*

Αποστολέας Θέμα: Πίνακες ΠΕ02 Ειδικής Αγωγής  (Αναγνώστηκε 43921 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
Απ: Πίνακες ΠΕ02 Ειδικής Αγωγής
« Απάντηση #140 στις: Αυγούστου 22, 2010, 12:35:35 pm »
Αυτό λέμε, ότι τώρα που ξυπνάνε μερικοί είναι ήδη αργά. Όταν ήταν καιρός για κινητοποιήσεις κανείς δεν αντιδρούσε γιατί δεν ήταν σίγουροι αν θα "αδικηθούν". Επειδή λοιπόν τότε ήμασταν τρεις κι ο κούκος και φωνάζαμε ότι είμαστε άξιοι της μοίρας μας, προσωπικά τώρα πια δεν τα έχω με το υπουργείο αλλά με τους συναδέλφους μου. Όταν ψηφίστηκε το νομοσχέδιο το πήρα απόφαση ότι θα το λουστώ χωρίς να αλλάξει κάτι, αλλά δε με νοιάζουν πια και οι αντιδράσεις κανενός,.
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:07:36 »

xriana1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #141 στις: Αυγούστου 22, 2010, 12:55:05 pm »
Στο σχολείο που δούλευα (ΕΕΕΕΚ) στις 3 απεργίες συμμετείχαν μόνο αναπληρωτές πλήν 1 μονίμου. Οι υπόλοιποι μόνιμοι σφυριζαν αδιάφορα, θεωρώντας οτι οι αλλάγες κι ο νέος νόμος δεν τους αγγίζουν.

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Αυγούστου 22, 2010, 01:17:00 pm »
Όχι xriana1,μακάρι, αλλά δυστυχώς τα έχω με τους αναπληρωτές.Γιατί να σου πω τι είδα,όχι μόνο στο σχολείο αλλά στο νομό που δούλευα; Απεργία κάναμε 3 αναπληρωτές και οι υπόλοιποι μόνιμοι. Και οι μόνιμοι είχαν ακόμη μια δικαιολογία ότι τουλάχιστον έχουν σίγουρη δουλειά. Όταν οι ίδιοι οι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι μου έλεγαν ότι είμαι τρελή που κάνω απεργία και χάνω λεφτά, και όταν στις πορείες έβλεπα μόνο μόνιμους συναδέλφους, ε όχι δε θα τα βάλω πρώτα μαζί τους. Μου ήταν αδιανόητο ότι οι αναπληρωτές πήγαιναν ήσυχοι στη δουλειά τους για να μη χάσουν το ημερομίσθιο.Τώρα λοιπόν που φωνάζουν γιατί μπορεί να μην έχουν δουλειά, μπορεί να ακούγεται εγωιστικό αλλά πλέον δε με ενδιαφέρει. Τώρα τρέχω να προλάβω τις εξελίξεις και να πορευτώ με αυτά που τους αφήσαμε να μας επιβάλλουν..Τώρα με εκνευρίζει κάθε φωνή που τότε τραγουδούσε..

ΥΓ:sorry για το εκτός θέματος  :P
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 22, 2010, 01:19:17 pm από tttzzz »

Αποσυνδεδεμένος Mariaaaa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Αυγούστου 22, 2010, 01:18:08 pm »
Θα ήθελα τη βοήθειά σας..  Πολλά ακούγονται για ασεπ ειδικής αγωγής...Αν τελικά γίνει θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο οι αποφοιτοι Ειδικής Αγωγής (Θεσσαλίας) και του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής πολιτικής(ειδικής αγωγής βέβαια) ;;;  Ή θα μπορούν να πάρουν μέρος και όσοι έχουν μόνο μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή (ή και σεμινάρια);;;  
 Γνωρίζει κάποιος κάτι   ή είναι νωρίς για να ξέρουμε ;;;;;; ???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:07:36 »

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Αυγούστου 22, 2010, 01:21:30 pm »
Υποτίθεται ότι ο ΑΣΕΠ ειδικής θα γίνει για όσους δεν είχαν δικαίωμα να δώσουν στον ΑΣΕΠ γενικής, δηλαδή τους αποφοίτους των τμημάτων που ανέφερες.Οι υπόλοιποι έχουν δικαίωμα διορισμού από τον ΑΣΕΠ γενικής.Αλλά ποιός μπορεί να μιλήσει πια με σιγουριά για το τί θα κάνουν στο τέλος στην πράξη;;

xriana1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #145 στις: Αυγούστου 22, 2010, 01:31:34 pm »
Όχι xriana1,μακάρι, αλλά δυστυχώς τα έχω με τους αναπληρωτές.Γιατί να σου πω τι είδα,όχι μόνο στο σχολείο αλλά στο νομό που δούλευα; Απεργία κάναμε 3 αναπληρωτές και οι υπόλοιποι μόνιμοι. Και οι μόνιμοι είχαν ακόμη μια δικαιολογία ότι τουλάχιστον έχουν σίγουρη δουλειά. Όταν οι ίδιοι οι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι μου έλεγαν ότι είμαι τρελή που κάνω απεργία και χάνω λεφτά, και όταν στις πορείες έβλεπα μόνο μόνιμους συναδέλφους, ε όχι δε θα τα βάλω πρώτα μαζί τους. Μου ήταν αδιανόητο ότι οι αναπληρωτές πήγαιναν ήσυχοι στη δουλειά τους για να μη χάσουν το ημερομίσθιο.Τώρα λοιπόν που φωνάζουν γιατί μπορεί να μην έχουν δουλειά, μπορεί να ακούγεται εγωιστικό αλλά πλέον δε με ενδιαφέρει. Τώρα τρέχω να προλάβω τις εξελίξεις και να πορευτώ με αυτά που τους αφήσαμε να μας επιβάλλουν..Τώρα με εκνευρίζει κάθε φωνή που τότε τραγουδούσε..

ΥΓ:sorry για το εκτός θέματος  :P

Ισως ο νομός που εργάστηκα να μην ειναι ενδεικτικός των γενικότερων τάσεων. Όπως και να εχει μονιμοι και αναπληρωτές έχουμε απο κοινού ευθύνες για τις δράσεις μας (αδράνεια) που περιμέμουμε να οδηγηθούν τα πράγματα στα ακρα για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα. Ας ελπίσουμε ότι ο Σεπτέμβρης θα είναι η αρχή μιας πιο σθεναρής αντίστασης απέναντι στις μεθοδεύσεις, δήθεν επιταγές του μνημονίου.

Αποσυνδεδεμένος Mariaaaa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Αυγούστου 22, 2010, 01:53:33 pm »
Υποτίθεται ότι ο ΑΣΕΠ ειδικής θα γίνει για όσους δεν είχαν δικαίωμα να δώσουν στον ΑΣΕΠ γενικής, δηλαδή τους αποφοίτους των τμημάτων που ανέφερες.Οι υπόλοιποι έχουν δικαίωμα διορισμού από τον ΑΣΕΠ γενικής.Αλλά ποιός μπορεί να μιλήσει πια με σιγουριά για το τί θα κάνουν στο τέλος στην πράξη;;

Την ίδια εντύπωση έχω και γω..Σκέφτομαι είτε να ξεκινήσω μεταπτυχιακό πάνω στην ειδική αγωγή είτε να προσπαθήσω για την απόκτηση δεύτερου πτυχίου (σε μια από τις σχολές που προανέφερα).  Γι αυτό και αναρωτιέμαι.. Αλλά όπως είπες κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά ...

Αποσυνδεδεμένος anka

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Αυγούστου 22, 2010, 10:15:49 pm »
Θα ήθελα τη βοήθειά σας..  Πολλά ακούγονται για ασεπ ειδικής αγωγής...Αν τελικά γίνει θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο οι αποφοιτοι Ειδικής Αγωγής (Θεσσαλίας) και του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής πολιτικής(ειδικής αγωγής βέβαια) ;;;  Ή θα μπορούν να πάρουν μέρος και όσοι έχουν μόνο μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή (ή και σεμινάρια);;;  
 Γνωρίζει κάποιος κάτι   ή είναι νωρίς για να ξέρουμε ;;;;;; ???
Μέχρι στιγμης ισχύει μόνο για την πρωτοβάθμια για τις σχολές που ανέφερες.Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο στο υπουργείο και διαμαρτυρήθηκα έντονα για το τι θα γίνει με την δευτεροβάθμια και μου είπαν οτι χρειάζονται πολλα χρήματα για εναν ΑΣΕΠ και ότι υπάρχει της γενικής.Στην ερώτηση μου όμως '΄πώς μπορείτε να αξιολογήσετε εναν πολύ καλό στα αρχαία αλλά σκράπα στην ειδική αγωγή 'δεν μου απάντησε η κατά τα άλλα ευγενική ,δεν μπορω να πω ,υπάλληλος

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Αυγούστου 25, 2010, 09:36:49 am »
αναμένουμε σήμερα νέα ανάρτηση πινάκων;;

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Αυγούστου 25, 2010, 10:43:57 am »
κανένα νέο.
όλες οι γραμμές είναι κατειλημμένες.
όποιος έχει κάποια πληροφορία,ας μας ενημερώσει
Καλημέρα σε όλους!

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Αυγούστου 25, 2010, 11:08:46 am »
ή μιλάνε ή συνεχώς καλεί κόσμος!!!!

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Αυγούστου 25, 2010, 11:40:21 am »
Ή το έχουν κατεβασμένο  :P

Αποσυνδεδεμένος christina_k

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Αυγούστου 25, 2010, 12:39:43 pm »
Χαίρετε!

Το Σάββατο 28 Αυγούστου στις 12.00 στην είσοδο του ΜΑLL θα πραγματοποιηθεί συνάντηση όλων των κατηγοριών και ειδικοτήτων που μένουν στον κλειδωμένο πίνακα. Ελάτε και δηλώστε συμμετοχή στο αντίστοιχο topic "Επίσημη συνάντηση....". Νομίζω ότι ενδιαφέρει όλους της Ειδικής Αγωής!

Αποσυνδεδεμένος geool

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Αυγούστου 31, 2010, 01:55:26 pm »
ΑΠΟΡΙΑ για τον πίνακα

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871