Σύνολο ψηφοφόρων: 118
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dkaioula στις Αυγούστου 06, 2010, 02:09:26 pmπρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι.Έιμαι νέο μέλοσ σασ παρακολουθώ χρόνια εμεινα κ εγώ στην απέξω οτι κάνετε είμαι μέσα!οι οριστικοί μπόρει να βγούν κ σεπτέμβρη αυτό βέβαια δεν την εμπώδησε να διορίσειΤιιι; Δεν είναι αυτοί οι οριστικοί; Και έχει πει πότε θα οριστικοποιηθούν, τάχα μου; Πόσους θα βάλει ακόμα μέσα ωστόσο;!
πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι.Έιμαι νέο μέλοσ σασ παρακολουθώ χρόνια εμεινα κ εγώ στην απέξω οτι κάνετε είμαι μέσα!οι οριστικοί μπόρει να βγούν κ σεπτέμβρη αυτό βέβαια δεν την εμπώδησε να διορίσει
Εγώ τον Νοέμβρη χαιρόμουνα, γιατί πρωτοπήγα αναπληρωτής. Με το παλιό σύστημα θα διοριζόμουν σε ένα χρόνο. Με το καινούριο σε 2. (Διαβάζω!)Αισόδοξος; ΝΑΙ!
Παράθεση από: panos2 στις Αυγούστου 06, 2010, 03:44:10 pmΕγώ τον Νοέμβρη χαιρόμουνα, γιατί πρωτοπήγα αναπληρωτής. Με το παλιό σύστημα θα διοριζόμουν σε ένα χρόνο. Με το καινούριο σε 2. (Διαβάζω!)Αισόδοξος; ΝΑΙ!Αισιόδοξος;... Να φύγεις, να πας αλλού!
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 06, 2010, 03:48:12 pmΠαράθεση από: panos2 στις Αυγούστου 06, 2010, 03:44:10 pmΕγώ τον Νοέμβρη χαιρόμουνα, γιατί πρωτοπήγα αναπληρωτής. Με το παλιό σύστημα θα διοριζόμουν σε ένα χρόνο. Με το καινούριο σε 2. (Διαβάζω!)Αισόδοξος; ΝΑΙ!Αισιόδοξος;... Να φύγεις, να πας αλλού!