0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πείτε με χαζή, αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω...Πώς τήρησαν, ρε παιδιά, την αναλογία 60-40; Και τους βγήκαν 13 άτομα;Η αναλογία, άμεση σχέση με τα άτομα δεν έχει;
Δηλαδή, Μίλτο και
και άρα δεν αποκλείεται να γίνει το ίδιο και του χρόνου!!!
Ναι, το κατάλαβα αυτό, οπότε του χρόνου μπορεί να πάρουν 1 ΑΣΕΠίτη και απ'το 40% ...0,6, για να'μαι κι ακριβής!!! (Ποιανού κακομοίρη θα λάχει, να ...τεμαχιστεί!) Αλλά αυτούς, για όλα τους έχω ικανούς! Καλά λες, ας γελάσουμε, για να μην κλάψουμε...
Παράθεση από: tzountzouras στις Αυγούστου 04, 2010, 01:03:35 pmκαι άρα δεν αποκλείεται να γίνει το ίδιο και του χρόνου!!!Θέλω να πιστευω πως όχι γιατί υπάρχει κόσμος που τρέχει να κατοχυρώσει συνταξη εώς 12/12/2010. Οπότε κενά θα υπάρχουν σίγουρα.Παιδιά το ζητούμενο είναι με την αναπροσαρμογή - αναδιανομή των θέσεων φέτος να μην υπάρχει πλεόνασμα συναδέλφων αγγλικής αλλά να υπάρχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΑ Αυτό θα σώσει την κατάσταση
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 04, 2010, 01:04:21 pmΝαι, το κατάλαβα αυτό, οπότε του χρόνου μπορεί να πάρουν 1 ΑΣΕΠίτη και απ'το 40% ...0,6, για να'μαι κι ακριβής!!! (Ποιανού κακομοίρη θα λάχει, να ...τεμαχιστεί!) Αλλά αυτούς, για όλα τους έχω ικανούς! Καλά λες, ας γελάσουμε, για να μην κλάψουμε...0,4 για να είσαι ακριβέστατη (είπαμε είμαι πε03)
Παράθεση από: miltos74 στις Αυγούστου 04, 2010, 01:07:00 pmΠαράθεση από: tzountzouras στις Αυγούστου 04, 2010, 01:03:35 pmκαι άρα δεν αποκλείεται να γίνει το ίδιο και του χρόνου!!!Θέλω να πιστευω πως όχι γιατί υπάρχει κόσμος που τρέχει να κατοχυρώσει συνταξη εώς 12/12/2010. Οπότε κενά θα υπάρχουν σίγουρα.Παιδιά το ζητούμενο είναι με την αναπροσαρμογή - αναδιανομή των θέσεων φέτος να μην υπάρχει πλεόνασμα συναδέλφων αγγλικής αλλά να υπάρχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΑ Αυτό θα σώσει την κατάστασηΔηλαδή, τι, του χρόνου θα μπορούσε να τους απορροφήσει όλους, έτσι ξαφνικά; Μια στιγμή θα προκύψουν τα κενά;Μα αφού ΥΠΑΡΧΟΥΝ πραγματικά κενά, ειδικά στο Ηράκλειο, που είμαι εγώ!Η συνάδελφος που ήταν πρωινό ωράριο σ'ένα απ'τα Δημοτικά που πήγαινα φέτος (εντός πόλης), ωρομίσθια ήτανε! Φανταστείτε τι γίνεται εκτός πόλης!Και φυσικά δεν είναι μεμονωμένη περίπτωση αυτή...Δεν είναι να εμπιστεύεσαι ότι θα καλύψουν κενά βάσει των πραγματικών αναγκών... Ό,τι θέλουν παρουσιάζουν, εάν και όποτε το θέλουν... Α, και για όποιους το θέλουν...
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 04, 2010, 01:12:44 pmΠαράθεση από: miltos74 στις Αυγούστου 04, 2010, 01:07:00 pmΠαράθεση από: tzountzouras στις Αυγούστου 04, 2010, 01:03:35 pmκαι άρα δεν αποκλείεται να γίνει το ίδιο και του χρόνου!!!Θέλω να πιστευω πως όχι γιατί υπάρχει κόσμος που τρέχει να κατοχυρώσει συνταξη εώς 12/12/2010. Οπότε κενά θα υπάρχουν σίγουρα.Παιδιά το ζητούμενο είναι με την αναπροσαρμογή - αναδιανομή των θέσεων φέτος να μην υπάρχει πλεόνασμα συναδέλφων αγγλικής αλλά να υπάρχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΑ Αυτό θα σώσει την κατάστασηΔηλαδή, τι, του χρόνου θα μπορούσε να τους απορροφήσει όλους, έτσι ξαφνικά; Μια στιγμή θα προκύψουν τα κενά;Μα αφού ΥΠΑΡΧΟΥΝ πραγματικά κενά, ειδικά στο Ηράκλειο, που είμαι εγώ!Η συνάδελφος που ήταν πρωινό ωράριο σ'ένα απ'τα Δημοτικά που πήγαινα φέτος (εντός πόλης), ωρομίσθια ήτανε! Φανταστείτε τι γίνεται εκτός πόλης!Και φυσικά δεν είναι μεμονωμένη περίπτωση αυτή...Δεν είναι να εμπιστεύεσαι ότι θα καλύψουν κενά βάσει των πραγματικών αναγκών... Ό,τι θέλουν παρουσιάζουν, εάν και όποτε το θέλουν... Α, και για όποιους το θέλουν...Παιδιά το ότι υπάρχει κάποιος ωρομίσθιος κάπου δεν σημαίνει ότι υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΟ. Και εξηγώ.Στο Ηράκλειο: 1ο Γυμνάσιο έχει θέσεις για 2 οργανικες αγγλικής 2ο Γυμνάσιο έχει 3 οργανικές θέσεις αγγλικής 3ο Γυμνάσιο Λύκειο έχει 5 οργανικές θέσεις αγγλικής.Και συμβαίνουν τα εξής: Μία συνάδελφος από το 1ο μένει έγκυος και παίρνει άδεια ( 1 κενό) Ένας συνάδελφος από το 2 παίρνει άδεια υγείας π.χ. 8 μήνες (1 κενό) Τρεις συνάδελφοι από το 3ο παίρνουν απόσπαση για
Παράθεση από: miltos74 στις Αυγούστου 04, 2010, 01:09:16 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 04, 2010, 01:04:21 pmΝαι, το κατάλαβα αυτό, οπότε του χρόνου μπορεί να πάρουν 1 ΑΣΕΠίτη και απ'το 40% ...0,6, για να'μαι κι ακριβής!!! (Ποιανού κακομοίρη θα λάχει, να ...τεμαχιστεί!) Αλλά αυτούς, για όλα τους έχω ικανούς! Καλά λες, ας γελάσουμε, για να μην κλάψουμε...0,4 για να είσαι ακριβέστατη (είπαμε είμαι πε03) Άμα είναι δύο τα άτομα που πρέπει να πάρει για το 60-40, ποια είναι η αναλογία σε άτομα, άψογέ μου Μαθηματικέ; Παρακαλώ, με δεκαδικούς αριθμούς!Εγώ λέω: 2 άτομα60% ΑΣΕΠ=1,240% Ενιαίος=0,8(Σώπα, ανεβαίνει έτσι το ποσοστό στον κακομοίρη του 40%...)Μη γελάτε, ακριβώς ΕΤΣΙ μας κοροιδεύουνε!
Παράθεση από: miltos74 στις Αυγούστου 04, 2010, 01:21:40 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 04, 2010, 01:12:44 pmΠαράθεση από: miltos74 στις Αυγούστου 04, 2010, 01:07:00 pmΠαράθεση από: tzountzouras στις Αυγούστου 04, 2010, 01:03:35 pmκαι άρα δεν αποκλείεται να γίνει το ίδιο και του χρόνου!!!Θέλω να πιστευω πως όχι γιατί υπάρχει κόσμος που τρέχει να κατοχυρώσει συνταξη εώς 12/12/2010. Οπότε κενά θα υπάρχουν σίγουρα.Παιδιά το ζητούμενο είναι με την αναπροσαρμογή - αναδιανομή των θέσεων φέτος να μην υπάρχει πλεόνασμα συναδέλφων αγγλικής αλλά να υπάρχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΑ Αυτό θα σώσει την κατάστασηΔηλαδή, τι, του χρόνου θα μπορούσε να τους απορροφήσει όλους, έτσι ξαφνικά; Μια στιγμή θα προκύψουν τα κενά;Μα αφού ΥΠΑΡΧΟΥΝ πραγματικά κενά, ειδικά στο Ηράκλειο, που είμαι εγώ!Η συνάδελφος που ήταν πρωινό ωράριο σ'ένα απ'τα Δημοτικά που πήγαινα φέτος (εντός πόλης), ωρομίσθια ήτανε! Φανταστείτε τι γίνεται εκτός πόλης!Και φυσικά δεν είναι μεμονωμένη περίπτωση αυτή...Δεν είναι να εμπιστεύεσαι ότι θα καλύψουν κενά βάσει των πραγματικών αναγκών... Ό,τι θέλουν παρουσιάζουν, εάν και όποτε το θέλουν... Α, και για όποιους το θέλουν...Παιδιά το ότι υπάρχει κάποιος ωρομίσθιος κάπου δεν σημαίνει ότι υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΟ. Και εξηγώ.Στο Ηράκλειο: 1ο Γυμνάσιο έχει θέσεις για 2 οργανικες αγγλικής 2ο Γυμνάσιο έχει 3 οργανικές θέσεις αγγλικής 3ο Γυμνάσιο Λύκειο έχει 5 οργανικές θέσεις αγγλικής.Και συμβαίνουν τα εξής: Μία συνάδελφος από το 1ο μένει έγκυος και παίρνει άδεια ( 1 κενό) Ένας συνάδελφος από το 2 παίρνει άδεια υγείας π.χ. 8 μήνες (1 κενό) Τρεις συνάδελφοι από το 3ο παίρνουν απόσπαση για