρεσία και βρίσκονται στους πίνακες διορισμών αυτή τη στιγμή...............ανάμεσα σε αυτούς είναι και οι 24μηνίτες........οι οποίοι μείνανε εκτός διορισμών φέτος......αν και αυτοί είναι ευνοημένοι πιστεύω για του χρόνου...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ.........ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ..........
Με 35 μηνες προυπηρεσια και βαλε δεν χωρα αλλη αδικια. Αλλα οπως τονισα...δεν μας αφηνουν τα λαμογια να κανουμε κατι. δεν πιστευω ουτε στα δικαστηρια ουτε στις προσφυγες...οταν μαζευομασταν και διαμαρτυρομασταν δεν ειδα κοσμο να συμμετεχει. ειμαστα απελπιστηκα 10 ατομα. οι αλλοι ηταν απο αριστερες παραταξεις. Δυστυχως ετσι ειναι , αν και δεν ειμαι αριστερη,  της δεξιας και πιο περα. φωναζαμε και δεν μας ακουγε κανεις.... τωρα ας το χωνεψουμε!!!!

ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ............Φαντάσου λέει να δουλέψεις άλλα δύο χρόνια αναπληρωτής τρια και να μείνεις τελικα εκτός εκπσης........τι κάνεις έπειτα;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος kxrysa

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Αυγούστου 04, 2010, 12:04:26 pm »
Nα διευκρινήσω κάτι,επειδή βλέπω άλλα λέει ο τίτλος του θέματος και άλλα κουβεντιάζετε εσείς εδώ.
Ο τίτλος του θέματος λέει "όσοι μένουν στον κλειδωμένο πίνακα διορισμού" κι εσείς εδώ κουβεντιάζετε  για 24μηνίες και 30μηνίτες κτλ.
Όσοι έχουν πραγματική προυπηρεσία δε βρίσκονται στον πίνακα διορισμών? Λέω εγώ τώρα.

Εγώ ξεκίνησα το θέμα για όλους όσους έχουν πραγματική προυπηρεσία και βρίσκονται στους πίνακες διορισμών αυτή τη στιγμή...............ανάμεσα σε αυτούς είναι και οι 24μηνίτες........οι οποίοι μείνανε εκτός διορισμών φέτος......αν και αυτοί είναι ευνοημένοι πιστεύω για του χρόνου...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ.........ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ..........
Με 35 μηνες προυπηρεσια και βαλε δεν χωρα αλλη αδικια. Αλλα οπως τονισα...δεν μας αφηνουν τα λαμογια να κανουμε κατι. δεν πιστευω ουτε στα δικαστηρια ουτε στις προσφυγες...οταν μαζευομασταν και διαμαρτυρομασταν δεν ειδα κοσμο να συμμετεχει. ειμαστα απελπιστηκα 10 ατομα. οι αλλοι ηταν απο αριστερες παραταξεις. Δυστυχως ετσι ειναι , αν και δεν ειμαι αριστερη,  της δεξιας και πιο περα. φωναζαμε και δεν μας ακουγε κανεις.... τωρα ας το χωνεψουμε!!!!

ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ............Φαντάσου λέει να δουλέψεις άλλα δύο χρόνια αναπληρωτής τρια και να μείνεις τελικα εκτός εκπσης........τι κάνεις έπειτα;;;;;;;;
χαρακιρι
Αγάπα αυτό που έχεις τώρα που είναι κοντά σου πριν σε διδάξει η ζωή να το αγαπήσεις όταν θα είναι μακρυά σου....

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Αυγούστου 04, 2010, 12:10:12 pm »

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εμπειρία σου σαν μοριοσυλλέκτης σε διάφορα άλλα επαγγέλματα, όπως στη συλλογή καρπών στον αγροτικό τομέα...
Όταν κλείνει μια πόρτα ανοίγει μια άλλη. :)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:35:45 »

Αποσυνδεδεμένος dimitra68

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Αυγούστου 04, 2010, 12:12:44 pm »
λοιπον ξεκιναμε να οργανωνομαστε!δυστυχως ειμαι επαρχια και δεν μπορω να κανω και πολλα,απο αποψη καλων δικηγορων.σε μεγαλες πολεις ομως κινηθειτε γιατι και καλοι και προθυμοι δικηγοροι υπαρχουν να το κυνηγησουν.
ειναι κι ενα αλλο θεμα ομως που δε βλεπω να θιγεται απο κανεναν.
οσοι δε θα διοριζονται απο ασεπ απο δω και περα με το καινουργιο νομοσχεδιο του κ...λου,θα δινουν μια ζωη ασεπ για να καλουνται ανπληρωτες?????? ??? ??? ??? ??? ??? ???
πχ εγω δινω ασεπ και ειμαι στο τσακ για διορισμο...ωραια με καλουν αναπληρωτρια !υστερα απο 2 χρονια ξαναδινω ...αλλα και παλι μεχρι αναπληρωτρια...το ιδιο τη μεθεπομενη(στην καλυτερη οτι μπορω να συρθω μεχρι το εξεταστικο κεντρο)...και δηλ.  ??? ??? ??? ???ωσπου να πεθανω καθε δυο χρονια θα δινω ασεπ για να με παιρνουν αναπληρωτρια?  ??? ??? ??? ??? ???
"Δε συμφωνώ με αυτά που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες ό,τι πιστεύεις"

Αποσυνδεδεμένος kxrysa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Αυγούστου 04, 2010, 12:13:47 pm »

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εμπειρία σου σαν μοριοσυλλέκτης σε διάφορα άλλα επαγγέλματα, όπως στη συλλογή καρπών στον αγροτικό τομέα...
Όταν κλείνει μια πόρτα ανοίγει μια άλλη. :)
η θα λες παρα μα παρα πολυ ωραια παραμυθια στα εγγονια σου ,,,,αν προλαβουμε
Αγάπα αυτό που έχεις τώρα που είναι κοντά σου πριν σε διδάξει η ζωή να το αγαπήσεις όταν θα είναι μακρυά σου....

Αποσυνδεδεμένος marcy

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Αυγούστου 04, 2010, 12:25:32 pm »
θα ήθελα να ρωτήσω, σκέφτεται κανείς να κάνει τα χαρτιά του αν και δεν έχει δικαίωμα αίτησης;; Αναφέρομαι σε όσους δεν έχουν συμπληρώσει 24μηνο ούτε είναι διοριστέοι ΑΣΕΠ ,αλλά με 40%. Το ξέρω δεν θα καταφέρουμε κάτι , απλά μήπως χρειαστεί για τυχόν μαζική προσφυγή!  

Δεν σε περνάει ο υπολογιστής -δηλαδή το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα- εάν επιχειρήσεις να κάνεις αίτηση, ενώ δεν έχεις το δικαίωμα. Το λέω για να μην ταλαιπωρηθείτε άδικα...

Πήρα τηλέφωνο στην πρωτοβάθμια και όντως δεν την δεχεται το σύστημα!
Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Αυγούστου 04, 2010, 06:46:05 pm »
ΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.....ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΠ/ΚΩΝ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ 2010"

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Αυγούστου 04, 2010, 08:04:56 pm »
ΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.....ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΠ/ΚΩΝ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ 2010"

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...........

Αποσυνδεδεμένος geovel

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά εκεί πάνω
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Αυγούστου 04, 2010, 10:55:54 pm »
Καλησπέρα

Δεν διορίσθηκα φέτος για λίγες θέσεις. Αν έπαιρναν όσους παίρνουν κάθε χρονιά (για το 40%), θα διοριζόμουν.
 Παρακαλώ δώστε μου μια πρόταση – λύση γιατί έχω απελπιστεί , δεν ξέρω τι θα κάνω.
Πάνω που είχα μια ελπίδα φέτος…
Aφήνω πίσω τις αγορές και τα παζάρια
θέλω να τρέξω στις καλαμιές και τα λιβάδια
να ξαναγίνω καβαλάρης και ξαναέλα να με πάρεις ουρανέ.για δεν υπήρξα κατεργάρης και τη χρειάζομαι τη χάρη σου μωρέ
Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά εκεί πάνω

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Αυγούστου 04, 2010, 11:17:34 pm »
Συνάδελφοι αν είναι να αντιδράσουμε, να αντιδράσουμε μέσω δικηγόρου και σας παρακαλώ να περιληφθούν όχι μόνο οι διοριστέοι αλλά και όλοι όσοι αν και είχαν επιτυχίες στον ΑΣΕΠ βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στον πίνακα ,ακόμα και αν δεν είχαν 24μηνο.Αυτό που θλίβει στο forum είναι ότι όλοι ενδιαφέρονται για το 24μηνο -40%κ.λπ. και αγνοούνται παντελώς όλοι όσοι στήριξαν τα σχολεία με αναπληρώσεις και ωρομισθίες .Καλό θα ήταν να απαιτηθεί από τη μια να μετρά η προυπηρεσία περισσότερο ,γιατί δεν αποκτήθηκε αυτή για πλάκα ,ξεσπιτωθήκαμε συνάδελφοι κανονικά ,ενώ από την άλλη να γίνει η μεταβική πιο μεγάλη. Ξέρω μια δικηγόρο που είχε αναλάβει παρόμοια υπόθεση ,που αφορούσε τους μουσικούς .Είμαι μαζί σας  και εγώ !!!!

Αποσυνδεδεμένος mardz

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Αυγούστου 04, 2010, 11:20:21 pm »
Μου κανει μεγαλη εντυπωση ,

εδω και πανω απο ενα χρονο ειχε ανοιξει η κουβεντα για την ανατροπη που θα εφερναν στους πινακες η εισοδος των ΟΑΕΔιτων ;
ηταν το πρωτο βημα για την ακυρωση προσπαθειων και προγραμματισμου πολλων συναδελφων .(τα ειχα γραψει σε καποιο απο τα πρωτα μηνυματα μου στο φορουμ και ελεγα τοτε θα τους βρουν μπροστα τους και στις μεταθεσεις και παντου κλπ )

η ουσια ειναι ομως οτι με αυτο  τον τροπο ανοιξε μια τρυπα που ακυρωνε προγραμματισμους μας ,
φετος ηρθαν και του οτεκ
και μαζι με αυτο το νεο πολυνομοσχεδιο που ακυρωνει και τα χρονια προυπηρεσιας και ενα σωρο άλλα που τα συζηταμε ολο αυτο τον καιρο

και ρωταω

ολοι αυτοι οι διαμαρτυρομενοι που ηταν ενα χρονο τωρα ; που ηταν ολο αυτο τον καιρο με την κινηση που εγινε για τους του ΟΑΕΔ ; που ηταν οταν ψηφιζονταν το πολυνομοσχεδιο;

οι πυροσβεστες λενε την φωτια στην αρχη την σβηνει με ενα ποτηρι άμα φουντωσει ...

*ποιο ακυρος διαγωνισμος απο τον προηγουμενο ασεπ πολυ δυσκολο βλεπω να υπαρξει στο μελλον ,
ο λογος ;

να δουμε του οριστικους διορισμους και τα ξαναλεμε

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Αυγούστου 04, 2010, 11:38:25 pm »
Για να ακριβολογούμε,τις δικές μας προυπηρεσίες ακύρωσε η Αννούλα (απ'το Θεό να το βρει),γιατί τους οαεδιτες τους καλοβόλεψαν στις πρώγτες θέσεις των πινάκων.

Αποσυνδεδεμένος oxydo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Αυγούστου 04, 2010, 11:44:45 pm »
Τους ΟΤΕΚίτες τουσ εβαλαν και στο 24μηνο και στο 30μηνο

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873