0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: athapris στις Αυγούστου 05, 2010, 09:18:07 amΠαράθεση από: inw στις Αυγούστου 05, 2010, 09:14:11 amΕίπε κάτι ουσιώδες που μας αφορά;Δεν την είδα.Ναι, είπε πως μέχρι το τέλος της μεταβατικής θα έχουν απορροφηθεί όλοι οι διοριστέοι απ' όλους τους πίνακες...νομιζω οτι δεν ειπε αυτο ακριβως,αλλα οτι ολοι απο τον πινακα του ασεπ θα διοριστουν.
Παράθεση από: inw στις Αυγούστου 05, 2010, 09:14:11 amΕίπε κάτι ουσιώδες που μας αφορά;Δεν την είδα.Ναι, είπε πως μέχρι το τέλος της μεταβατικής θα έχουν απορροφηθεί όλοι οι διοριστέοι απ' όλους τους πίνακες...
Είπε κάτι ουσιώδες που μας αφορά;Δεν την είδα.
Παράθεση από: xarakara στις Αυγούστου 05, 2010, 09:29:09 amΠαράθεση από: athapris στις Αυγούστου 05, 2010, 09:18:07 amΠαράθεση από: inw στις Αυγούστου 05, 2010, 09:14:11 amΕίπε κάτι ουσιώδες που μας αφορά;Δεν την είδα.Ναι, είπε πως μέχρι το τέλος της μεταβατικής θα έχουν απορροφηθεί όλοι οι διοριστέοι απ' όλους τους πίνακες...νομιζω οτι δεν ειπε αυτο ακριβως,αλλα οτι ολοι απο τον πινακα του ασεπ θα διοριστουν....μη μας χαλας τη xara xarakara!!!!!!
Για το 24μηνο πιστεύω της ξέφυγε δεν το εννοούσε γι αυτό και το μάσησε για τους διοριστέους του ΑΣΕΠ ήταν ξεκάθαρη
Δεν έχω καμία καχυποψία για κανέναν και ούτε θέλω να απογοητεύσω κανένα απλώς εγώ το κατάλαβα έτσι .Μακάρι να τους πάρει όλους απο το 24μηνο γιατι είναι κατοχυρωμένο νομικά και πιο αξιοκρατικό και εγώ απο 24μηνο διορίζομαι
Παράθεση από: dT στις Αυγούστου 05, 2010, 09:51:48 amΓια το 24μηνο πιστεύω της ξέφυγε δεν το εννοούσε γι αυτό και το μάσησε για τους διοριστέους του ΑΣΕΠ ήταν ξεκάθαρηΜα γιατί ρε παιδιά είστε τόσο καχύποπτοι : Λέει κάποιος κάτι και ψάχνετε να βρείτε πώς θα το ακυρώσετε και θα το διαστρεβλώσετε ; Έλεος πια ! Είναι πολύ μίζερο αυτό. Το είπε καθαρά για τους 24μηνίτες . Γιατί θέλετε σώνει και καλά να απογοητεύσετε τα παιδιά που περιμένουν εναγωνίως έστω και του χρόνου το διορισμό τους ;
Παράθεση από: Sun στις Αυγούστου 05, 2010, 09:56:31 amΠαράθεση από: dT στις Αυγούστου 05, 2010, 09:51:48 amΓια το 24μηνο πιστεύω της ξέφυγε δεν το εννοούσε γι αυτό και το μάσησε για τους διοριστέους του ΑΣΕΠ ήταν ξεκάθαρηΜα γιατί ρε παιδιά είστε τόσο καχύποπτοι : Λέει κάποιος κάτι και ψάχνετε να βρείτε πώς θα το ακυρώσετε και θα το διαστρεβλώσετε ; Έλεος πια ! Είναι πολύ μίζερο αυτό. Το είπε καθαρά για τους 24μηνίτες . Γιατί θέλετε σώνει και καλά να απογοητεύσετε τα παιδιά που περιμένουν εναγωνίως έστω και του χρόνου το διορισμό τους ; έχω καταθέσει και σε άλλο θέμα το ερώτημα-επισήμανση.υπάρχουν συνάδελφοι οι οποίοι έχουν επιτυχία στο ΑΣεΠ και φέτος συμπληρώνουν λιγότερο από 24 μήνες.ωστόσο, οι πίνακες κλειδώνουν.πώς θα τους διορίσει σε βάθος χρόνου 2 ετών;και τί θα γίνει με τους υπόλοιπους οι οποίοι δεν έχουν επιτυχία ΑΣεπ αλλά συμπληρώνουν σε βάθος χρόνου 2 ετών την επιθυμητή προϋπηρεσία;