0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι πραγματικά έχω πολλά νεύρα και θα πρήξω λίγο εσάς για να ξεσπάσω... Χτες στη σελ. του ιδεκε βγήκαν τα πρακτικά των ενστάσεων για τα ΚΕΕ. Όπως έγραψα και παραπάνω στη συζήτηση, την ένσταση μου δεν την έκαναν δεκτή.
Παράθεση από: kafi στις Νοεμβρίου 10, 2010, 12:05:07 pmΣυνάδελφοι πραγματικά έχω πολλά νεύρα και θα πρήξω λίγο εσάς για να ξεσπάσω... Χτες στη σελ. του ιδεκε βγήκαν τα πρακτικά των ενστάσεων για τα ΚΕΕ. Όπως έγραψα και παραπάνω στη συζήτηση, την ένσταση μου δεν την έκαναν δεκτή.
μέτρησαν δηλ. το σεμινάριο ως επιμόρφωση ενηλίκων στον Οδυσσέα αλλά όχι για το κεε/σδε?
ρε παιδια με το σδε τι γινεται;εχει κανενας νεοτερα; αρχισε κανενα σδε να λειτουργει;εχουν καλεσει επισημα κανεναν;ποτε επιτελους θα βγουν τα αποτελεσματα;
Παράθεση από: bania στις Νοεμβρίου 10, 2010, 01:08:11 pmμέτρησαν δηλ. το σεμινάριο ως επιμόρφωση ενηλίκων στον Οδυσσέα αλλά όχι για το κεε/σδε?Ναι έτσι έγινε! Για τα ΣΔΕ βέβαια που και εκεί το δήλωσα μου το έχουν μοριοδοτήσει, αλλά δε στηρίζομαι σ' αυτό γιατί καθώς δεν χρειαζόταν ο ακριβής τίτλος στην ηλεκτρονική δήλωση και δεν κλήθηκα να καταθέσω εκεί τα χαρτιά μου, δεν μπορώ να είμαι σίγουρη ότι θα το μετρούσαν!
Παράθεση από: kafi στις Νοεμβρίου 10, 2010, 01:36:26 pmΠαράθεση από: bania στις Νοεμβρίου 10, 2010, 01:08:11 pmμέτρησαν δηλ. το σεμινάριο ως επιμόρφωση ενηλίκων στον Οδυσσέα αλλά όχι για το κεε/σδε?Ναι έτσι έγινε! Για τα ΣΔΕ βέβαια που και εκεί το δήλωσα μου το έχουν μοριοδοτήσει, αλλά δε στηρίζομαι σ' αυτό γιατί καθώς δεν χρειαζόταν ο ακριβής τίτλος στην ηλεκτρονική δήλωση και δεν κλήθηκα να καταθέσω εκεί τα χαρτιά μου, δεν μπορώ να είμαι σίγουρη ότι θα το μετρούσαν!Η μοριοδότηση "Οδυσσέα" και "ΚΕΕ΄" ήταν ακριβώς ίδια;
Έχετε πληρωθεί παιδιά;;;
Εμένα με έχουν πληρώσει μέχρι Μάρτιο.Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς τι θα γίνει του χρόνου με τα ΚΕΕ γιατί ακούω διάφορα; Άκουσα ότι θα μεταφερθούν στους Δήμους.