*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοι ΠΕ05  (Αναγνώστηκε 30908 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bettina

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοι ΠΕ05
« Απάντηση #42 στις: Αυγούστου 09, 2010, 01:39:28 pm »
Να σου απαντησω εγω γιατι phoebe.Γιατι τα βυσματα αλωνιζουν στο δημοσιο και οπου πλεοναζουν μετατασσονται αντι να απολυονται.Και κατσε εσυ να βλεπεις ΤΑ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:09:12 »

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Αυγούστου 09, 2010, 02:23:06 pm »
Να σου απαντησω εγω γιατι phoebe.Γιατι τα βυσματα αλωνιζουν στο δημοσιο και οπου πλεοναζουν μετατασσονται αντι να απολυονται.Και κατσε εσυ να βλεπεις ΤΑ

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Αυγούστου 09, 2010, 02:47:19 pm »
Nαι,με τη διαφορα οτι εκει τους υπεραριθμους τους μετατασσουν,εμας μας λενε δεν εχουμε θεσεις να σας βαλουμε!!!!!!!!!!!!ΣΚΑΤΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ!!το ξαναλεω

Αποσυνδεδεμένος nena8

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Αυγούστου 24, 2010, 01:12:30 pm »
Ειδα σε μια ανακοινωση του αλφαβητα σημερα, οτι το οριο των μαθητων για να γινει τμημα ξενης γλωσσας ειναι 8 μαθητες και για απομακρυσμενες περιοχες 5.Δεν το εψαξα ακομα αλλα νομιζω οτι ηταν διαφορετικος ο αριθμος περσι.Καλη δεν ειναι αυτη η αλλαγη?
''Es tan corto el amor, y es tan largo el olvido.Porque en noches como ésta la tuve entre mis brazos,mi alma no se contenta con haberla perdido.Aunque éste sea el último dolor que ella me causa,y éstos sean los últimos versos que yo le escribo.''
P.Neruda

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:09:12 »

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Αυγούστου 24, 2010, 01:14:17 pm »
O,τι ισχυε και περσι,προπερσι κτλ.Τι καλα;Απο το κακο στο χειροτερο παμε

Αποσυνδεδεμένος nena8

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Αυγούστου 24, 2010, 01:23:00 pm »
Ωχ, καταλαβα...Τι θελω κι εγω και ειμαι αισιοδοξη???
''Es tan corto el amor, y es tan largo el olvido.Porque en noches como ésta la tuve entre mis brazos,mi alma no se contenta con haberla perdido.Aunque éste sea el último dolor que ella me causa,y éstos sean los últimos versos que yo le escribo.''
P.Neruda

Αποσυνδεδεμένος phoebe1

• Πλήρες μέλος
  • c'est la vie!
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Αυγούστου 24, 2010, 10:44:21 pm »
Αναρωτιέμαι σε πόσα απ΄τα 800 ολοήμερα θα διδαχθούν τα γαλλικά;
''Σα βγεις στον πηγαιµό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να 'ναι µακρύς ο δρόµος...''  ΙΘΑΚΗ

Κ. Καβάφης

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Αυγούστου 26, 2010, 02:25:41 pm »
Σε οσα οι διευθυντες θα ειναι ευνοικα διακειμενοι.Αλλιως,μαυρα τα μαντατα.Ασχετο.Τι ξεφτιλα ειναι αυτη με τις βασεις και τους βαθμους στην Γαλλικη;;Αισχος.Θα τα βρουν αγγουρια μεσα στη σχολη,γιατι εκει δεν αστειευονται.Σκεφτομαι,με το βαθμο,το γενικο βαθμο που εγραψα εγω στις πανελληνιες το 1992 και ειχα βαλει και πρωτη σχολη τη γαλλικη,τρομαρα μου-εμεις τα συμπληρωναμε πριν τα μηχανογραφικα-σημερα,με αυτο το βαθμο, θα ημουν φιλολογια Αθηνας...
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 26, 2010, 02:35:12 pm από alceste »

Αποσυνδεδεμένος nena8

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 26, 2010, 06:26:03 pm »
Εγω σκεφτομαι σοβαρα να δωσω πανελληνιες του χρονου.Μη σας πω οτι το μετανιωσα που δεν εδωσα φετος.Αφου δεν μου "καθεται" το μεταπτυχιακο μεταφρασης, λεω να παρω 2ο πτυχιο σε αλλη γλωσσα....Κι εγω παιδι 3ης δεσμης ειμαι και θυμαμαι οτι μια φιλη μου εγραψε 17 και ισα ισα εφτανε για ΤΕΙ αισθητικης!
P.Neruda

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 28, 2010, 01:09:27 pm »
Aγγλικα κανε,αν δεν εχεις ηδη πτυχιο.Οταν  δουλευα σε φροντιστηριο,διδασκα και αγγλικα,με proficiency του cambridge με grade A.Πρεπει να τα ξαναπιασω τα αγγλικα,γιατι ο μισθος του μονιμου θα φτασει δεν ξερω κι εγω που,αν δεν ενσωματωσουν το επιδομα εξωδιδακτικης...Εφοσον εχεις μεταπτυχιακο στη μεταφραση στα γαλλικα,δουλεψε και τα αγγλικα.Μονο τα αγγλικα βλεπω να επιβιωνουν.Την αγγλικη φιλολογια τη σκεφτομαι κι εγω
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 28, 2010, 01:11:06 pm από alceste »

Αποσυνδεδεμένος nena8

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Αυγούστου 28, 2010, 03:40:27 pm »
Aγγλικα κανε,αν δεν εχεις ηδη πτυχιο.Οταν  δουλευα σε φροντιστηριο,διδασκα και αγγλικα,με proficiency του cambridge με grade A.Πρεπει να τα ξαναπιασω τα αγγλικα,γιατι ο μισθος του μονιμου θα φτασει δεν ξερω κι εγω που,αν δεν ενσωματωσουν το επιδομα εξωδιδακτικης...Εφοσον εχεις μεταπτυχιακο στη μεταφραση στα γαλλικα,δουλεψε και τα αγγλικα.Μονο τα αγγλικα βλεπω να επιβιωνουν.Την αγγλικη φιλολογια τη σκεφτομαι κι εγω

P.Neruda

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Αυγούστου 29, 2010, 11:34:21 pm »
Κατατακτηριες δεν μπορεις να δωσεις;Δεν χρειαζεται να μπεις στην διαδικασια των πανελληνιων.

Αποσυνδεδεμένος nena8

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Αυγούστου 30, 2010, 04:53:23 pm »
Συγχαρητηρια! Μακαρι να πανε ολα καλα τοτε και να διοριστεις γρηγορα! Στο ΕΑΠ εκανα μια αποπειρα την περασμενη χρονια για το μεταπτυχιακο στην εκπαιδευση και ειχα τη θεση 5 χιλιαδες και κατι.Μαλλον ειχαν κι αλλοι την ιδια ιδεα :D.Η αληθεια παντως ειναι οτι δεν θα μπορουσα να το υποστηριξω οικονομικα.Στις κατατακτηριες παλι, η αγγλικη εχει μεγαλη ζητηση αλλα τωρα που το σκεφτομαι ισως να το δοκιμασω το χειμωνα.Παντως το βλεπω πιο σιγουρο να κανω μια αποπειρα με τις πανελληνιες.Να θυμηθω τα νιατα μου ;)
P.Neruda

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Αυγούστου 30, 2010, 06:11:52 pm »
Ευχαριστω!Ξερεις υπαρχει και το μεταφραστικο τμημα του

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871