0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αντιγράφω από την εγκύκλιο για ευκολία:ΠΕ06 Αγγλικής: α) οι εγγεγραμμένοι στον πίνακα διοριστέων του ΑΣΕΠ έτους 2008, για την πλήρωση 6 θέσεων. β) όσοι συμπλήρωσαν μέχρι 30-6-2010 πραγματική προϋπηρεσία τουλάχιστον είκοσι τεσσάρων (24) μηνών με επιτυχή συμμετοχή σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του κλάδου τους και έχουν συμπληρώσει μέχρι και 31.404 μόρια πραγματικής προϋπηρεσίας, για την πλήρωση 2 θέσεων.γ) από τους εγγεγραμμένους στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών όσοι μέχρι 30.6.2010 έχουν συμπληρώσει μέχρι και 38.111 μόρια πραγματικής προϋπηρεσίας, για την πλήρωση 4 θέσεων.δ) όλοι όσοι συμπλήρωσαν μέχρι 30-6-2008 πραγματική προϋπηρεσία τουλάχιστον τριάντα (30) μηνών, για την πλήρωση 1 θέσης.Μιλάμε για 13 άτομα! Πού είναι το 60% και το 40%; Θέλω να πιστεύω ότι θα βγει κι άλλη (που θα λέει, δηλαδή, εκτός από αυτούς, καλούνται και.. και.. και...). Αλλιώς ειλικρινά θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο.
Και επειδή έχω πολλές πικραμένες απορίες (γιατί έπαιζε να βρισκόμουν μέσα στο υποτιθέμενο νούμερο 38 που όλοι περιμέναμε)πώς γίνεται να διορίζει 13 άτομα με 14 κενά(δεν ξέρω αν τα μετρήσατε...).Πολυτέλεια στην επιλογή... προφανώς
μα στον ενιαίο,τουλάχιστον 2 από τους 6 πρώτους έχουν και 24μηνο με ΑΣΕΠ άρα αυτοί οι 6 διορίζονται,ή έχω καταλάβει λάθος?