0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζετε εάν η ΔΟΕ βγάζει τον ακριβή αριθμό συνταξιοδοτηθέντων στους νηπιαγωγούς και την Δ/νση που άνηκαν?Κρατώντας τα ως άνω στοιχεία και μετά τις μεταθέσεις της επόμενης χρονιάς, θα μπορούμε να δούμε εάν η Δ προσπαθεί να γεμίσει την επαρχία ή απλώς έχει βρει έναν ακόμα τρόπο να εξοντώσει τους εκπαιδευτικούς.
μπορει να δοθουν αλλοι νομοι. αφου στις περιοχες που εδωσε φετος οι μονιμοι θα παραμεινουν 3 χρονια κι οχι εναν.
Καλήμερα!Τι καλημέρα δηλαδη αν ξεκινάει με την Αννούλα!Το είπε το κοριτσι θατους παρει όλους που εχουν επιτυχια στο ΑΣΕΠ (για 24μήνο πιστευω μιλόυσε) του χρόνου όμως, φέτος δεν είχε λεφτά για άλλους! Είπε όμως ξεκάθαρα θα παρω όσους πρέπει στις θέσεις που πρέπει αρα μην ελπίζεται για καλύτερες περιοχές του χρόνου.Πως τα κατάφερε πάντως και τα παρουσίασε ολα ωραία και καλα δεν μπορώ να κατάλαβω.Ασε που είπε οτι απο την αρχή της σχολικής χρονιάς θα είναι ολοι οι μόνιμοι στις θέσεις τους, για τους αναπληρωτές δεν είπε τίποτα ανάλογο...τυχαίο δεν νομίζω!
Παρηγορια-παρηγορια εγω ξέρω οτι περυσι ο τελευταίος που διορίστηκε είχε 18,3 εγώ 18.1+ λεω του χρόνου ο.κ και φέτος o τελευταιος θα έχει 27.6 και έγω 27.3... ???μήπως του χρόνου η βάση θα ειναι 27.2999999;Εναν εκνευρίσμο τον έχω και η παρήγορια με τις περιόχες δεν με βοηθάει και πολύ