*

Αποστολέας Θέμα: Παρηγοριά στον άρρωστο...  (Αναγνώστηκε 7787 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giota.pat.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Παρηγοριά στον άρρωστο...
« στις: Αυγούστου 03, 2010, 11:33:17 pm »
Λοιπόν, βγήκε η περιβόητη εγκύκλιος και είμαι εκτός!!! :-X

Αλλά .....

μόνο μια στεριά (Λακωνία) και όλη η νησιωτική Ελλάδα. Αν καλύψουν τις θέσεις οι φετινοί διορισθέντες, λέτε του χρόνου να δούμε περισσότερη στεριά????

Υ.Γ. Τη θέση στο κατάρτι τη δικαιούμαι εγώ, να εξηγούμαστε, ε? ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Παρηγοριά στον άρρωστο...
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:24:02 »

Αποσυνδεδεμένος markela

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 04, 2010, 11:38:17 am »
δεν το ειχα δει αυτο  που ειχες γραψει.  αλλα  καθε εμποδιο για καλο. του χρονου πανηγυρικα..   
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ  ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ.

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 04, 2010, 06:40:57 pm »
Καλή δύναμη σε όσους έχασαν για λίγες θέσεις το διορισμό. Ελπίζουμε σε καλύτερη τοποθέτηση του χρόνου... Από ότι μου είπε ένας ευγενέστατος κύριος στο υπουργείο βέβαια δεν γνωρίζει αν του χρόνου οι περιοχές θα είναι περισσότερες ή καλύτερες. Αυτό μου είπε εξαρτάται από το αν θα ικανοποιηθούν όλες οι μεταθέσεις στο νομό ( γιατί δεν μπορεί να βάλει έναν νεοδιοριστο ενώ αφησε απ' έξω τους παλιούς )και από τις συνταξιοδοτήσεις. Ας ελπίσουμε πάντως...

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 04, 2010, 11:31:59 pm »
Το σίγουρο είναι ότι φέτος σχεδόν όσοι προσληφθούν θα πρέπει να μείνουν για 3 χρόνια στον πρώτο τόπο διορισμού. Γι' αυτό ελπίζω ότι του χρόνου θα φανούν κενά στην ηπειρωτική Ελλάδα. Τόσοι συνταξιοδοτούνται. Πόσοι είναι αυτοί απο τους παλιούς που θα πάρουν μετάθεση?
Δε μπορεί, βρε παιδιά. Τουλάχιστον αφού δεν διοριζόμαστε φέτος, να μας "κάτσει" καλή περιοχή διορισμού του χρόνου. Πραγματικά, αν και θα κάνω την αίτηση τυπικά, φέτος δεν θα ήξερα τι να δηλώσω καθώς με οικογένεια και σύζυγο μη Δ.Υ. ώστε να υπάρχει συνυπηρέτηση, είναι δύσκολο να φύγω μακρυά, σε ένα μικρό νησί....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:24:02 »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 04, 2010, 11:40:08 pm »
Γνωρίζετε εάν η ΔΟΕ βγάζει τον ακριβή αριθμό συνταξιοδοτηθέντων στους νηπιαγωγούς και την Δ/νση που άνηκαν?
Κρατώντας τα ως άνω στοιχεία και μετά τις μεταθέσεις της επόμενης χρονιάς, θα μπορούμε να δούμε εάν η Δ προσπαθεί να γεμίσει την επαρχία ή απλώς έχει βρει έναν ακόμα τρόπο να εξοντώσει τους εκπαιδευτικούς.

Αποσυνδεδεμένος eam

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 05, 2010, 09:22:07 am »
Καλήμερα!Τι καλημέρα δηλαδη αν ξεκινάει με την Αννούλα!
Το είπε το κοριτσι θατους παρει όλους που εχουν επιτυχια στο ΑΣΕΠ (για 24μήνο πιστευω μιλόυσε) του χρόνου όμως, φέτος δεν είχε λεφτά για άλλους! Είπε όμως ξεκάθαρα θα παρω όσους πρέπει στις θέσεις που πρέπει αρα μην ελπίζεται για καλύτερες περιοχές του χρόνου.
Πως τα κατάφερε πάντως και τα παρουσίασε ολα ωραία και καλα δεν μπορώ να κατάλαβω.
Ασε που είπε οτι απο την αρχή της σχολικής χρονιάς θα είναι ολοι οι μόνιμοι στις θέσεις τους, για τους αναπληρωτές δεν είπε τίποτα ανάλογο...τυχαίο δεν νομίζω!

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 05, 2010, 09:40:11 am »
Γνωρίζετε εάν η ΔΟΕ βγάζει τον ακριβή αριθμό συνταξιοδοτηθέντων στους νηπιαγωγούς και την Δ/νση που άνηκαν?
Κρατώντας τα ως άνω στοιχεία και μετά τις μεταθέσεις της επόμενης χρονιάς, θα μπορούμε να δούμε εάν η Δ προσπαθεί να γεμίσει την επαρχία ή απλώς έχει βρει έναν ακόμα τρόπο να εξοντώσει τους εκπαιδευτικούς.

Δεν έχεις υπολογίσει τις αποσπάσεις.
Δε νομίζω να αλλάξουν και πολλά του χρόνου με τις περιοχές.
Πόσοι νομοί να μπουν extra?2-3?
Όλα αυτά βέβαια είναι εικασίες.
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος markela

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 05, 2010, 01:16:37 pm »
μπορει να δοθουν αλλοι νομοι.  αφου στις περιοχες που εδωσε φετος   οι μονιμοι θα παραμεινουν 3 χρονια κι οχι εναν.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ  ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ.

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 05, 2010, 10:37:22 pm »
μπορει να δοθουν αλλοι νομοι.  αφου στις περιοχες που εδωσε φετος   οι μονιμοι θα παραμεινουν 3 χρονια κι οχι εναν.

Κοίτα,η Κρήτη π.χ. σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε κάποιος αιρετός έχει φέτος πάνω από 1000 κενά σε νηπιαγωγούς και δασκάλους μαζί.Ας πούμε ότι τα 300 είναι των νηπιαγωγών.
Μπορεί να καλύψει πάνω από τα μισά φέτος με μόνιμους διορισμούς?Όχι.
Καλύπτει λοιπόν τα μισά με μόνιμους και τα υπόλοιπα με αναπληρωτές.
Άρα του χρόνου η Κρήτη θα έχει 150 οργανικά κενά για νεοδιόριστους.
Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε άλλες περιοχές.
Σκέψεις κάνουμς,έτσι?

-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 06, 2010, 12:43:43 am »
Σίγουρα είναι νωρίς για τέτοιες θεωρίες. ΑΛΛΑ....
μετά το χαστούκι της εγκυκλίου, έχουμε ανάγκη απο θετικές σκέψεις. Όπως πχ δεν διοριζόμαστε φέτος αλλά του χρόνου θα έχει καλύτερες περιοχές.
Φυσικά και είναι εικασίες. Φυσικά και είναι "παρηγοριά στον άρρωστο". Δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί του χρόνου. Φέτος μάθαμε καλά το ρητό "τα πάντα ρει". Αλλά εμένα προσωπικά τέτοιου είδους σκέψεις με κάνουν και νιώθω καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος bettina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 06, 2010, 01:47:33 am »
Καλήμερα!Τι καλημέρα δηλαδη αν ξεκινάει με την Αννούλα!
Το είπε το κοριτσι θατους παρει όλους που εχουν επιτυχια στο ΑΣΕΠ (για 24μήνο πιστευω μιλόυσε) του χρόνου όμως, φέτος δεν είχε λεφτά για άλλους! Είπε όμως ξεκάθαρα θα παρω όσους πρέπει στις θέσεις που πρέπει αρα μην ελπίζεται για καλύτερες περιοχές του χρόνου.
Πως τα κατάφερε πάντως και τα παρουσίασε ολα ωραία και καλα δεν μπορώ να κατάλαβω.
Ασε που είπε οτι απο την αρχή της σχολικής χρονιάς θα είναι ολοι οι μόνιμοι στις θέσεις τους, για τους αναπληρωτές δεν είπε τίποτα ανάλογο...τυχαίο δεν νομίζω!
την παραδεχομαι παντως.ηταν τοσο πειστικη σημερα το πρωι.τα παρουσιασε ολα τοσο  ωραια που αν δεν εισαι εκ των εσω απορεις γιατι διαμαρτυρονται τοσοι εκπαιδευτικοι.γεννημενη...........πολιτικος ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος eam

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 06, 2010, 09:03:03 am »
Παρηγορια-παρηγορια εγω ξέρω οτι περυσι ο τελευταίος που διορίστηκε είχε 18,3 εγώ 18.1+ λεω του χρόνου ο.κ και φέτος o τελευταιος θα έχει 27.6 και έγω 27.3... ???μήπως του χρόνου η βάση θα ειναι 27.2999999;Εναν εκνευρίσμο τον έχω και η παρήγορια με τις περιόχες δεν με βοηθάει και πολύ >:(

Αποσυνδεδεμένος xleo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αυγούστου 06, 2010, 09:23:15 am »
εσυ μπορει να διοριστεις και φετος.μονο που θα πας σε μακρινη περιοχη.σιγουρα καποιοι θα αρνηθουν διοτι οι περιοχες ειναι χαλια και τα τρια χρονια πολλα...

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αυγούστου 06, 2010, 11:03:15 am »
Παρηγορια-παρηγορια εγω ξέρω οτι περυσι ο τελευταίος που διορίστηκε είχε 18,3 εγώ 18.1+ λεω του χρόνου ο.κ και φέτος o τελευταιος θα έχει 27.6 και έγω 27.3... ???μήπως του χρόνου η βάση θα ειναι 27.2999999;Εναν εκνευρίσμο τον έχω και η παρήγορια με τις περιόχες δεν με βοηθάει και πολύ >:(

Ξέρω ότι δεν θα σε παρηγορήσω αλλά είμαστε πολλοί σαν κι εσένα!!! Welcome to the club!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)