0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: NENH στις Αυγούστου 04, 2010, 04:36:44 pmμπα, φέτος ήταν το κάτι άλλο, δεν έχει προηγηθεί τέτοια κοροϊδία κ εμπαιγμόςΣυμφωνώ, αυτό δεν έχει προηγούμενο. Κι απ'ό,τι βλέπω, πέτυχε τον σκοπό της... Διαίρει και βασίλευε... Να φαγωθούμε οι ειδικότητες. Και κάποιοι κάνουν ακριβώς αυτό, μπαίνοντας εδώ και προκαλώντας...Γι'αυτό έκαναν τις κότες κάτι Φυσικοί που τους ρώταγα καμιά πληροφορία όλο αυτό το διάστημα και για τους ξενόγλωσσους δεν λέγανε λεπτομέρειες... Κάτι ψυλλιαζόμουνα, αλλά ήταν πολύ ...κακό, για να'ναι αληθινό...Ξέρανε λοιπόν... Αλλά τρίβανε τα χέρια τους από ευχαρίστηση για τα δικά τους... Πού να καταλάβουν τον άλλο...Τα ίδια, Παντελάκη μου, τα ίδια, Παντελή μου! Ρε σεις, βαλτοί είστε; Τι κακία είναι αυτή;! Τι κακομοιριά;!
μπα, φέτος ήταν το κάτι άλλο, δεν έχει προηγηθεί τέτοια κοροϊδία κ εμπαιγμός
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 04, 2010, 04:43:41 pmΠαράθεση από: NENH στις Αυγούστου 04, 2010, 04:36:44 pmμπα, φέτος ήταν το κάτι άλλο, δεν έχει προηγηθεί τέτοια κοροϊδία κ εμπαιγμόςΣυμφωνώ, αυτό δεν έχει προηγούμενο. Κι απ'ό,τι βλέπω, πέτυχε τον σκοπό της... Διαίρει και βασίλευε... Να φαγωθούμε οι ειδικότητες. Και κάποιοι κάνουν ακριβώς αυτό, μπαίνοντας εδώ και προκαλώντας...Γι'αυτό έκαναν τις κότες κάτι Φυσικοί που τους ρώταγα καμιά πληροφορία όλο αυτό το διάστημα και για τους ξενόγλωσσους δεν λέγανε λεπτομέρειες... Κάτι ψυλλιαζόμουνα, αλλά ήταν πολύ ...κακό, για να'ναι αληθινό...Ξέρανε λοιπόν... Αλλά τρίβανε τα χέρια τους από ευχαρίστηση για τα δικά τους... Πού να καταλάβουν τον άλλο...Τα ίδια, Παντελάκη μου, τα ίδια, Παντελή μου! Ρε σεις, βαλτοί είστε; Τι κακία είναι αυτή;! Τι κακομοιριά;! Συγγνώμη...αλλά κι εσείς προκαλείτε!! Γιατί επιμένετε σε σενάρια συνωμοσίας και δεν θέλετε να ακούσετε την αλήθεια για το ότι είσαστε ένας απ'τους πλέον υπεράριθμους κλάδους και αυτό κάποια μέρα θα είχε αντίκτυπο...;; Απ'την άλλη πάλι ξέρω πως όταν νοιώθεις αδικημένος (γιατί μόνο εσείς δεν φταίτε γι αυτή την κατάσταση) εύκολα καταφεύγεις σε σενάρια συνωμοσίας....όχι πως δεν έχουν γίνει και λαμογιές τόσα χρόνια....ουκ ολίγες...αλλά στην προκειμένη θεωρώ πως όντως οι λίγοι διορισμοί είναι το αποτέλεσμα της κακής διαχείρισης των προηγούμενων ετών!
Ρε παιδιά, για να διακωμωδήσω λίγο το θέμα, ξέρετε τι μας λείπει; Το παξιμαδάκι και ο ελληνικός καφές! Τις λοιπές προϋποθέσεις τις πληρούμε.
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 04, 2010, 04:43:41 pmΠαράθεση από: NENH στις Αυγούστου 04, 2010, 04:36:44 pmμπα, φέτος ήταν το κάτι άλλο, δεν έχει προηγηθεί τέτοια κοροϊδία κ εμπαιγμόςΣυμφωνώ, αυτό δεν έχει προηγούμενο. Κι απ'ό,τι βλέπω, πέτυχε τον σκοπό της... Διαίρει και βασίλευε... Να φαγωθούμε οι ειδικότητες. Και κάποιοι κάνουν ακριβώς αυτό, μπαίνοντας εδώ και προκαλώντας...Γι'αυτό έκαναν τις κότες κάτι Φυσικοί που τους ρώταγα καμιά πληροφορία όλο αυτό το διάστημα και για τους ξενόγλωσσους δεν λέγανε λεπτομέρειες... Κάτι ψυλλιαζόμουνα, αλλά ήταν πολύ ...κακό, για να'ναι αληθινό...Ξέρανε λοιπόν... Αλλά τρίβανε τα χέρια τους από ευχαρίστηση για τα δικά τους... Πού να καταλάβουν τον άλλο...Τα ίδια, Παντελάκη μου, τα ίδια, Παντελή μου! Ρε σεις, βαλτοί είστε; Τι κακία είναι αυτή;! Τι κακομοιριά;! Μπορεί να μην ηξεραν πράγματι. Μην είσαι τόσο σίγουρη και τους κολλάς όλους στον τοίχο .Φιλικά Μιλτιάδης.
Παράθεση από: karxarias29 στις Αυγούστου 04, 2010, 05:01:45 pmΡε παιδιά, για να διακωμωδήσω λίγο το θέμα, ξέρετε τι μας λείπει; Το παξιμαδάκι και ο ελληνικός καφές! Τις λοιπές προϋποθέσεις τις πληρούμε. Και να συμπληρώσω πρέπει να είναι η πρώτη φορά που οι πε06 έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον σε όλο το forum
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Αυγούστου 04, 2010, 04:53:48 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 04, 2010, 04:43:41 pmΠαράθεση από: NENH στις Αυγούστου 04, 2010, 04:36:44 pmμπα, φέτος ήταν το κάτι άλλο, δεν έχει προηγηθεί τέτοια κοροϊδία κ εμπαιγμόςΣυμφωνώ, αυτό δεν έχει προηγούμενο. Κι απ'ό,τι βλέπω, πέτυχε τον σκοπό της... Διαίρει και βασίλευε... Να φαγωθούμε οι ειδικότητες. Και κάποιοι κάνουν ακριβώς αυτό, μπαίνοντας εδώ και προκαλώντας...Γι'αυτό έκαναν τις κότες κάτι Φυσικοί που τους ρώταγα καμιά πληροφορία όλο αυτό το διάστημα και για τους ξενόγλωσσους δεν λέγανε λεπτομέρειες... Κάτι ψυλλιαζόμουνα, αλλά ήταν πολύ ...κακό, για να'ναι αληθινό...Ξέρανε λοιπόν... Αλλά τρίβανε τα χέρια τους από ευχαρίστηση για τα δικά τους... Πού να καταλάβουν τον άλλο...Τα ίδια, Παντελάκη μου, τα ίδια, Παντελή μου! Ρε σεις, βαλτοί είστε; Τι κακία είναι αυτή;! Τι κακομοιριά;! Συγγνώμη...αλλά κι εσείς προκαλείτε!! Γιατί επιμένετε σε σενάρια συνωμοσίας και δεν θέλετε να ακούσετε την αλήθεια για το ότι είσαστε ένας απ'τους πλέον υπεράριθμους κλάδους και αυτό κάποια μέρα θα είχε αντίκτυπο...;; Απ'την άλλη πάλι ξέρω πως όταν νοιώθεις αδικημένος (γιατί μόνο εσείς δεν φταίτε γι αυτή την κατάσταση) εύκολα καταφεύγεις σε σενάρια συνωμοσίας....όχι πως δεν έχουν γίνει και λαμογιές τόσα χρόνια....ουκ ολίγες...αλλά στην προκειμένη θεωρώ πως όντως οι λίγοι διορισμοί είναι το αποτέλεσμα της κακής διαχείρισης των προηγούμενων ετών!Πώς προκαλούμε, ρε κοπελιά; Γιατί, λίγα γίνονται, η διαφθορά έχει χτυπήσει κόκκινο, πού ζεις εσύ, σε άλλο κράτος;Δεν είναι μεμονωμένα συμπεράσματα όλα αυτά, ούτε είμαστε φαντασιόπληκτοι...
Δεν μας παρατας ρε Μίλτο, έχουμε και κάποιους σαν κ εσένα όλοι την ώρα να μας ειρωνεύονται κιόλας...
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 04, 2010, 05:03:30 pmΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Αυγούστου 04, 2010, 04:53:48 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 04, 2010, 04:43:41 pmΠαράθεση από: NENH στις Αυγούστου 04, 2010, 04:36:44 pmμπα, φέτος ήταν το κάτι άλλο, δεν έχει προηγηθεί τέτοια κοροϊδία κ εμπαιγμόςΣυμφωνώ, αυτό δεν έχει προηγούμενο. Κι απ'ό,τι βλέπω, πέτυχε τον σκοπό της... Διαίρει και βασίλευε... Να φαγωθούμε οι ειδικότητες. Και κάποιοι κάνουν ακριβώς αυτό, μπαίνοντας εδώ και προκαλώντας...Γι'αυτό έκαναν τις κότες κάτι Φυσικοί που τους ρώταγα καμιά πληροφορία όλο αυτό το διάστημα και για τους ξενόγλωσσους δεν λέγανε λεπτομέρειες... Κάτι ψυλλιαζόμουνα, αλλά ήταν πολύ ...κακό, για να'ναι αληθινό...Ξέρανε λοιπόν... Αλλά τρίβανε τα χέρια τους από ευχαρίστηση για τα δικά τους... Πού να καταλάβουν τον άλλο...Τα ίδια, Παντελάκη μου, τα ίδια, Παντελή μου! Ρε σεις, βαλτοί είστε; Τι κακία είναι αυτή;! Τι κακομοιριά;! Συγγνώμη...αλλά κι εσείς προκαλείτε!! Γιατί επιμένετε σε σενάρια συνωμοσίας και δεν θέλετε να ακούσετε την αλήθεια για το ότι είσαστε ένας απ'τους πλέον υπεράριθμους κλάδους και αυτό κάποια μέρα θα είχε αντίκτυπο...;; Απ'την άλλη πάλι ξέρω πως όταν νοιώθεις αδικημένος (γιατί μόνο εσείς δεν φταίτε γι αυτή την κατάσταση) εύκολα καταφεύγεις σε σενάρια συνωμοσίας....όχι πως δεν έχουν γίνει και λαμογιές τόσα χρόνια....ουκ ολίγες...αλλά στην προκειμένη θεωρώ πως όντως οι λίγοι διορισμοί είναι το αποτέλεσμα της κακής διαχείρισης των προηγούμενων ετών!Πώς προκαλούμε, ρε κοπελιά; Γιατί, λίγα γίνονται, η διαφθορά έχει χτυπήσει κόκκινο, πού ζεις εσύ, σε άλλο κράτος;Δεν είναι μεμονωμένα συμπεράσματα όλα αυτά, ούτε είμαστε φαντασιόπληκτοι...
Τελοσπάντων δεν είναι νομίζω σωστός ο τρόπος που απαντάς, αλλά είναι καλύτερα να διατηρήσουμε όλοι την ψυχραιμία μας -όπως άλλωστε εσύ ο ίδιος είπες και προηγουμένως- και να μην αρχίσουμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας ούτε να αστειευόμαστε ο ένας με τον άλλον
Παράθεση από: miltos74 στις Αυγούστου 04, 2010, 05:04:37 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Αυγούστου 04, 2010, 05:01:45 pmΡε παιδιά, για να διακωμωδήσω λίγο το θέμα, ξέρετε τι μας λείπει; Το παξιμαδάκι και ο ελληνικός καφές! Τις λοιπές προϋποθέσεις τις πληρούμε. Και να συμπληρώσω πρέπει να είναι η πρώτη φορά που οι πε06 έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον σε όλο το forum Τι θες να πεις; Εμείς πάντα έχουμε ενδιαφέρον! Για τους ...Μαθηματικούς πάλι, οι πολλοί έχουν διαφορετική άποψη!