0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι το εξής: όταν λέει ότι οι πίνακες κλειδώνουν προφανώς εννοεί ότι ό,τι γράψαμε μέχρι φέτος γράψαμε. Εγώ π.χ έχω 23κάτι μόρια ( 6 προϋπ. και υπόλοιπα ΑΣΕΠ). Του χρόνου βάσει ποιου πίνακα θα κληθώ; Η φετινή προϋπηρεσία που θα γράψω (αν γράψω) πώς θα προσμετρηθεί; Τέλος,,, υπάρχει κανείς αισιόδοξος που να πιστεύει σε 1000 ΑΚΩ για φέτος ή είμαι η μοναδική επειδή έτσι με συμφέρει;;;
Η μόνη πίεση που μπορεί να ασκηθεί με το δίκαιο αίτημα: τροπολογία στο νέο νόμοι που θα προβλέπει το διορισμό όλων όσοι συγκεντρώνουν προϋπηρεσία 2 διδακτικών ετών και έχουν επιτυχία σε ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: sgrig στις Αυγούστου 05, 2010, 10:40:40 amΗ μόνη πίεση που μπορεί να ασκηθεί με το δίκαιο αίτημα: τροπολογία στο νέο νόμοι που θα προβλέπει το διορισμό όλων όσοι συγκεντρώνουν προϋπηρεσία 2 διδακτικών ετών και έχουν επιτυχία σε ΑΣΕΠ. συμφωνω απόλυτα
Σχετικά με τον εκκαθαρισμένο πίνακα διορισμών, που έχω ανεβάσει στα αρχεία του pde εδώ:http://www.pde.gr/forum/index.php?action=tpmod;dl=item344Όπως γράφω και στην περιγραφή, έχουν αφαιρεθεί 6 φετινοί διοριστέοι με ΑΣΕΠ, δηλαδή αυτοί που επηρεάζουν τη σειρά διορισμού για του χρόνου.Δεν αφαιρέθηκαν οι υπόλοιποι 198, επειδή έχουν κάτω από 24 μόρια καθαρής προϋπηρεσίας.Κάποιοι συνάδελφοι μου ζήτησαν να αφαιρέσω και τους 198, για να δουν ακριβώς τη σειρά τους. Είχα ετοιμάσει τον πίνακα, αλλά κάτι συνέβη και έχασα το αρχείο. Θα προσπαθήσω να το κάνω από την αρχή. Τα στοιχεία που κράτησα:Από τους 204 του ΑΣΕΠ:- 6 έχουν πάνω από 24 μόρια καθαρής προϋπηρεσίας (αυτοί έχουν αφαιρεθεί στον πίνακα του pde)- 7 έχουν 20 - 23,6 μόρια >>- 21 έχουν 15 - 20 μόρια >>- 36 έχουν 10 -15 μόρια >>- 30 έχουν 5 - 10 μόρια >>- 35 έχουν 0,1 - 5 μόρια >>- 79 δεν είναι στον πίνακα (προφανώς δεν έκαναν αίτηση για αναπληρωτές)Έλεγξα επίσης και τους υπόλοιπους 36 του ΑΣΕΠ. Έχουν όλοι μικρή προϋπηρεσία (1-2, απ' ό,τι θυμάμαι, έχουν γύρω στους 20 μήνες).