0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι xriana1,μακάρι, αλλά δυστυχώς τα έχω με τους αναπληρωτές.Γιατί να σου πω τι είδα,όχι μόνο στο σχολείο αλλά στο νομό που δούλευα; Απεργία κάναμε 3 αναπληρωτές και οι υπόλοιποι μόνιμοι. Και οι μόνιμοι είχαν ακόμη μια δικαιολογία ότι τουλάχιστον έχουν σίγουρη δουλειά. Όταν οι ίδιοι οι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι μου έλεγαν ότι είμαι τρελή που κάνω απεργία και χάνω λεφτά, και όταν στις πορείες έβλεπα μόνο μόνιμους συναδέλφους, ε όχι δε θα τα βάλω πρώτα μαζί τους. Μου ήταν αδιανόητο ότι οι αναπληρωτές πήγαιναν ήσυχοι στη δουλειά τους για να μη χάσουν το ημερομίσθιο.Τώρα λοιπόν που φωνάζουν γιατί μπορεί να μην έχουν δουλειά, μπορεί να ακούγεται εγωιστικό αλλά πλέον δε με ενδιαφέρει. Τώρα τρέχω να προλάβω τις εξελίξεις και να πορευτώ με αυτά που τους αφήσαμε να μας επιβάλλουν..Τώρα με εκνευρίζει κάθε φωνή που τότε τραγουδούσε..ΥΓ:sorry για το εκτός θέματος
Υποτίθεται ότι ο ΑΣΕΠ ειδικής θα γίνει για όσους δεν είχαν δικαίωμα να δώσουν στον ΑΣΕΠ γενικής, δηλαδή τους αποφοίτους των τμημάτων που ανέφερες.Οι υπόλοιποι έχουν δικαίωμα διορισμού από τον ΑΣΕΠ γενικής.Αλλά ποιός μπορεί να μιλήσει πια με σιγουριά για το τί θα κάνουν στο τέλος στην πράξη;;
Θα ήθελα τη βοήθειά σας.. Πολλά ακούγονται για ασεπ ειδικής αγωγής...Αν τελικά γίνει θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο οι αποφοιτοι Ειδικής Αγωγής (Θεσσαλίας) και του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής πολιτικής(ειδικής αγωγής βέβαια) ;;; Ή θα μπορούν να πάρουν μέρος και όσοι έχουν μόνο μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή (ή και σεμινάρια);;; Γνωρίζει κάποιος κάτι ή είναι νωρίς για να ξέρουμε ;;;;;;