Σύνολο ψηφοφόρων: 118
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι πολύ καλό που υπάρχει διάθεση για κινητοποίηση και συσπείρωση αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που θα εξυπηρετούσε μία επιπλέον κίνηση, πέρα από τις ήδη υπάρχουσες. Σαν ΣυντονιστικήΕπιτροπή Διοριστέων κάναμε μεγάλη προσπάθεια να συντονιστούμε και να συνεννοηθούμε με διάφορεςκινήσεις που γίνονταν αποσπασματικά, όπως η κίνηση επιλαχόντων, το 24μηνο, κλπ. Αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα είναι ότι η δική μας κίνηση αναφέρεται σε όσους έχουν κατοχυρώσει και όχι όσους ήταν κοντά στην κατοχύρωση διαρισμού. Τα ζητήματα συνδέονται πάντως και νομίζω ότι είναι εύκολο να το καταλάβουμε. Κατά τα άλλα υπάρχει και η ΠΕΑΕ που αναφέρεται σε όλους τους αδιόριστους και έχει μίασταθερή και αγωνιστική παρουσία τον τελευταίο χρόνο. Θα πρότεινα να πάτε να θέσετε αυτά που λέτε εδώσε κάποια από τις συνελεύσεις.Την Τετάρτη το απόγευμα έχουμε συνάντηση παρουσία του δικηγόρου Κου Παλαιολόγου, ο οποίος θα μας αναλάβει, προκειμένου να τεθούν όλα τα νομικά ερωτήματα. Αυτό που σας ενδιαφέρει νομίζω είναι η περίπτωση των 16μηνιτών οι οποίοι είχαν δικαιωθεί παλαιότερα(το 1996 νομίζω). Δε γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες αλλά μπορείτε να ρωτήσετε και να ενημερωθείτε. Κατά τα άλλα εμείς προσανατολιζόμαστε να καλέσουμε σε μαζική κινητοποίηση μετά το 15γουστο. Δε νομίζωότι χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω εδώ για το πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή σε μια τέτοια κινητοποόιηση
Γεια σας ,ομοιοπαθης ειμαι ,απλα νομιζω οτι οσον αφορα την προσφυγη στη δικαιοσυνη μας διαφευγει το πιο σημαντικο ή ουσία.Απο τη στιγμη που οι πινακες εχουν ισχυ δυο χρονια ,και δεν εχει παρελθει αυτο το διαστημα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα διοτι το πρωτο πραγμα που θα εξετασει το δικαστηριο ειναι αν εχει ληξει η προθεσμια που πρεπει να απορροφηθουμε και οταν απαντησουμε οχι τοτε θα μας πει επομενως δεν υπαρχει κατι παρατυπο η παρανομο ,ο νομος δεν διευκρινιζει ποτε πρεπει να σας προσλαβει το υπουργειο απλα πρεπει να ειναι εντος διετιας.Και επισης οπως καταλαβαινετε δεν γινετε να κινηθει καποιος δικαστικα με το σκεπτικο οτι ξερει τι επροκειται να γινει στο μελλον,αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματαΟσο για το οτι οι δικηγοροι λενε να προσφυγουμε αμεσως και κατι τετοια ειναι λογικο το αντιστοιχο στη λαικη ειναι να ρωτας τον παραγωγο εαν ειναι ραντισμενα τα μαρουλια ,τι περιμενεις να απαντησει
Είναι παράλογο και ηθικά και νομικά αστήρικτο να κλειδώνουν οι πίνακες ως προς την προϋπηρεσία... Μάλιστα, για όλους όσοι συμπληρώνουν 24μηνο με ΑΣΕΠ ή 30μηνο στο τέλος της κατ΄ ευφημισμόν διαμαντοπούλειας μεταβατικής (2012), η νομική δικαίωση έχει τεράστιες πιθανότητες πραγμάτωσης...
Παράθεση από: sgrig στις Αυγούστου 10, 2010, 11:44:02 amΕίναι παράλογο και ηθικά και νομικά αστήρικτο να κλειδώνουν οι πίνακες ως προς την προϋπηρεσία... Μάλιστα, για όλους όσοι συμπληρώνουν 24μηνο με ΑΣΕΠ ή 30μηνο στο τέλος της κατ΄ ευφημισμόν διαμαντοπούλειας μεταβατικής (2012), η νομική δικαίωση έχει τεράστιες πιθανότητες πραγμάτωσης...Συμφωνω απολυτα οτι ειναι εντελωσ παραλογο να κλειδωνει του πινακες και να μην περναει την προυπηρεσ ???ια...Μακαρι να γινει κατι ως προς αυτο κα τελικα να μας περασουν την προυπηρεσια.